ya bide benim adetim gelmedi hala ya. anlamıyorum noluyo. 1inde kan testi yaptırmıştım erken mi yaptırdım acaba bi de idrar mı yapsam? normalde 2 gün öne atıyodu son adetim 8 temmuz 6 ağustosta gelmesi gerekiyodu..:26:
canım birde idrar testi yap bakalım yarın sabah uyanır uyanmaz sonuç ne çıkıcak acaba ???
canım birde idrar testi yap bakalım yarın sabah uyanır uyanmaz sonuç ne çıkıcak acaba ???
yok kesin tek çizgi çıkıcak da ben içimdeki geri zekkalı sese laf anlatamıyorum sürekli bi şüphe bi ümit. Bari adet olsam da en azından ümitlenmesem boşu boşuna..
ya bide benim adetim gelmedi hala ya. Anlamıyorum noluyo. 1inde kan testi yaptırmıştım erken mi yaptırdım acaba bi de idrar mı yapsam? Normalde 2 gün öne atıyodu son adetim 8 temmuz 6 ağustosta gelmesi gerekiyodu..:26:
kan testi ne çıktı kaç çıktı yani bende 2 sinde olmam gerekiyordu hala olmadım 4ünde test yaptırdım 0,42 çıktı doktor hamile değilsin dedi adet söktürücü içecem bi 3 - 4 gün dur da dedi söktürücü yazdı işte..
zergin yazımı bulmuşsun ve beğenmişsin teşekkür ederim şimdi okuyunca tuhaf oldum onu biliyormusun ozaman yazdıma bak şimdiki durumu ma bak hamileyim ümit o yaşatır insanı sende hiç bir zaman ümit dini yitirme arkadaşım hayatta neye inanırsan başana o gelir ben bu ayda çok umutluydum hatta orda da bişey yok ken hissediyorum diyordum allahım hediyesini gönderdi bana hepinize nasip etsin inş
sağlık ocağında yaptırdım canım ben doktor gebelik yok dedi ben de kaç sıfır mı sonuç dedim 2 den küçük dedi. Görmedim ben almadım da sonuç kağıdını. < 2 yazıyodur heralde. Bilmiyorum ya. Adet gecikmem de olmuyodu ki daha önce. Senin oluyo muydu? Bu arada özge miydi ismin?
eda ggebelik takvimi yap sen de hadi..
zergin yazımı bulmuşsun ve beğenmişsin teşekkür ederim şimdi okuyunca tuhaf oldum onu biliyormusun ozaman yazdıma bak şimdiki durumu ma bak hamileyim ümit o yaşatır insanı sende hiç bir zaman ümit dini yitirme arkadaşım hayatta neye inanırsan başana o gelir ben bu ayda çok umutluydum hatta orda da bişey yok ken hissediyorum diyordum allahım hediyesini gönderdi bana hepinize nasip etsin inş
edaa aklıma takıldı daha önceden de kan testi yaptırmıştım ben sadece pozitif yada negatif diye yazıyordu şimdi değerler var açıklamalar var bana bi tarif etsene sonuçları belki yanlış yere bakıyorum bi daha yaptırırsam biliyim doğrusunu
canım benim kağıdım da sadece yazanı yazıyorum tmm mı beta hcg sonuç 55,09 bir de sağ tarafta hafta hafta yani 12 ci haftaya kadar değerler yazıyor
canım benim kağıdım da sadece yazanı yazıyorum tmm mı beta hcg sonuç 55,09 bir de sağ tarafta hafta hafta yani 12 ci haftaya kadar değerler yazıyor
özge adet gecikmen oluyo muydu daha önce? Ya aslında bi doktoora daha gitsen keşke ya da bi test daha yapıp öyle kullansan adet söktürücüyü.. Ne bileyim içinde hala bi şüphe varsa bi de gerçekten hamileysen bi zararı olmasın bebeğe diye..
özge adet gecikmen oluyo muydu daha önce? Ya aslında bi doktoora daha gitsen keşke ya da bi test daha yapıp öyle kullansan adet söktürücüyü.. Ne bileyim içinde hala bi şüphe varsa bi de gerçekten hamileysen bi zararı olmasın bebeğe diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?