sanırım bugün zaman da geçmiyor yaa karnım ağrıyor benim sanki adet olmuşum gibi garip garip
ben dün ağrıda ağlıyodum bugün rahatım alla allaa vücutumda kafayı yedi:)))))
hahahaSanırım biz biraz kafayı çok takdık bakalım hayırlısı canım
artık ilerde bebeklerimiz bize anne çok dındın sın derleerse şaşma şimdiden hastalık hastası olduk:)))
hiç sorma canım yaa ama ben çok kötüyüm şuanda miğdem altüst yani anlatamam sana :26:
evet bende midem sanki boğazımda ağzımı açsam çıkcak gbi dünde bu saatlerde kötü olmuştum....(((
bu arada başka bir konuda bir arkadaş arı sütünün faydalarını yazmış birde onu alıcam bakalım ağustosta da hasta olursam onu denicem daha öncede duymuştum bu arkadaşta anlatınca baya kafama yattı bana aktarcıdaki bayanda önerdi
neymiş ben duymadım...
gebelik şansını 3,3 kat artırır kanser tedavisine destek güçlü bağışıklık sistemi daha bir çok etkisi varmış canım
hmm içecekmisin yoksa ne bilim macun gbi şeylerden mi...
canım aktarcı bayan bana gösterdi küçük bir kutu içinde onun kendi kaşığı var sabah akşam eşin yiyecek dedi yoğurt gibi rengi varmış ama tadı yok yani
canım aktarcı bayan bana gösterdi küçük bir kutu içinde onun kendi kaşığı var sabah akşam eşin yiyecek dedi yoğurt gibi rengi varmış ama tadı yok yani
sen yemeyecekmisin sadece eşler mi??
inş ovulasyon testin işe yarar canım güzel haberlerini alırız
inşallah tatlım bakalım kısmet bebegım ıstedıgı zaman gelıcek onu beklemeye razıyım ama cabuk gelsın :)
özgeeee şimdi bayadır görüşmediğimiz bir arkadaş bana msj göndermiş diyorki 2 defadır seni rüyamda görüyorum sürekli etrafında bebekler var hayırdır inş dedi allahım bu neyin işareti:119:
inş.hadi bakalım rüyalar çıkacak demek..))
neden ne oldu ?ben istemiyorum çocuk flan artık inş.senn olur doktorada gtmeyecem(
ben istemiyorum çocuk flan artık inş.senn olur doktorada gtmeyecem(
günaydın arkadaşlar ne oldu özge neden böyle konuşuyorsun eğer adet olduysan bunu okadar takma bende 4 aydır ciddi ciddi istiyorum 5 yıllık evliliğim var sen hemen böyle yıkılırsan olmaz ki sen onu isteki sana gelsin karamsar bakma gerçi olayı bilmiyorum ne oldu ???????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?