• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

İYİ MAŞALLAH BENDE BUGÜNÜ AYIN 31 İ ZANNEDİYORUMM TAKVİME BAKTIM 1 İYMİŞ BAKALIM BUGÜN PEK BELİRTİ YOK ŞŞİMDİLİKKK..BENDE:))

hayırlısı olsun canım eğer bu ay olmassam ben artık çok cabalamıcam artık çünkü çok yıpranıyorum bu süreçte ben ha geldi gelicek diye ha oldu olucak diye üzülüyorum :43:

dikkat et bu aralar öneli zamanlar canım ihmal etme kendini :20: sıcak şeyler iç eve gidincede sıcaksu torbası varsa hemen ayaklarına koy yarından sonrada yedeklerini getir ufff benimde yapmam gerek ayaklarım dondu resmen ben sana diyorum ama senden farksızım :31:

haklısın bunu kesin yapıcam bakalım evet sıcak su torbası var denicem dedıgını teşekkür ederim edacım

BENCE UMUTSUZ OLMAYALIM BEN ŞÖLE DİYORUM TMAM OLMUYO AMA UMUTSUZ DEĞİLİM ELBET OLUR ALLAHIN İZNİYLE AMA ERTELEDİM KAFAMDA DÜŞÜNMEYİ BU KONULARI ...EN İYİSİ BU

ben bu ayda olmassa ciddi ciddi sorunlarım olduğunu düşünücem çünkü aylardır olmuyor hayırlısı tabii isyan etmiyorum ama bakalım hayırlısı canım

bende öyle düşünüyorum bakalım canım sen c.tesi tekrar gelicekmisin işe yoksa evemi gidiceksin merak ediyorum acaba ne diyecek diye haberlerini bekliyorum

BİLMİYORUM HİÇ GİTMEK İSTEMİYORUM ASLINDA KAFAM KARIŞTI YANİ BNM AKINTI PROBLEMM VAR ADETLİ OLUCAM O ZAMANA TABİ OLURSAM BİLMİYORUM BENDE AMA GİDERSEM RANDEVUM SABAH GELİRİM TEKRAR İŞE..

BİLMİYORUM HİÇ GİTMEK İSTEMİYORUM ASLINDA KAFAM KARIŞTI YANİ BNM AKINTI PROBLEMM VAR ADETLİ OLUCAM O ZAMANA TABİ OLURSAM BİLMİYORUM BENDE AMA GİDERSEM RANDEVUM SABAH GELİRİM TEKRAR İŞE..

git tabii sakın ihmal etme olsun adetli ol ne fark edicek sen git doktor ne diyecek bakalım c.tesi bekliyorum güzel haberlerini inş hadi bakalım

Back