• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

iş yerin uzakmı sana dikkat et hamile kalırsan zor olur yeni başlamıştın dimi bu işe sen cnm bu arada günayyydınnnn :3: :3:

Tabi uzak 1,5 saatim yolda geçiyor malesef . Ya midem çok kötü inan kusmamak için zor tutuyorum kendimi gıcık oldum kendıme

Tabi uzak 1,5 saatim yolda geçiyor malesef . Ya midem çok kötü inan kusmamak için zor tutuyorum kendimi gıcık oldum kendıme

eğer miğden kötüyse kendini tutma miğden daha kötü olur rahatlatır seni kusmak ama tabii niyetliysen iş başka allah kolaylık versin yüzünü yıka canım çok yolun varmış gerçekten ben şanlıyım benim 10 dak işteyim :44:

sorma bir gün gelseydi hayırlısıyla birde sana bir şey sorucam çin takvimi , rus cinsiyet belirleme takvimi varmış cini biliyordum ama rus ilk kez duydum tabii allahtan başka kimse bilemez ama işte işin espirisi :46:

çin i bende duydum evet hatta haziran temmuz kız idi ağustos erkek kaçtı kızım yani:))))))
rus takvimini ilk defa duydum yaptınmı sen?

eğer miğden kötüyse kendini tutma miğden daha kötü olur rahatlatır seni kusmak ama tabii niyetliysen iş başka allah kolaylık versin yüzünü yıka canım çok yolun varmış gerçekten ben şanlıyım benim 10 dak işteyim :44:

oruç değilim tutamıcam artık dünden sonra çok yolum var tutamıyorum gerçekten :44:

ozaman tutma kendini kus canım rahatlarsın en azından bende tutmuyorum bugün çok sıcak dayanamıyorum ben :17:

anladım cnm kusmak da istemiyorum aslında midem çok alıştı kusmaya ben istemedğim halde her zaman kusuyorum istek dışı ve benim hep midem bulanıyor bilmiyorum hamileliğim nasıl geçicek her gün 3 saat yol nasıl geçicek anlayacağın biraz zorlanıcam

anladım cnm kusmak da istemiyorum aslında midem çok alıştı kusmaya ben istemedğim halde her zaman kusuyorum istek dışı ve benim hep midem bulanıyor bilmiyorum hamileliğim nasıl geçicek her gün 3 saat yol nasıl geçicek anlayacağın biraz zorlanıcam

birazmı baya zorlanırsın canım Allah sabrını versin sana sen ne zaman adet olucaksın acaba sen hamilemisin başka belirtileri varmı sende peki bende baya bay belirtiler var bakalım hayırlısı olsun inş hamileyizdir yaa :40:

sonuç bölmünde ne yazdı buraya koplaya bakayım ben ceviri yerler var ya internette cevirsene :)))

yada boşver canım hayırlısı olsun aslıdan google yazsana başka siteden bula bilirsin rus cinsiyet takvimi diye yaz neler cıkıcak ordan da baka bilirsin

birazmı baya zorlanırsın canım allah sabrını versin sana sen ne zaman adet olucaksın acaba sen hamilemisin başka belirtileri varmı sende peki bende baya bay belirtiler var bakalım hayırlısı olsun inş hamileyizdir yaa :40:

yok be güzelim hemen nasıl hamile kalayımda belirtisi olsun 22 temmuzda adet oldum daha yeni yeni ovulasyonla başladık çalışmalara , hamile olma ihtimalim şu sıfırdır herhalde.

tabii canım işin esprisindeyim sağlıklı olsunda başka şey düşünmem olsunda canım sıkılıyor bakınıyorum bulduğum şeyleri yada ilgimi çeken şeyleri sana da yazıyorum :1:

iyi yaparsın cnm valla bende yapacak birşey bulamıyorum bugün durgun iş patronda ne yapcağını şaşırdı abuk sabuk şeyler soruyo ...şnu ara bunu ara borcunu ödedimi cart curt:))))

iyi yaparsın cnm valla bende yapacak birşey bulamıyorum bugün durgun iş patronda ne yapcağını şaşırdı abuk sabuk şeyler soruyo ...şnu ara bunu ara borcunu ödedimi cart curt:))))

sanırım bugün zaman da geçmiyor yaa karnım ağrıyor benim sanki adet olmuşum gibi garip garip :52: :52: :52:

Back