• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman zaman o zaman ne zaman?

evet bende midem sanki boğazımda ağzımı açsam çıkcak gbi dünde bu saatlerde kötü olmuştum....(((

bu arada başka bir konuda bir arkadaş arı sütünün faydalarını yazmış birde onu alıcam bakalım ağustosta da hasta olursam onu denicem daha öncede duymuştum bu arkadaşta anlatınca baya kafama yattı bana aktarcıdaki bayanda önerdi

bu arada başka bir konuda bir arkadaş arı sütünün faydalarını yazmış birde onu alıcam bakalım ağustosta da hasta olursam onu denicem daha öncede duymuştum bu arkadaşta anlatınca baya kafama yattı bana aktarcıdaki bayanda önerdi

neymiş ben duymadım...

canım aktarcı bayan bana gösterdi küçük bir kutu içinde onun kendi kaşığı var sabah akşam eşin yiyecek dedi yoğurt gibi rengi varmış ama tadı yok yani

özgeeee şimdi bayadır görüşmediğimiz bir arkadaş bana msj göndermiş diyorki 2 defadır seni rüyamda görüyorum sürekli etrafında bebekler var hayırdır inş dedi allahım bu neyin işareti :40: :28: :119:

ben istemiyorum çocuk flan artık inş.senn olur doktorada gtmeyecem:((

günaydın arkadaşlar ne oldu özge neden böyle konuşuyorsun eğer adet olduysan bunu okadar takma bende 4 aydır ciddi ciddi istiyorum 5 yıllık evliliğim var sen hemen böyle yıkılırsan olmaz ki sen onu isteki sana gelsin karamsar bakma gerçi olayı bilmiyorum ne oldu ???????

günaydın arkadaşlar ne oldu özge neden böyle konuşuyorsun eğer adet olduysan bunu okadar takma bende 4 aydır ciddi ciddi istiyorum 5 yıllık evliliğim var sen hemen böyle yıkılırsan olmaz ki sen onu isteki sana gelsin karamsar bakma gerçi olayı bilmiyorum ne oldu ???????

günaydın cnm yok daha adet olmadım onun için değil boşver sadece cnmı sıktı biraz benimki bende kimin için çabalıyorum dedim kendi kendime boşver dedim o kadar senn de moralini bozmayım sabah sabah sen naptınn...

Back