ellerim soyuluyor yaa neden ki acaba sürekli ellerimi yıkıyorum uff miğdem de kötü varya biran önce gelsin 8/8 çok heyecanlıyım canım sıkılıyor benim yaa
benmde gerçi bana az kaldı yarın yada birgün olmazsam olmam:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ellerim soyuluyor yaa neden ki acaba sürekli ellerimi yıkıyorum uff miğdem de kötü varya biran önce gelsin 8/8 çok heyecanlıyım canım sıkılıyor benim yaa
benmde gerçi bana az kaldı yarın yada birgün olmazsam olmam:)))
hadi bakalım inş zaten c.teside doktora gidiceksin orda da güzel haberi alırmışsın valla kendim kadar sevinirim
inş.hep onu hayal ediyorum düşünsene doktora gidiyosun umutsuz birde bakıyor ki hamilesiniz oturur ağlarım orda vallahi...
kim ağlamaz ki canım mutluluktan insan ne yapıcağını şaşırır valla yaa inş o günlerde gelir canım
inş.valla yatarken hep hayal ediyorum taa doğumdan ağrı hayal ediyorumm :)))
bende sürekli hayal ediyorum allah herşeyin hayırlısını versin cnm
amiinnn ..bugün hava da iyi fazla sıcak değil ohh beee..)))
burasıda çok sıcak değil sen nerdesin şehir olarak cnm ?? Ben ist
nevşehir ama hiç sevmiyorum burayı(( yani kapadokya
ne güzel yaa şanslısın ben çok seviyorum oraları hani bir dizi varya yer gök aşk orda çekiliyorya görüyorum ne güzel yerler var orda söz de bende kayseriliyim çok yakınım ama gitip gördüğüm yok Ama doğuma büyüme ist ben bende ist sevmiyorum aslında ist seviyorum sanırım insanlarını sevmiyorum her çeşit var
günaydın kızlar naıslsınız ?? beni yine klima çarptı sanırım uzun yol geliyorum çok zorlanıyorum gerçekten dayanamıyorum bu yola
evet doğru aslında sevilmeyen bazı insanlar da işte ne yapcan yaşıyoruz işte...
evet burda herkezin egosu tavan tabii ben herkez için söylemiyorum tabii herkez aynı değil ama çoğunluk böyle millet marka düşkünü olmuş çıkmış yani anlat anlat biteremem yani hiç sevmiyorum :44:
yok burda o kadar değil de laf söz çok olur burda herkes dedikoduu...
:)) aman boşver miğdem kötü şiştim kendimi hiç beğenmiyorum bu aralar ben :44:
oruçtan dolayı mı???
canım oruçlu değilim ben bugün hastalığım yaklaştıya şiştim onun stresi var üstümde
hmm anladım cnm o stresten bi kurtulamadık zaten..