olay sence omu. yokşa şurada yaşanan şiddetmi
Zaman icin de ayni sey gecerli o zaman..
diyorum ki gülen le Tayyip anlaşırken kimbilir ne oldu da savaşa girdi. Gülen'in ne oldugu belli degil tayyibin de oyle. Gülen sebepsiz Amerika da yasıyor Ülkesine bir kere olsun gelmiyor orda isi götürüyor Tayyip desen o da ayrı bir mevzu. Yanı aslında onlar ellerinde ki gücü ve mevkiyi seviyor. O Ada'mın orda keyfi yerinde kime hizmet ettiği bile belirsiz. Zaman'ında onların derslerine de gitmisligim var ve aslında hoşuma gitmeyen cok seyler oldu. Bir örnek vereyim yurt dışındaydım ve hristiyanligi bize yanlis din ama ılımlı diye tanıtırlardı kendileri bile neyin pesinden gittiğini bilmiyor. Biz kiliseye gezmeye gittik ve mum yaktık. Boyle sey var mı ya? Orada da ibadet edilebilir mis. Yok artık. Onca cami duruken imkan varken ve son çare olacakken ibadet etmek icin o mekan...@Mieze , cümleni anlamadim, biraz daha aciklarmisin bir zahmet ?
pes. sana diyeek kelimem yok. şiddetin hepsine karşıyım ben. gelmiş burada şiddeti savunma bana
ee her yerde görmen bunun normal olduğunumu gösteriyor. deminde yazdım.Polisin şiddetini her yerde görüyoruz amerikalısını tutunda almanını ben yazınca suçlu mu oldum pes yani
ee her yerde görmen bunun normal olduğunumu gösteriyor. deminde yazdım.
onada veririm tepkimi..
alakayı anlamadım. değştiremediğin şeyi onaylamakmı gerekiyor. eleştirmeyecekmiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?