Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Siyasetçilerin pesinden yürüyenler gibi bi cemaatin pesinden de yürüyenler buyuk yanılgı içinde. Adamlar mali mevkiyi götürüyor olan halka oluyor.

Siyasetçilerin pesinden yürüyenler gibi bi cemaatin pesinden yürüyenler de buyuk yanılgı içinde. Adamlar mali mevkiyi götürüyor olan halka oluyor.

@Mieze , cümleni anlamadim, biraz daha aciklarmisin bir zahmet ?

Siyasetçilerin pesinden yürüyenler gibi bi cemaatin pesinden yürüyenler de buyuk yanılgı içinde. Adamlar mali mevkiyi götürüyor olan halka oluyor.
@Mieze , cümleni anlamadim, biraz daha aciklarmisin bir zahmet ?
diyorum ki gülen le Tayyip anlaşırken kimbilir ne oldu da savaşa girdi. Gülen'in ne oldugu belli degil tayyibin de oyle. Gülen sebepsiz Amerika da yasıyor Ülkesine bir kere olsun gelmiyor orda isi götürüyor Tayyip desen o da ayrı bir mevzu. Yanı aslında onlar ellerinde ki gücü ve mevkiyi seviyor. O Ada'mın orda keyfi yerinde kime hizmet ettiği bile belirsiz. Zaman'ında onların derslerine de gitmisligim var ve aslında hoşuma gitmeyen cok seyler oldu. Bir örnek vereyim yurt dışındaydım ve hristiyanligi bize yanlis din ama ılımlı diye tanıtırlardı kendileri bile neyin pesinden gittiğini bilmiyor. Biz kiliseye gezmeye gittik ve mum yaktık. Boyle sey var mı ya? Orada da ibadet edilebilir mis. Yok artık. Onca cami duruken imkan varken ve son çare olacakken ibadet etmek icin o mekan...

Vay be kim derdi ki zamaninda Tayyip Erdoganin gozun nuru Gulen cemati mensuplari bu hallere dusecekti. Oysa ayni bagin gulleriydiniz siz? Ne guzeldi degil mi memleketin canina birlikte okudugunuz gunler, hakki hukuku birlikte mundar ettiginiz gunler.Sizin adaletiniz sasar da Allahin adalet sasar mi sandiniz? Yine de takdir ettim basortulu bacilarimi, her seye ragmen oradalar.Su an bunu size yapanlarin da sirasi gelecek lakin onlar yaninda kimseyi bulamayacak.

bizler insanız. yanlış yapanlardada yapılan zulume karşı olmalıyız. oradaki kadınlar sizce suçlumu. onlarmı yaptı bu zulumleri.
yada bu şekilde kan içinde kalmayı.
demokraside bu görüntüler hoşmu.
abdede olsa avrupadada olsa tepki veririm ben. çünkü bu görüntüler kötü. çünkü bu görüntüler gezidekilerden farklı değil.
insansam ona tepki veriyorsam bunada vernmeliyim.
ve veriyorum arkadaş. ayrıca aynı görüşte olmasakta demokratik hakları için mücadele eden insanların yanında olmak durumundayız.

Polisin şiddetini her yerde görüyoruz amerikalısını tutunda almanını ben yazınca suçlu mu oldum pes yani

Eleştir tabi buna hakkın var başka ne yapılır durdurmak için , konuşmak kolay
alakayı anlamadım. değştiremediğin şeyi onaylamakmı gerekiyor. eleştirmeyecekmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…