• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zaman okurlarına sert müdahale yaralılar var

Bunların düşüncesi kafa yapısı çok farklı çalışıyor epey farklı takıntıları var biz herkesi kabul etsekte onların kabulü şartlı, anlamak zor
Oyle valla. Biz mi cok vicdanliyiz bilemedim.
Bu zaman tayfasinin kadinlari , ergenekon davasinda esleri icin dua eden kadınlarla dalga geciyorlardi. Simdi ne haldeler.

Gezi süresinde yapilanlari seyredenler nerden bilirdiki bir gün aynisi basini gelecek ? Demek duyarli olmak, adaletli olmak ne kadar önemli, Bana dokunmayan yilan bin yasasin atasözü geldi aklima. :KK43:
Ama yinede üzüldüm cünkü hic bir insanin devletten böyle bir muamele görmesini hak eden hic bir sey olamaz !

Aslinda simdi, su an dayanisma olmali, yani halkin birlesip böyle muamele görmek istemiyoruz demeli.
Ben biber gazi, toma gibi devletin zorluklarina karsiyim. Hangi devlet olursa olsun. Neticede karsinda bir ALLAHIN KULLARI var degilmi ( hadi ben ateistim ) ama bunlar insan yahu
Insan insana bunu yaparmi ?

Aslinda simdi, su an dayanisma olmali, yani halkin birlesip böyle muamele görmek istemiyoruz demeli.
Ben biber gazi, toma gibi devletin zorluklarina karsiyim. Hangi devlet olursa olsun. Neticede karsinda bir ALLAHIN KULLARI var degilmi ( hadi ben ateistim ) ama bunlar insan yahu
Insan insana bunu yaparmi ?
çok iyimsersin canım ya. derlermi sence..

Yok yani devlet insanini korumali, arkasinda olmali, ona biber gazi sikip, tomalarla su sikmanin anlami yok. Neticede ne varsa insanca konusulur.
Halk bu yeri gelir itirazda etmek ister. Böyle hiddetli davranmanin anlami ne ?

Demokrasiyi savunmayan bir gazeteye kapanmasını savunacağım faydasından çok zararı olmuştur bence , yalan yanlış ,yanlı haberleriyle

:confused:Iste orasini bende anlamiyorum, rotamiz ne ????
Su SECSIS onu bir baskan yapsin, anayasayi bir degistirsin, o zaman agzini acan herkes terorist.. Tek adam olacak, anayasayi da kilifina uyduracak, bir bakmissin ki ilk secimler 10 sene sonra.. Bir daha kadinlarin oyuna ihtiyac kalmadiginda hepsi evde oturup cocuk bakacak gibi gelir bana.. O zaman dovunup dursunlar universiteye gitmek istiyoruz, calismak istiyoruz diye.. Yesinler gazi, otursunlar asagi.

Demokrasiyi savunmayan bir gazeteye kapanmasını savunacağım faydasından çok zararı olmuştur bence , yalan yanlış ,yanlı haberleriyle
Digerleri ne olacak? Tek yanli gazete Zaman mi? Mesela ben Sabah kadar yalan haber yapan baska bir gazete bilmiyorum, digerleri de var ama onun kadar degil.

Okumazsın olur biter
Digerleri ne olacak? Tek yanli gazete Zaman mi? Mesela ben Sabah kadar yalan haber yapan baska bir gazete bilmiyorum, digerleri de var ama onun kadar degil.

Back