Ne güzel bir atasözüymüs böyle, ilk defa duydumTerazisini bozduğun kantar gün gelir seni de tartar
Oyle valla. Biz mi cok vicdanliyiz bilemedim.
Bu zaman tayfasinin kadinlari , ergenekon davasinda esleri icin dua eden kadınlarla dalga geciyorlardi. Simdi ne haldeler.
çok iyimsersin canım ya. derlermi sence..Aslinda simdi, su an dayanisma olmali, yani halkin birlesip böyle muamele görmek istemiyoruz demeli.
Ben biber gazi, toma gibi devletin zorluklarina karsiyim. Hangi devlet olursa olsun. Neticede karsinda bir ALLAHIN KULLARI var degilmi ( hadi ben ateistim ) ama bunlar insan yahu
Insan insana bunu yaparmi ?
Dun kanka bugun dusman, terorist
Su SECSIS onu bir baskan yapsin, anayasayi bir degistirsin, o zaman agzini acan herkes terorist.. Tek adam olacak, anayasayi da kilifina uyduracak, bir bakmissin ki ilk secimler 10 sene sonra.. Bir daha kadinlarin oyuna ihtiyac kalmadiginda hepsi evde oturup cocuk bakacak gibi gelir bana.. O zaman dovunup dursunlar universiteye gitmek istiyoruz, calismak istiyoruz diye.. Yesinler gazi, otursunlar asagi.Iste orasini bende anlamiyorum, rotamiz ne ????
Digerleri ne olacak? Tek yanli gazete Zaman mi? Mesela ben Sabah kadar yalan haber yapan baska bir gazete bilmiyorum, digerleri de var ama onun kadar degil.Demokrasiyi savunmayan bir gazeteye kapanmasını savunacağım faydasından çok zararı olmuştur bence , yalan yanlış ,yanlı haberleriyle
Digerleri ne olacak? Tek yanli gazete Zaman mi? Mesela ben Sabah kadar yalan haber yapan baska bir gazete bilmiyorum, digerleri de var ama onun kadar degil.
Zaman icin de ayni sey gecerli o zaman..Okumazsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?