Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkes son bir şansı hak eder, baktın durumda değişen bir şeyler olmuyor en azından ilerde boşanırsanız (inşallah boşanmadan her şey gönlünüzce olur) acaba düzelir miydi diye aklınızdaki soru işaretleriyle uğraşmazsınız, aklınız karıştığına göre gerçekten kararlı değilmişsiniz demektirbarismak istiyor esim :'( hemen aklim karisti . halbuki cok karaeliydim . allahim napcam ben ya
barismak istiyor esim :'( hemen aklim karisti . halbuki cok karaeliydim . allahim napcam ben ya
barismak istiyor esim :'( hemen aklim karisti . halbuki cok karaeliydim . allahim napcam ben ya
Bence zaman ver şartlar koy, agir sartlar. Biraz daha dönme evine..sabrını dene bakalım..karakter değişmez evet ama insan bazı yanlarını isterse torpileyebilir..İlk defa hataliyim diyor . Don girdaba boşanma lafı etmeyelim diyor. Benimde çok hatalarim var yapmam gereken şeyleri yapmadim diyor. İlk defa böyle görüyorum onu . Ama ailem ve sulalem ondan bi bok olmaz yapma etme diyor :'( herkes nekadar salaksin safsin blöf yapıyor hemen kaniyorsun diyorlar. Artık delirmek üzereyim .
Aileni dinle.Barışmak isteyen önce telafiye bakar.Barışmak istiyorum demekle olmuyor.Tabi açıkta kaldı.Bence aileni dinle.İlle de barışacağın varsa da,sağlam bir ders vermek istiyorsan biraz daha süründür.Zorla zorla ki,bir daha yapmaya ne yüzü ne cesareti olsun.Zor barıştığını görsün.İlk defa hataliyim diyor . Don girdaba boşanma lafı etmeyelim diyor. Benimde çok hatalarim var yapmam gereken şeyleri yapmadim diyor. İlk defa böyle görüyorum onu . Ama ailem ve sulalem ondan bi bok olmaz yapma etme diyor :'( herkes nekadar salaksin safsin blöf yapıyor hemen kaniyorsun diyorlar. Artık delirmek üzereyim .
Aileni dinle.Barışmak isteyen önce telafiye bakar.Barışmak istiyorum demekle olmuyor.Tabi açıkta kaldı.Bence aileni dinle.İlle de barışacağın varsa da,sağlam bir ders vermek istiyorsan biraz daha süründür.Zorla zorla ki,bir daha yapmaya ne yüzü ne cesareti olsun.Zor barıştığını görsün.
Haklısınız dilerimki benden hicbir zaman vazgecmezzzz
demek istediğim buydu benim de.Bence zaman ver şartlar koy, agir sartlar. Biraz daha dönme evine..sabrını dene bakalım..karakter değişmez evet ama insan bazı yanlarını isterse torpileyebilir..