zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Degisik degisik ruh hallerine buruneceksin..bi an bosvermis mutlu bir an cok ozleyen bir an kizan nefret eden pitipiti olacaksin.. bunun icin sakin kendine kizma her duyguyu dibine kadar yasa. Hakkinda hayurlisi olsun

barismak istiyor esim :'( hemen aklim karisti . halbuki cok karaeliydim . allahim napcam ben ya :KK43:

barismak istiyor esim :'( hemen aklim karisti . halbuki cok karaeliydim . allahim napcam ben ya :KK43:
Herkes son bir şansı hak eder, baktın durumda değişen bir şeyler olmuyor en azından ilerde boşanırsanız (inşallah boşanmadan her şey gönlünüzce olur) acaba düzelir miydi diye aklınızdaki soru işaretleriyle uğraşmazsınız, aklınız karıştığına göre gerçekten kararlı değilmişsiniz demektir :KK66:

tekrar deneyin ne çıkar ki bundan.... kaybedecek bir şeyin yok en kötü ihtimal gene ayrılırsınız. Alemide boşver hayat senin hayatın.... dene bence.... sonra pişman olursun bak...

Evet barışmak önemli değil ama ayni şeyler yasanacakmi..ben de esimle görüştüm mesela değer mi diyor bu sebeple boşanmaya ama kendi çabası da yok..
Umarım hakkında hayırlısı olur..

İlk defa hataliyim diyor . Don girdaba boşanma lafı etmeyelim diyor. Benimde çok hatalarim var yapmam gereken şeyleri yapmadim diyor. İlk defa böyle görüyorum onu . Ama ailem ve sulalem ondan bi bok olmaz yapma etme diyor :'( herkes nekadar salaksin safsin blöf yapıyor hemen kaniyorsun diyorlar. Artık delirmek üzereyim .

İlk defa hataliyim diyor . Don girdaba boşanma lafı etmeyelim diyor. Benimde çok hatalarim var yapmam gereken şeyleri yapmadim diyor. İlk defa böyle görüyorum onu . Ama ailem ve sulalem ondan bi bok olmaz yapma etme diyor :'( herkes nekadar salaksin safsin blöf yapıyor hemen kaniyorsun diyorlar. Artık delirmek üzereyim .
Bence zaman ver şartlar koy, agir sartlar. Biraz daha dönme evine..sabrını dene bakalım..karakter değişmez evet ama insan bazı yanlarını isterse torpileyebilir..

Aileni dinle.Barışmak isteyen önce telafiye bakar.Barışmak istiyorum demekle olmuyor.Tabi açıkta kaldı.Bence aileni dinle.İlle de barışacağın varsa da,sağlam bir ders vermek istiyorsan biraz daha süründür.Zorla zorla ki,bir daha yapmaya ne yüzü ne cesareti olsun.Zor barıştığını görsün.

Aileni dinle.Barışmak isteyen önce telafiye bakar.Barışmak istiyorum demekle olmuyor.Tabi açıkta kaldı.Bence aileni dinle.İlle de barışacağın varsa da,sağlam bir ders vermek istiyorsan biraz daha süründür.Zorla zorla ki,bir daha yapmaya ne yüzü ne cesareti olsun.Zor barıştığını görsün.

Evet hemen ilk adımda yelkenleri indirdiğinizi görmesin. 5 ayda ağzınızdan burnunuzdan gelen bir evlilik var. Bu kadar kolay olmamalı.

İçimde herşeyin daha güzel olacağına dair bir his var inan her gün dualarımdasn. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Ama şartlarını iyice anlat ona. İyice anlasın kararlı olduğunu. Ona muhtaç olmadığını hissettr ki bir daha seni üzmesin.

En başından beri takip ediyorum konunuzu sizin kadar olmasada cok üzüzldüm yaşadıklarınıza dua ettim sizin için hayırlısı ne ise o olsun diye ...Yapma arkadaşım, HEMEN barışma ne olursun biraz daha seni kaybetme korkusu ile yaşasın ki bir daha yapmasın aynı hataları tek sözü ile hemen barışırsanız hiç bir değeriniz kalmaz

pitipiti aklının karısması çok normal bi yanın koşa koşa gitmek isterken bi yanın dur diodur :/ ama bekle hemen karar verme oyle bı sefer uzgunum dedı dıye donme sakın ne demiştik bu sefer önce kendını düşünceksin.. gerekirse bıraz zamana bırak bı bak bakalım hatalıyım dıo da dılde mı gönulde mı evliliğiniz için sen o kadar sıkıntı cektın bakalım o neler yapcak ... hakkında hayırlısı olsun ıns

aaaaaaaaaaaa çok şaşırdım :KK14:
ya boyle olacağı konunun başlığından beri belliydi.
dedim eşin seni bırakmadan sen onu bırakamazsın.

Piti piti senin daha çok çekeceğin var bu adamdan bu defa da git kardeşim çok değil 3 ay daha baban akşam uyuyana kadar ağlar yatakta annende eli yüreğinde bekler sonra gene geri dönersin evine .. Neden biliyormusun senin kocan ve ailesi asla değişmez .. Ama sen kendin gene koş git .. Allahım evlatlarımızı koru rabbim resme kalbim sıkıştı

ailem oyle korkuluki bbarisicam diye :KK43: hepsi yine mutsuz . . bazi kuzenlerim ne halin varsa gor bile dediler bna sinirden :KK43: Allahim bana dogru yolu goster

Bence zaman ver şartlar koy, agir sartlar. Biraz daha dönme evine..sabrını dene bakalım..karakter değişmez evet ama insan bazı yanlarını isterse torpileyebilir..
demek istediğim buydu benim de.
hemen dönme.
biraz düşünmek istiyorum de.
bak bakalım seni arayıp sorcak mı hala isticek mi.yoksa bu ağır durumu kaldıramayıp bitsin bu işkence dye bu yolu mu seçti.iyi tart düşün.

X