haydiiiii bismillahhhhhh . rabbim yar ve yardımcım olsun ...evi topladığını görünce eşin arar belki diye düşünmüştüm seni kaybediyor ve hatasının farkında değil..hırsından göremiyor belli ki.kimsenn yanına kalmaz hırsı geçer pişman olur ama çok geç olur..SONUÇ OLARAK BU DÖNEMİ BİTİŞ DEGİL BAŞLANGIÇ GÖR ZOR OLACAK AMA BİRAZDA SENİN ELİNDE KENDİNE AÇIMAYI BIRAK İRADELİ OL VE YENİ BAŞLANGIÇLARA YENİ,HAYATINA BİSMİLLAH DE...
Çok teşekkür ederim sizlereŞimdîden geçmiş olsun hayatım, beddua etme, rabbim kime ne yaşatacağını bizden daha iyi bilir, belki senin beddua ederek dilediğinden çok daha etkili bir ders yaşatacak onlara bilemezsin, beddua edesin gelince kendine dua et. Rabbim yar ve yardımcın olsun, önünü ömrünü aydınlatsın
Yok artık gel desede gitmem cidden . Kendimi toplamaya çalışıyorumbütün yazıları okudum bende 6-7 aylık evlıyım kendimi senin yerine koydum öyle düşündüm...
çok zor olmalı ama güçlü olmak zorundasın ailene karşı hayatta karşı güçlü ol
aileni üzmeye hakkın yok....
bide eşin gel dese gideceksin
Yok artık gel desede gitmem cidden . Kendimi toplamaya çalışıyorum
Kıyamam canım yaa..Hakkında hayırlısı olsun seninde canım ozamanbu dediklerimi yapmak hiç kolay olmadı bana ... Herşeyimi orda bıraktım . Tüm herşeyimi :'( .. kiyafetlerimi aldım çıktım . Atıyorlar mi yyakiyorlar mi naparlar bilmem ama içim gitti sanki herşeyim orda kaldı ölüm çıktı o evden gibi . Eksiğim ... Bombosum .
Onla mutsuz olcagima onsuz ailemle mutlu olurum . Çünkü sevdiğim adamla aynı evde değer görmeden yaşamak beni hergün öldürüyordu .Kıyamam canım yaa..bence geçmişi eşyalarını şunu bunu düşünme şu an, sadece nasıl bi hayat istiyosun ona odaklan, şu an sağlıklı düşünemiyosun hiçbişeyi normal olarak. sadece geleceğini düşün geçmişi değil.. eşyalarının evde olması eşinin canını daha çok yakar bence.
Haklısın canım, en kötüsü de değer görmemek,kıymetinin bilinmemesi,insanın canını yakıyo hem de çok..Onla mutsuz olcagima onsuz ailemle mutlu olurum . Çünkü sevdiğim adamla aynı evde değer görmeden yaşamak beni hergün öldürüyordu .
Hemde cooook . Ama insan önce kendine değer vermeliymis . Ne hale getirdi bu evlilik beni . Kahroldum . Mahvoldum. ama artık kendim için bu evliliği bitirmek en doğrusuHaklısın canım, en kötüsü de değer görmemek,kıymetinin bilinmemesi,insanın canını yakıyo hem de çok..
Hemde cooook . Ama insan önce kendine değer vermeliymis . Ne hale getirdi bu evlilik beni . Kahroldum . Mahvoldum. ama artık kendim için bu evliliği bitirmek en doğrusu
Bende eşimin beni sevdiğine inanmıyorum artık zaten sevse bu duruma gelmezdik bence . Bi adam karısına bosanirsan bosan oturuyosan böyle devam ederiz der mi sevgi mi bu . Böyle evlilik mi sürer .
Çoook çok teşekkür ederim . Onca fedakarligim onca sevgim hiç biseye yaramadı . Biten ben oldum . Ailem öyle mükemmel ki mutlu olayım diye çırpınıyorlar. Artık kendime gelmeliyimpitipiti ben diğer olaylarını da okumuştum ve inan çok üzülmüştüm. hepimizin evliliğinde sorunlar oluyor ve senin için de inşallah geçer diye dualar etmiştim ama aradan bunca zaman gecmiş hala aynı seyler düzelme yok ve hep geriye gidiyor hersey.. eşinin tavırları çok garip, seven ınsan bu kadar kolay vazgecmez sen giderken sesini çıkartmıyorsa da döneceğini düşündüğü içindir. yanlıs hatırlamıyorsam oncesınde de evi terketmiştin o zamanda düzelir umuduyla geri dönmüştün. eşin onu bırakmıycagını düşündüğü için seni bu kadar rahat yıpratıyor ve değersiz davranıyor bence. ama hiç kimse senden daha kıymetli değil bunu düşünerek hareket et.. gencecik güzelde bi kızsındır eşin senin gibi birini yitirdiğine yansın çünkü anlatııgına göre o fıtratta bırını ve aileyi kolay kolay kimse idare edip yaptıklarına göz yummaz..
bundan sonraki süreç seni haklı olarak düşündürüyor ama bide çocugun olsaydı ne yapcaktın bu yanlarıyla görmeye çalış ve lütfen güçlü ol... boşanmakta var dünyada evlilik kadar doğal, sen güçlü ol bol bol dua et inşirah suresini çokca oku RABBİM kolaylıgını verecektır inşallah. lütfen ama lütfen güçlü ol, dik dur ve eşine karsı sakın ezık davranma erkekler zayıf kadınları ezmeyı çok iyi beceriyorlar uyuzlar
ne kadar iyi bi ailen varmışki bu süreçte hep yanındalar ve onlar senin en buyuk destekçilerin...
Allah yardımcın olsun,zor bi süreç ama zaman herşeyin ilacı, o yansın derdine sen değil..Hemde cooook . Ama insan önce kendine değer vermeliymis . Ne hale getirdi bu evlilik beni . Kahroldum . Mahvoldum. ama artık kendim için bu evliliği bitirmek en doğrusu
Allah razı olsun çok teşekkür ederim .Merhaba canim..
Yazdiklarini derin bi uzuntuyle okudm birkac gundur takip ediyorum inan cok uzuldum seni sanki tanidigim biriymissin gibi uzuldum.
Umarim kolay atlatirsin bu sureci..
Sana dua edecegim..
HaklısınAllah yardımcın olsun,zor bi süreç ama zaman herşeyin ilacı, o yansın derdine sen değil..