Çok çok haklısınız hepiniz . Elinize yüreğinize sağlık benle uğraşıp yazıyorsunuz okadar
çok teşekkür ederim sizede . Dedikleriniz icime şu serpiyor . Ama ne biliyim haksızlıkları kabul edemiyorum . Ben bu haldeyken onun beni onemsemiyip aramayisini hazmedemiyorum . Gerçi aynı evdeyken onemsemiyordu da
geçsin bu sancılı günler of . Bigün hayata yeniden basliycam biliyorum ama sanki uzun bi süre cevrimdisiyim
bak ben de seninle aynı şeyleri yaşadım
belki bi kaç kere yazmışımdır buraya
biz eşimle bir aydır ayrı yatıyoruz.
ortak bişey paylaşmıyoruz.
kahvaltı yemek filan da yapmıyodum.ama bunlar benim vicdanıma dert olduğu için yapmaya başladım.
bi taraftan son sürat sınavıma hazırlanıyorum.olumlu gelişmeler bile var.
bi evin içinde sevilmek için çırpınmak ne demek en iyi ben bilirim.
bi evin içinde deli gibi sevdiğin adam saçını okşasın, iki güzel söz söylesin diye gözünün içine bakmayı da en iyi ben bilirim.
bi evin içinde yemek yaptığımda iki güzel bişey giydiğimde iltifat almayı deli gibi istemeyi ama alamamayı en iyi ben bilirim.
ayrı yattığımızda ben sensiz yatamam demesini beklemeyi.
o yatakta yalnız başına ağlayarak uyumayı.
işte biz yanlış adamlarla evlendiğimiz için hep sevilmeyi bekleyip durduk.
sonuç : geceler boyu ağlamalar ve sabah bi yabancıyla aynı evde yaşamaya çalışmak.
ve bunu normalmiş gibi kabul etmek.
dün gece bile okuduğum hikayede kahramanın babası ölüyodu.o kadar gücüme gitti ki.ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim geldi yüzümü yıkarken.noldu niye ağlıyosun dedi.konuştuk iki cümle.yine beni suçlamaya başladı.dışarı çık konuşmak istemiyorum dedim.o gitti uyudu ben yine uyuyamadım kaç saat.kalktım namaz kıldım.biraz sakinleştim çok şükür.
şu an aynı evde yaşıyoruz ama hiç bi ilişki yok aramızda.
sınav geçince de alıp başımı gitcem.ne kendi ailemi dinlicem sen başkasını.
bu benim hayatım.
ve ben mutsuz olmak her gece ağlayarak uyumak , her sabah ağlayarak uyanmak için gelmedim bu hayata.
evet bi yanlış yaptım.beni sevmeyen bi adamla evlendim.
bu dünyada bu hatayı yapan - yada boşanan ilk kadın ben değilim.
kendimi yeterince suçladım ama artık ben üzülmeyi hak etmiyorum.
allahıma sığınıyorum.bana doğru yolu göstermesi için.
dua ediyorum eşime akıl fikir bana sabır vermesi için.
ve şunu çok iyi biliyorum ki bu insanlar kendilerinden başkasına değer vermezler.
eşin veya eşim hiç bi zaman bizi sevmiyecekler.
bunu kabul et.ve yoluna öyle devam et. ben de çok ağladım bunu kabul edene kadar.
ama her gün tekrar ede ede anladım.
senin altın cümlelerin kırmızı yazdıklarım.
daha fazla acı çekmek istemiyosan lütfen söylediklerimi hafife alma.
senin acını en derinden hisseden benim.emin ol.