zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Birde dava açacaksan çok bekleme,ki karşı tarafta anlasın durumun ciddiyetini ve kararlı olduğunu,artı psikolog işini geciktirme,inan hafifleyeceksin konuştukça ve paylaştıkça.ehliyetin falan var mı bilmiyorum ama,bi kursa yazıl,çevrende senin yaşına yakın farklı insanlar olması sana kendini iyi hissettirecek.bunlar çok büyük paralar gerektiren şeylerde değil,her yerde artık taksit vade falanda yapıyolar üstelik.daha 23 yaşındasın;yolun başındasın;hayat evde kapanıp oturup ağlayıp harap olmayacak kadar kısa malesef.kalan eşyaya ıvır zıvıra takılma,yemişim eşyayı,gözünün yaşına değer mi iki pırtı??sen mutlu olduktan sonra,yenileri alınır nasıl olsa

• Beğen
Reactions: anu
Çoook çok teşekkür ederim . Onca fedakarligim onca sevgim hiç biseye yaramadı . Biten ben oldum . Ailem öyle mükemmel ki mutlu olayım diye çırpınıyorlar. Artık kendime gelmeliyim :KK43: of of
Daha çok erken kendine gelmen için
sakın böyle bir telaşa girme
yavaş yavaş yasa
ama sonu gelecek şekilde yasa
bir anda mutlu olma diye bir şey yok ,oolmayacak
kendini imkansız olana zorlama

Gececegini bil ama
sonra daha güçlü olacaksin

Bu evlilik hastalıktı
sen tedavi altına alindin şimdi
tedavi surecleri de acili geçer

Duygusal bir hastanedesin ve taburcu olacaksın iyileşip öyle düşün

Her geçen gün mutlu olacağın güne daha çok yaklasiyorsun

Ben mutsuzken kendime yatırım yaparım
belki sana da iyi hissettirebilir

Saç , makyaj ,sspor ,eestetik dene mutlaka

Daha çok erken kendine gelmen için
sakın böyle bir telaşa girme
yavaş yavaş yasa
ama sonu gelecek şekilde yasa
bir anda mutlu olma diye bir şey yok ,oolmayacak
kendini imkansız olana zorlama

Gececegini bil ama
sonra daha güçlü olacaksin

Bu evlilik hastalıktı
sen tedavi altına alindin şimdi
tedavi surecleri de acili geçer

Duygusal bir hastanedesin ve taburcu olacaksın iyileşip öyle düşün

Her geçen gün mutlu olacağın güne daha çok yaklasiyorsun

Ben mutsuzken kendime yatırım yaparım
belki sana da iyi hissettirebilir

Saç , makyaj ,sspor ,eestetik dene mutlaka
tebrikler ifade anlatım şekliniz çok begendim

Bizi analarımız elin oğlu,elalemin kadını gelsin üzsün,hayatımızın içine etsin diye doğurmadı sonuçta değil mi
ay ne güzel yazmışsın bu cümleyi..
konu sahibesi merak etme buraya çok çok çok mutlu, huzurlu günlerini de yazıcaksın inşallah.. sadece biraz sabır.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..

Ya siz ne tatlı insanlarsiniz . Keşke hepinizi canlı canlı tanıyıp konusabilsem :) öpüyorum ablalarim canlarım .

Birde dava açacaksan çok bekleme,ki karşı tarafta anlasın durumun ciddiyetini ve kararlı olduğunu,artı psikolog işini geciktirme,inan hafifleyeceksin konuştukça ve paylaştıkça.ehliyetin falan var mı bilmiyorum ama,bi kursa yazıl,çevrende senin yaşına yakın farklı insanlar olması sana kendini iyi hissettirecek.bunlar çok büyük paralar gerektiren şeylerde değil,her yerde artık taksit vade falanda yapıyolar üstelik.daha 23 yaşındasın;yolun başındasın;hayat evde kapanıp oturup ağlayıp harap olmayacak kadar kısa malesef.kalan eşyaya ıvır zıvıra takılma,yemişim eşyayı,gözünün yaşına değer mi iki pırtı??sen mutlu olduktan sonra,yenileri alınır nasıl olsa
1ay yani doğum günümde 1 yıl donucak evliligimin :KK43: oda ayrı bi acı her doğum günümde hatirliycam ... Anlaşmalı boşanma davası acicam . Ne zormus . Sen ne güzel konuşuyorsun ablam ya . Keşke bi silkelenip kendime gelebilsem . Gülüyorum ailemle ama içimdeki fırtına çok şiddetli . Geceleri uykusuz her saniye aklimda tüm olanlar ve o . Bazen kokusu geliyor burnuma . Duygusal dusunmemeyeçalışıyorum . Suan herşey çok zor gelio bana

Ya siz ne tatlı insanlarsiniz . Keşke hepinizi canlı canlı tanıyıp konusabilsem :) öpüyorum ablalarim canlarım .
Ya inan yeniden 23 olacağımı bilsem, başımdan bir evlilik geçip boşanmış olmak hiç umrumda olmaz.
Gençliğinin, sağlığının kıymetini bil, hayatını dolu dolu yaşa. Sakın şu geçmiş bir yıla offlayıp, ağlayıp, deprasyonlara girip ömründen aylar yıllar harcama.

1ay yani doğum günümde 1 yıl donucak evliligimin :KK43: oda ayrı bi acı her doğum günümde hatirliycam ... Anlaşmalı boşanma davası acicam . Ne zormus . Sen ne güzel konuşuyorsun ablam ya . Keşke bi silkelenip kendime gelebilsem . Gülüyorum ailemle ama içimdeki fırtına çok şiddetli . Geceleri uykusuz her saniye aklimda tüm olanlar ve o . Bazen kokusu geliyor burnuma . Duygusal dusunmemeyeçalışıyorum . Suan herşey çok zor gelio bana

Geçecek pitipiti hemde herşey geçecek şuan herşey yeni ve taze biraz sabır metanet tevekkül canım bende senin gibi idim bunların hepsi yaşanması gereken bir evre duygular bir anda değişmiyor ama zamanla soğuyacaksın şimdi yanıp tutuştuğun sevgin oda bitecek soğuyacak için uzaklaştıkça hayatına adapte olmaya çalışırken kendi için mücadele verirken hepsi geçip gidecek zaman herşeyin ilacı canım şimdide sonrasındada her daim hakkında hayırlısı olur inşallah...Yapman gereken tek şey hayatına odaklan hedefler koy kendine olaylara dışarda bakmaya başlayınca zamanla herşeye alışacaksın canım..

çok ama çok merak ediyorum pitipiti o kadar çok seviyosun ki bu adamı kokusu burnunun dibinde bir kez daha sarılıp uyumayı bile kar sanıyorsun yaz günü kış yaşar gibisin peki bu adam sana bu hisleri yaşamanı sağladıysa iyi bişeyler yapmış demektir.Annem hep derki bakma sen karı koca kavgalarına el etek çekilince karısını nasıl sevdiğinin hiç kimse bilemez.Bilmediğimiz bişiler var tamam çok haklısın ama sana karşı sevgini bu kadar kazanmışsa bişiler yapmış demektir.Yaptıklarını paylaşırsan çok sevinirim.Çünkü bizdede sorunlar oluyor küs olduğumda senin hislerinin aynısını yaşıyorum.bu hisler neden oluyor diye sorduğumda kendime kendini sevdiriyor adam zorla.

Allah'ım kimseye yaşatmasın, size de sabırlar diliyorum.Ama şöyle düşünün, elinizde geleni yaptıysanız, artık karşı taraf da yanaşmıyorsa birlikte yaşamaya, daha fazla zulüm etmeyin kendinize,o evlilik bitmiş demektir.

Çünkü gerçekten seviyor olmak,onunla geçecek kısa bir ayrılığa bile içinin sızlaması demektir.

olmuyor iste . naparsam yapiyim olmuyor . annemlere gezmeye geldim 1haftaligina , birkez bile aramadi . mesaj attim bu evliligi dusun geldigimde konusucaz varalim artik bi noktaya dedim cevap bile vermedi . insan küs olsada karisini aramaz mi ! merak etmex mi . ne zaman donucegimi bile bilmiyor. yarin gece konusucam , boyle gitmiyor diycem oda gitmiyorsa yolun acik der :'( ailem zaten bosaniyim diye bekliyor . ama ben aci cekiyorum . onla devam ettikcede cekiyorum bosanirkende cekiyorum . ya duzelirse acaba bende mi hata millet nelere katlaniyor diyorumama yok . ne sevgi hissediyorum ne deger verdigi . ha varim ha yokum onun icin . onun ailesi hep annesi ve kardesi olarak kaldi . beni alamadi o aileye . yuva kurdugunu bilemedi . karim diye sahip cikamadi . canim aciyor ama erteledigim ayrilik geldi catti sanirim :'( herkes yarin senden guzel haberler bekliyoruz diyor yani bitti dememi bekliyorlar dusunun boyle bi evlilikti .... of bugece nasil gecicek bilmiyorum. keske bi mucize olsa
Yazından belli ki istemiyorsun ayrılmayı. Belki de monotonluk girdi araya. Değişik heycan getirecek birseyler yapsan. Bence biraz daha bekle

ay ne güzel yazmışsın bu cümleyi..
konu sahibesi merak etme buraya çok çok çok mutlu, huzurlu günlerini de yazıcaksın inşallah.. sadece biraz sabır.. hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım..
Ama öyle..utanmıyolar koca koca kadınlar
Kendi çocuklarından bile küçük olan;başka bir annenin evladını üzmeye,kazık kadar olan oğullarını eşlerinden kıskanmaya.Bizim anamız babamızda bayılmıyo yani ayy nolur bizim kızımızı alın,siz almazsanız kim alacak bu kızı diye.Benim annemin canına tak demişti artık,alsın oğlunun bacaklarını... diyodu.insanı o noktaya getiriyolar ama.sanki o kıymetli oğullarının kapısına kızlar kuyruk oluyo.

Sen şu an çok zor bi süreçten geçiyosun kuzucum.Eşinden ayrılmak,öyle sevgiliden ayrılmaya falan benzemez.Çünkü karı-koca olmak çok farklı.Şansın varmışki,henüz bi evladın yok.Zaman her şeyin ilacı,biz her duruma zamanla alışabiliyoruz ama,çocuğun olsaydı bu süreç dahada zor olabilirdi.

Nedense içimde barisacaksiniz gibi bi his var neden bilmiyorum

Nedense içimde barisacaksiniz gibi bi his var neden bilmiyorum
Çok zor çok .. imkansız gibi . Kaç gündür yokum ailemdeyim bikere aramadi :KK43:(( hayatına kaldığı yerden devam ediyor . Bense uykusuz her saniye onu düşünüyorum . Allahima havaleler :KK43:((

Çok zor çok .. imkansız gibi . Kaç gündür yokum ailemdeyim bikere aramadi :KK43:(( hayatına kaldığı yerden devam ediyor . Bense uykusuz her saniye onu düşünüyorum . Allahima havaleler :KK43:((

canim lutfen yapma
sana deger vermeyen birine bukadar deger verme lutfen
Herkes hayatinin bir doneminde boyle bir yıkım yasar, senin bir suçun yok sen sadece yanlis insani sevmissin yanlis insana guvenip hayat arkadasi secmissin, sana deger vermeyip hep ikinci planda tutan, duygularini hissettiklerini onemsemeyen bir insan..Simdi duygularını bir kenara bırak aşkını sevgini goz onunde bulundurmadan dusun, yasiyorsun, hayatina yon vermek senin elinde bu adima basindan sonuna kadar dusun iyilikleri ve kotulukleriyle ve onu seviyormusun demiyorum bak, onun gibi biriyle omrunun geri kalanini gecirmek istiyormusun?Aklın hayır diyorsa bence hic dusunme cunku bu duygularının hepsi gecer.Eminimki bir gun daha çok hakeden birine aşık olabilirsin, daha coooook gençsin ve psikolojini düzeltmek senin elinde.Kendini iyi hisset sen sadece mağdursun.Sen haklısın.Hiç kendini üzme ve hayatın tadını çıkar.Çık dışarı gez dolaş, yeni kursa yazıl, yeni insanalrla tanış.Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta emin ol.Eğer sana zarar veriyorsa onu hayatından tamamen atacak yetkiye sahipsin sen.Ve biliyorum ki onsuz yaşayacak kadarda güçlüsün.Çünkü o tek değil bu dünyada.Seni üzebilecek kadar önemli biride değildi aslında.Onu oraya sen koydun.Ona o değeri sen verdin.Eğer haketmiyorsa bu değeri elinden almaktan hiç çekinme.Bu bir dönem.Hayatındaki her iyi ve kötü şey gibi bu da geçecek.Bu dönemi en az hasarla atlatmaya bak ve artık lütfen o değeri asıl hakeden kişiye yani kendine ver.Kendini artık üzme,yıpratma ve hırpalama.Umarım senin için herşey çok daha güzel olur

Bilmiyorum tabiki ne yaşadığınızi ama bir his işte ne bileyim başka bir sebebi yok

canim lutfen yapma
sana deger vermeyen birine bukadar deger verme lutfen
Herkes hayatinin bir doneminde boyle bir yıkım yasar, senin bir suçun yok sen sadece yanlis insani sevmissin yanlis insana guvenip hayat arkadasi secmissin, sana deger vermeyip hep ikinci planda tutan, duygularini hissettiklerini onemsemeyen bir insan..Simdi duygularını bir kenara bırak aşkını sevgini goz onunde bulundurmadan dusun, yasiyorsun, hayatina yon vermek senin elinde bu adima basindan sonuna kadar dusun iyilikleri ve kotulukleriyle ve onu seviyormusun demiyorum bak, onun gibi biriyle omrunun geri kalanini gecirmek istiyormusun?Aklın hayır diyorsa bence hic dusunme cunku bu duygularının hepsi gecer.Eminimki bir gun daha çok hakeden birine aşık olabilirsin, daha coooook gençsin ve psikolojini düzeltmek senin elinde.Kendini iyi hisset sen sadece mağdursun.Sen haklısın.Hiç kendini üzme ve hayatın tadını çıkar.Çık dışarı gez dolaş, yeni kursa yazıl, yeni insanalrla tanış.Kimse vazgeçilmez değildir bu hayatta emin ol.Eğer sana zarar veriyorsa onu hayatından tamamen atacak yetkiye sahipsin sen.Ve biliyorum ki onsuz yaşayacak kadarda güçlüsün.Çünkü o tek değil bu dünyada.Seni üzebilecek kadar önemli biride değildi aslında.Onu oraya sen koydun.Ona o değeri sen verdin.Eğer haketmiyorsa bu değeri elinden almaktan hiç çekinme.Bu bir dönem.Hayatındaki her iyi ve kötü şey gibi bu da geçecek.Bu dönemi en az hasarla atlatmaya bak ve artık lütfen o değeri asıl hakeden kişiye yani kendine ver.Kendini artık üzme,yıpratma ve hırpalama.Umarım senin için herşey çok daha güzel olur
Çok çok haklısınız hepiniz . Elinize yüreğinize sağlık benle uğraşıp yazıyorsunuz okadar :KK43: çok teşekkür ederim sizede . Dedikleriniz icime şu serpiyor . Ama ne biliyim haksızlıkları kabul edemiyorum . Ben bu haldeyken onun beni onemsemiyip aramayisini hazmedemiyorum . Gerçi aynı evdeyken onemsemiyordu da :KK43: geçsin bu sancılı günler of . Bigün hayata yeniden basliycam biliyorum ama sanki uzun bi süre cevrimdisiyim :KK43:

Çok çok haklısınız hepiniz . Elinize yüreğinize sağlık benle uğraşıp yazıyorsunuz okadar :KK43: çok teşekkür ederim sizede . Dedikleriniz icime şu serpiyor . Ama ne biliyim haksızlıkları kabul edemiyorum . Ben bu haldeyken onun beni onemsemiyip aramayisini hazmedemiyorum . Gerçi aynı evdeyken onemsemiyordu da :KK43: geçsin bu sancılı günler of . Bigün hayata yeniden basliycam biliyorum ama sanki uzun bi süre cevrimdisiyim :KK43:
bak ben de seninle aynı şeyleri yaşadım
belki bi kaç kere yazmışımdır buraya
biz eşimle bir aydır ayrı yatıyoruz.
ortak bişey paylaşmıyoruz.
kahvaltı yemek filan da yapmıyodum.ama bunlar benim vicdanıma dert olduğu için yapmaya başladım.
bi taraftan son sürat sınavıma hazırlanıyorum.olumlu gelişmeler bile var.
bi evin içinde sevilmek için çırpınmak ne demek en iyi ben bilirim.
bi evin içinde deli gibi sevdiğin adam saçını okşasın, iki güzel söz söylesin diye gözünün içine bakmayı da en iyi ben bilirim.
bi evin içinde yemek yaptığımda iki güzel bişey giydiğimde iltifat almayı deli gibi istemeyi ama alamamayı en iyi ben bilirim.
ayrı yattığımızda ben sensiz yatamam demesini beklemeyi.
o yatakta yalnız başına ağlayarak uyumayı.
işte biz yanlış adamlarla evlendiğimiz için hep sevilmeyi bekleyip durduk.
sonuç : geceler boyu ağlamalar ve sabah bi yabancıyla aynı evde yaşamaya çalışmak.
ve bunu normalmiş gibi kabul etmek.
dün gece bile okuduğum hikayede kahramanın babası ölüyodu.o kadar gücüme gitti ki.ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim geldi yüzümü yıkarken.noldu niye ağlıyosun dedi.konuştuk iki cümle.yine beni suçlamaya başladı.dışarı çık konuşmak istemiyorum dedim.o gitti uyudu ben yine uyuyamadım kaç saat.kalktım namaz kıldım.biraz sakinleştim çok şükür.
şu an aynı evde yaşıyoruz ama hiç bi ilişki yok aramızda.
sınav geçince de alıp başımı gitcem.ne kendi ailemi dinlicem sen başkasını.
bu benim hayatım.
ve ben mutsuz olmak her gece ağlayarak uyumak , her sabah ağlayarak uyanmak için gelmedim bu hayata.
evet bi yanlış yaptım.beni sevmeyen bi adamla evlendim.
bu dünyada bu hatayı yapan - yada boşanan ilk kadın ben değilim.
kendimi yeterince suçladım ama artık ben üzülmeyi hak etmiyorum.
allahıma sığınıyorum.bana doğru yolu göstermesi için.
dua ediyorum eşime akıl fikir bana sabır vermesi için.
ve şunu çok iyi biliyorum ki bu insanlar kendilerinden başkasına değer vermezler.
eşin veya eşim hiç bi zaman bizi sevmiyecekler.
bunu kabul et.ve yoluna öyle devam et.

ben de çok ağladım bunu kabul edene kadar.
ama her gün tekrar ede ede anladım.
senin altın cümlelerin kırmızı yazdıklarım.
daha fazla acı çekmek istemiyosan lütfen söylediklerimi hafife alma.
senin acını en derinden hisseden benim.emin ol.

X