Biliyorum seni bi kackere konuştuk yaxistik nerdeyse aynı durumlar ... Bende kabullendim evet ama yinede acı çekiyorum . Buna engel olamıyorum . Neden neden neden diyip kendimi yiyip bitiriyorum . Seviyorum diyip evlendi . Bukadar zormuydu gerçekten sevmek halbuki bende ikimize yetecek sevgi vardı ama olmuyormuş tek taraflı . . Dediğin seyleride birebir yaşadım . Kendi kendime kolunun altına girip elini saçıma koyup kendi kendime sevdirdim kendimi ... Ama olmuyor. Kendi kendime oynadığım oyun beni çoook yordu . . Şimdi günlerdir ayrı evlerdeyiz . Ailemleyim . Görmüyorum . Duymuyorum. Ulaşmıyor bana . Bukadar zormuymus herşey diyorum . Böyle olmamalıydı . Ama her serde bi hayır vardır diyip teselli bulmaya çalışıyorum . Çocuğum olmadı yıllarım gitmedi ama ama ama ama .... Yinede kolay olmuyor . Biliyorum gecicek biliyorum yüreğimin ateşi dinicek amaa kısa bi zaman olmiycak bu belli ateşin korlugundan belli . Alev alev ....bak ben de seninle aynı şeyleri yaşadım
belki bi kaç kere yazmışımdır buraya
biz eşimle bir aydır ayrı yatıyoruz.
ortak bişey paylaşmıyoruz.
kahvaltı yemek filan da yapmıyodum.ama bunlar benim vicdanıma dert olduğu için yapmaya başladım.
bi taraftan son sürat sınavıma hazırlanıyorum.olumlu gelişmeler bile var.
bi evin içinde sevilmek için çırpınmak ne demek en iyi ben bilirim.
bi evin içinde deli gibi sevdiğin adam saçını okşasın, iki güzel söz söylesin diye gözünün içine bakmayı da en iyi ben bilirim.
bi evin içinde yemek yaptığımda iki güzel bişey giydiğimde iltifat almayı deli gibi istemeyi ama alamamayı en iyi ben bilirim.
ayrı yattığımızda ben sensiz yatamam demesini beklemeyi.
o yatakta yalnız başına ağlayarak uyumayı.
işte biz yanlış adamlarla evlendiğimiz için hep sevilmeyi bekleyip durduk.
sonuç : geceler boyu ağlamalar ve sabah bi yabancıyla aynı evde yaşamaya çalışmak.
ve bunu normalmiş gibi kabul etmek.
dün gece bile okuduğum hikayede kahramanın babası ölüyodu.o kadar gücüme gitti ki.ağladım hıçkıra hıçkıra. eşim geldi yüzümü yıkarken.noldu niye ağlıyosun dedi.konuştuk iki cümle.yine beni suçlamaya başladı.dışarı çık konuşmak istemiyorum dedim.o gitti uyudu ben yine uyuyamadım kaç saat.kalktım namaz kıldım.biraz sakinleştim çok şükür.
şu an aynı evde yaşıyoruz ama hiç bi ilişki yok aramızda.
sınav geçince de alıp başımı gitcem.ne kendi ailemi dinlicem sen başkasını.
bu benim hayatım.
ve ben mutsuz olmak her gece ağlayarak uyumak , her sabah ağlayarak uyanmak için gelmedim bu hayata.
evet bi yanlış yaptım.beni sevmeyen bi adamla evlendim.
bu dünyada bu hatayı yapan - yada boşanan ilk kadın ben değilim.
kendimi yeterince suçladım ama artık ben üzülmeyi hak etmiyorum.
allahıma sığınıyorum.bana doğru yolu göstermesi için.
dua ediyorum eşime akıl fikir bana sabır vermesi için.
ve şunu çok iyi biliyorum ki bu insanlar kendilerinden başkasına değer vermezler.
eşin veya eşim hiç bi zaman bizi sevmiyecekler.
bunu kabul et.ve yoluna öyle devam et.
ben de çok ağladım bunu kabul edene kadar.
ama her gün tekrar ede ede anladım.
senin altın cümlelerin kırmızı yazdıklarım.
daha fazla acı çekmek istemiyosan lütfen söylediklerimi hafife alma.
senin acını en derinden hisseden benim.emin ol.
Ama nefret ederdi instegramdan . Şimdi netlerden çıkmıyor sabaha kadar vatsapta . Deliriyorum . Bide kalkmış instegram açmış . Daha nerelere üye oldu acaba. Güzel günlere değilsin gitsin beni öldürüp arkasında enkaaz bırakıp nasıl mutlu olcak. . Ah ya Ahhhhh !!! Ulasmadi ! Adam hayatını yaşıyor ben ne haldeyim. Yazıklar olsunPitipiticigim instagram kotu bi yer deil hersey nasil kullanirsan oyle olur.. Fakat yazdgi soz olmamis gercektende. Hicbir iletisim cabasi olmadi mi hala?
Bombokbacım durumlar ne oldu
Hayırlara gitsin ablacim sonunuz . Bir evlilik ne kadar kötü olursa olsun şu asamalar çok zor . Ama mutsuz bi hayatı yasamk için direnmeBen 33 yasindayim. Ayni dert bende de var. henuz bosanmadik. Cok siddetli kavga ettik. Direndim bosanmiycam diye. Bi iyiyiz bi kotu. Annesi hergun ne zaman bosaniyosun, bosanmazsan hakkimi helal etmem diyomus. Sonumuz belli. En azindan senin yasinda olsaydim.
Elimden gelen hersyi yaptım olmuyor ışte . Suan öfkeli ve sinirliyim . Biraz insan olsaydı karşımdaki olurdu amapitipiti sen elimden gelen herseyi yaptim olmadi diyebiliyormusun kendine?
öyle diyebiliyor ama hala üzülüyorsan bir celiski var bu isde demek..
seviyorsan vazgecme sonuna kadar savas bence..icinde kalmasindan iyidir
ben olsam öyle yapardim..öteki türlü acabalarla yasiyor olur aci cekersin bence
Ne deseniz haklısınız . Bende gucsuzlugumun farkındayım . İyi geldi yazdığınız !bana biraz sabirsizsin gibi geliyor, hep sucu esinde ve ailesine ariyorsun, sana haksizlik yapildigini düsünüyorsun, ben kuruntu yapmis olamazmisin? kendin diyorsun aile konusu acilmadiginda esimle cok iyiyz, sonrada kendimi tutamicam tartiscaz bugün diyorsun, bazi seylerde kadinlarin elinde. kendin kocanin ne kadar sevimli olabildigini söyledin, o yüzden hep hatayi onda arama. belki seni gicik etmek icin instragama whatsappe giriyordur, senin onu takip ettigini tahmin ediyordur, bence bunlari da düsün, egerki seni sildiyse bu da onun en dogal hakki. birazda kendini onun yerine koy: annenler yakin olsa ve esin sürekli sana tip tip cevap verse, annenlerde oldugunu duyunca morali bozulsa, senin hosuna gider mi? gitmez.
evliligi yürütmek cok zor, ben kendim su an esimden ayriyim (baska sebeplerdeb dolayi) ama ilk basta o da sürekli annesinde olurdu, bende sonrada farkettimki sabredince erkekler kendiliginden o huyundan vazgeciyor, gün gectikce kendi evini özlüyor.
suanda yapicak bisey yok, ayrilcaksiniz gibi gözüküyor vede esinden senden ümidini kaybetmis gibi ama hakkinizda hayirlisi olsun yinede, kendini bi erkek icin bu kadar üzme. demesi kolay ama bende esimi cok seviyordum ama bak simdi cok huzurluyum cünkü su an aci cekmiyorum. gencsin vede güzelsindir, erkek her kösede bulunur ama aile ve saglik bulunmaz. kendini düsün ve lütfen artik bir zavalli olma! biraz mantikli düsün, seni aklindan silen bir erkek icin bu kadar kendini yipratma, yazik günah, kendi kendine cektirdigin eziyetin hesabini nasil verceksin?
pitipiti öyle kücük bir sacmalik yüzünden ne hale geldiniz resmen..
sen bu olaylara kendi acindan bakiyorsun sadece..
ama sende catir catir söylüyorsun agzina gelen herseyi..
evliligi yürütecek olgunlukta degilsin gibi görünüyor..
karsilikli saygisizliklar yasanmis dibine kadar..
ama oda seni seviyor sende onu
en son anlasmaya yanasmisti esin dogru hatirliyorsam
senin aileni ve benim ailemi yok sayacagiz demisti sanirim?
keske ozaman kabul etseydin..sonrasinda zaten görüsülürdü yine illa
daha öncede demistim yine diyorum
aile danismanina gidin ..
olmuyorsa orda anlarsin zaten..hem icin rahat bosanmak varken böyle bosanmak sacma olur
Sana katılıyorum çok aileci kadın yuvası için mücadele etmeyen kadındır.sabretmek karşıdaki insanın hata yaptıgnı anlamasını beklemesi gerekiyo.sen benim ailem o benim ailem derse yuva sarsılır.gerçi kocası çözüm sunmuş ileleri aradan çıkaralım anlamında.Doux,biz başında söyledik;o kadar yazdım,ama kız bizi dinlemedi.Sana sonuna kadar katılıyorum.
Kocan seni sevmiyo kocan seni sevmiyo deyip duruyolar;nasıl kocası sevmiyo?çocuk ona ayrılacaksan ayrıl,ayrılmayacaksanda evin burda,evine dön dedi.o n'aptı,gitti kıyafetlerini topladı,babasının yanına döndü.
boşanma konusu açıldığında hüngür hüngür ağlamış.
Sevmiyorsa neden ağlasın?Onunda içinde yaşadığı pişmanlıkları,mutsuzlukları varki üzülüyo eşi.Üstelik o da çaresiz,iki ateş arasında,n'apacağını bilmiyo.
Değer verme konusuna gelince flört değil bu,evlilik..İki saç okşamakla,bi sarılmayla,hediyeyle,çiçekle böcekle;bunlar evlilikte değer vermeye kıstas değil bence.Ben eşime değer veriyorsam akşamları işten geldiğinde kapıyı ona gülümseyerek açıyorsam,onun önüne yemek koyuyorsam,günün nasıl geçti diye soruyorsam,ilgi alanıma girmese bile onun işini;dertlerini dinliyorsam vs. ben ona değer veriyorum demektir.Eşim benimle iş paylaşımı yapıyorsa,her akşam çıkıp bi benimle yürüyüş yapıyorsa,o da bana günün nasıl geçti,bugün neler yaptın diyorsa o da bana değer veriyo demektir.
Yani evlilik böyle bişey..Öyle iki inatçı keçi gibi o orda ailesinin evinde,bu burda ailesinin evinde...hop bi sorun mu oldu,topla pılını pırtını kaç ailenin yanına.üzgünüm ama sorunlar böyle çözülmez;karşılıklı anaymış,babaymış,abiymiş,yiğenmiş kimseyi karıştırmadan konuşularak uzlaşmaya varılması lazım ya da bir aile terapistine gidilip yardım alınması lazım,en olmadı kendinin önce gidip bi psikologla görüşmesi konuşması lazım.
Ve sanırım doux senin söylediğin gibi bunları yapabilmek belli için bi olgunluğa erişmiş olmak gerekiyo ve evlenerek nasıl bi sorumluluk aldığının bilincinde olmak gerekiyo.Evlilik çocuk oyuncağı değil.Eşinin ailesiyle ilgili sorunlar olabilir;eşinin işiyle ilgili sorunları olabilir;eşinin duygusal,ruhsal düşüşler,sıkıntılar yaşadığı dönemler olabilir;hatta sağlık problemleri de olabilir..Empati kurmak,sabırlı olmak,emek harcamak,çok önemli evlilik için.
Aynı fikirdeyim sizinle.bana biraz sabirsizsin gibi geliyor, hep sucu esinde ve ailesine ariyorsun, sana haksizlik yapildigini düsünüyorsun, ben kuruntu yapmis olamazmisin? kendin diyorsun aile konusu acilmadiginda esimle cok iyiyz, sonrada kendimi tutamicam tartiscaz bugün diyorsun, bazi seylerde kadinlarin elinde. kendin kocanin ne kadar sevimli olabildigini söyledin, o yüzden hep hatayi onda arama. belki seni gicik etmek icin instragama whatsappe giriyordur, senin onu takip ettigini tahmin ediyordur, bence bunlari da düsün, egerki seni sildiyse bu da onun en dogal hakki. birazda kendini onun yerine koy: annenler yakin olsa ve esin sürekli sana tip tip cevap verse, annenlerde oldugunu duyunca morali bozulsa, senin hosuna gider mi? gitmez.
evliligi yürütmek cok zor, ben kendim su an esimden ayriyim (baska sebeplerdeb dolayi) ama ilk basta o da sürekli annesinde olurdu, bende sonrada farkettimki sabredince erkekler kendiliginden o huyundan vazgeciyor, gün gectikce kendi evini özlüyor.
suanda yapicak bisey yok, ayrilcaksiniz gibi gözüküyor vede esinden senden ümidini kaybetmis gibi ama hakkinizda hayirlisi olsun yinede, kendini bi erkek icin bu kadar üzme. demesi kolay ama bende esimi cok seviyordum ama bak simdi cok huzurluyum cünkü su an aci cekmiyorum. gencsin vede güzelsindir, erkek her kösede bulunur ama aile ve saglik bulunmaz. kendini düsün ve lütfen artik bir zavalli olma! biraz mantikli düsün, seni aklindan silen bir erkek icin bu kadar kendini yipratma, yazik günah, kendi kendine cektirdigin eziyetin hesabini nasil verceksin?
Güçsüz olduğnuzu düşünmüyorum.kısasa kısas yapmayı seviyosunuz.eşiniz sizi seviyo bence.aileleri aradan çıkaralım bile demiş bir anlamda ama siz ailemde ailem diye diretip eşyalarnızı toplayıp evinizi terkettiniz.aile herzaman aileniz bu degiştirilemez bırakın gitsin annesine zamanla azalırdı bu hareketi.iişi çıkmaza sokmak yerine bir süre görmezden gelebilirdiniz.zamanla kendi evine alışırdı.Ne deseniz haklısınız . Bende gucsuzlugumun farkındayım . İyi geldi yazdığınız !
Keşke tek sorun ailesine gitmesi olsa . Onun dışında bin tane problem var . Sadece o olsa bende evine alismasini beklerdim . Eşim merhametsiz sevgi yoksunu bi insandı . Belki sadece aile sorunu gibiyansitmis olabilirim ama o en büyüğü evet ama yanında birsürü problem daha vardı . Bugün avukatla görüştüm . 1ay sonra dava acilcak ....Güçsüz olduğnuzu düşünmüyorum.kısasa kısas yapmayı seviyosunuz.eşiniz sizi seviyo bence.aileleri aradan çıkaralım bile demiş bir anlamda ama siz ailemde ailem diye diretip eşyalarnızı toplayıp evinizi terkettiniz.aile herzaman aileniz bu degiştirilemez bırakın gitsin annesine zamanla azalırdı bu hareketi.iişi çıkmaza sokmak yerine bir süre görmezden gelebilirdiniz.zamanla kendi evine alışırdı.