zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

Peki geven nasil gecti?aradi mi?ulasmaya calisti mi? Nasilsin? Eminim esyalarini alip cikan taraf oldugun icin donulmez bir yola soktugunu dusunuyor ve cok pismansindir. O evde kalip bunlari duzeltmeye calismali miydim diye kendini sorguluyorsun. Sevgi bitmeden cekip gidemiyor kadin.. bizler erkekler gibi olamiyoruz..

Ne heyecanlarla aldım daha kullnmadigim takımlarımı herşeyi tüm tabak çanak kırdım :'( hiç bişey almadım ... Daha kullanmadigim nevresim takımlarım geceliklerim . Toplarken okadar ağladım ki :'( sabır yarabbim...
O kadar dokundu ki yazdığın. Allahım sana güç ve sabır versin. Üzüntünü yaşayacaksın elbet ama kat kat mutlu olacağın günler gelecek. Tez vakitte toparlan canım. Dualarımdasın...

Merhaba arkadasim yazdigindan beri konunu takip ediyorum. Hatta 26 mart aksamini sabirsizlikla bekledim.
Siteye giris yapmadan okurum dertleri sadece ama sana yazmak istedim.
Cok uzuldum senin adina gercekten kolay degil. İlk konunu bulamadim kac yillik evlisin ilk kezmi ayriliyorsun tam bilmiyorum.
Birileri bana kizabilir ama benim nacizane fikrim mademki seviyosun ha diye hemen bosanmayin esinizde agladigina gore oda istemiyor belki ben naptim demistir hemen gidinde demiyorum ama esinizle konusun benim neden geldigimi biliyosun de birbirimize uc ay ay (yada sureyi ne kadar isterseniz) zaman taniyin herkes salim kafayla dusunsun oda sende dogru karar veremicek zamaninizdasiniz. Ailenizde sizi kirmaz zaten. Sure doldugunda sakin sakin konusun artiyi eksiyi ve hala eksiyse aninda gidin bosanin ama bu zamanin iyi gelecegini dusunuyorum.
Bunlarida sevdigin icin soyluyorum.
Hakkinda hayirlisi yinede hic canini sikma diyeem ama muhakkak skilacak kebdine ugras bul kurslara git sana tavsiyem evde pek durma insan paranoyak pluyor ayni seyleri dusunmekten.
Kendine iyi bak hayirli pazqrlar

Dünden beri tüm yazıları okudum ve Çok üzüldüm sizin adınıza. Allah sabır ve hayırlısını versin. Ben bi türlü anlam veremiyorum. Eşiniz evlenmeden önce böyle tavırları var mıydı yoksa evlendikten sonra mı böyle oldu. Ve henüz yeni evlisinz inanın evlilikte ilk sene hep sancılı geçer bu alışma dönemi çok zor olur. Ama umarım hakkınızda hayırlısı olur. Dualarım sizinle.

Eski konularınızı okudum ve şu an sizin adınıza çok mutluyum inanın :) Öyle bir evlilik olmaz çünkü.

Şu an size çok zor geliyor olabilir ama bir süre sonra ne kadar doğru bir iş yaptığınıza sevinmeye başlayacaksınız. Biraz sabır sadece :)

İçimden bir ses siz boşanmayacaksınız diyor. Bu çocugun aynı versiyonundan bende de var. Yani bir egolu ki. Resmen Egoda çocuk var. Bence o seni seviyor. Sevmese neden evlensin ama sen ona o kadar vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsin ki vazgeçemeyeceğini sanıyordu senin ondan. Baktı kararlısın, iş ciddiye bindi devreye başkalarını soktu. Kendi sana boşanmayalım diyemez çünkü o ego ona koca bir duvar örüyor. Sen dim dik ol ilk adımı asla atma biraz sabret zaman ver o çok pişman olacak kıymetini anlayacak sadece sabır..

İçimden bir ses siz boşanmayacaksınız diyor. Bu çocugun aynı versiyonundan bende de var. Yani bir egolu ki. Resmen Egoda çocuk var. Bence o seni seviyor. Sevmese neden evlensin ama sen ona o kadar vazgeçilmez olduğunu hissettirmişsin ki vazgeçemeyeceğini sanıyordu senin ondan. Baktı kararlısın, iş ciddiye bindi devreye başkalarını soktu. Kendi sana boşanmayalım diyemez çünkü o ego ona koca bir duvar örüyor. Sen dim dik ol ilk adımı asla atma biraz sabret zaman ver o çok pişman olacak kıymetini anlayacak sadece sabır..
üzüldüğünü biliyorum ama gerçekten öyle egodan ölücek:KK43: ama benide öldürcek . boşanamıycağımı düşünüyordu hep. bana yapamıycağın şeyleri deme diyor ... babamada boşanmak istemediğini söylemiş. ama olmuyor işte

Eski konularınızı okudum ve şu an sizin adınıza çok mutluyum inanın :) Öyle bir evlilik olmaz çünkü.

Şu an size çok zor geliyor olabilir ama bir süre sonra ne kadar doğru bir iş yaptığınıza sevinmeye başlayacaksınız. Biraz sabır sadece :)
herkes seviniyor . dün ben ağlamaktan kriz geçirdim herkes bugün en mutlu günün git şeker dağıt diyorlar ama olmuyor işte . gönle söz geçmiyor . . dilerim ki geçer bu acılar ...

Merhaba arkadasim yazdigindan beri konunu takip ediyorum. Hatta 26 mart aksamini sabirsizlikla bekledim.
Siteye giris yapmadan okurum dertleri sadece ama sana yazmak istedim.
Cok uzuldum senin adina gercekten kolay degil. İlk konunu bulamadim kac yillik evlisin ilk kezmi ayriliyorsun tam bilmiyorum.
Birileri bana kizabilir ama benim nacizane fikrim mademki seviyosun ha diye hemen bosanmayin esinizde agladigina gore oda istemiyor belki ben naptim demistir hemen gidinde demiyorum ama esinizle konusun benim neden geldigimi biliyosun de birbirimize uc ay ay (yada sureyi ne kadar isterseniz) zaman taniyin herkes salim kafayla dusunsun oda sende dogru karar veremicek zamaninizdasiniz. Ailenizde sizi kirmaz zaten. Sure doldugunda sakin sakin konusun artiyi eksiyi ve hala eksiyse aninda gidin bosanin ama bu zamanin iyi gelecegini dusunuyorum.
Bunlarida sevdigin icin soyluyorum.
Hakkinda hayirlisi yinede hic canini sikma diyeem ama muhakkak skilacak kebdine ugras bul kurslara git sana tavsiyem evde pek durma insan paranoyak pluyor ayni seyleri dusunmekten.
Kendine iyi bak hayirli pazqrlar
eski konularımı da okuyan bilir oturtamadık hiç bişeyi . ve ilk senem böyleyse ilersi daha karanlık gözüküyor bana . sadece seviyorum ama başka hiç bişey yok. hatta bunca şeye karşılık nasıl sevebiliyorsun diyorlar :'( haklılar . ama bilmiyorum. ŞİMDİLİK ARAFTAYIM

bu ebru gündeş beni bitirdi bugün ..... bi lokma yemek yiyemiyorum ......... :KK43:((

BİRGÜN AŞKLAR BİTER HATIRALAR KALIR KİMİ SEVERSEN SEV HEP HATIRLATIR ... AYY :KK43:((
Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini
Yol ayrımında unuttun yeminlerini
Sen bitirdin hem kendini hem de beni
Şimdi git artık, dönme geri

Kime gidersen git beni unut artık

Bir gün aşklar biter, hatıralar kalır,
Kimi seversen sev hep hatırlatır
Sanma bir başkası yerimi alır
Gelenler gideni elbet aratır

bu ebru gündeş beni bitirdi bugün ..... bi lokma yemek yiyemiyorum ......... :KK43:((

BİRGÜN AŞKLAR BİTER HATIRALAR KALIR KİMİ SEVERSEN SEV HEP HATIRLATIR ... AYY :KK43:((

aslında bu tarz şarkıları böyle Bi dönemde dinlemesen keşke.bu arada eski konularını okudum bitti bitecek derken bu noktaya gelmişsiniz eşim de ağladı demişsin pişman olmayan göz ağlamazmış..ama çok geç kalmış eşin evlilik sorumluluğunu alamamş senide harcamış şu an aglayosa kendini de harcamş

Kayınvaliden eşin sürekli yemeğe gittiğinde eşine git yuvanı bil demesi lazımmış Bi yuvann yıkılmasında etkili olmuş alsın oğlunu tepe tepe kullansın şimdi.bide severek mi evlenmiştiniz merak ettim..senin için dünden beri dua ediyorum

Canım bak ben de boşanma kararı aldım
Üstelik benim minicik bebeğim de var
Benim işim iki kat zor
Evet hala senin sevdiğin gibi kocamı seviyorum
Ama kendimi de seviyorum
Üzmüyorum kendimi onun yüzünden

Bak aslında senin hata şu
Kendine acıyorsun
Ya niye acıyosun anlamıyorum
Bak canım benim bebeğim olmasa senin yerinde olsam bi dakika evde ya da internettenolmam
Annemi alır alışverişe giderim arkadaşı ararım sinemaya giderim
Abimi alır galataya çıkarım
Yeni restoran keşfederim
Vapura binerim
Dışarda saatlerce yürür spor yaparım

Özgürsün artık
Bak ne dicem
Sen evliyıen zaten mutsuzdun
Boşanınca daha mutsuz olamazsın
Bu böyle
Ama erkekler için böyle değil
Onlr sürünüyor
Sana 100 tane örnek gösteririm
Kapa su acıklı şarkıları ya
Senin ailen de benimkiler gibi arkanda
Onları da üzüyosun üzülünce
Bırak kendine de yapma ailene de yapma bunu
Aç mezdekiyi aç göbek havasını aç demet akalnı sinirini stresini al canım
Silkelem kendine gel :)

Canım bak ben de boşanma kararı aldım
Üstelik benim minicik bebeğim de var
Benim işim iki kat zor
Evet hala senin sevdiğin gibi kocamı seviyorum
Ama kendimi de seviyorum
Üzmüyorum kendimi onun yüzünden

Bak aslında senin hata şu
Kendine acıyorsun
Ya niye acıyosun anlamıyorum
Bak canım benim bebeğim olmasa senin yerinde olsam bi dakika evde ya da internettenolmam
Annemi alır alışverişe giderim arkadaşı ararım sinemaya giderim
Abimi alır galataya çıkarım
Yeni restoran keşfederim
Vapura binerim
Dışarda saatlerce yürür spor yaparım

Özgürsün artık
Bak ne dicem
Sen evliyıen zaten mutsuzdun
Boşanınca daha mutsuz olamazsın
Bu böyle
Ama erkekler için böyle değil
Onlr sürünüyor
Sana 100 tane örnek gösteririm
Kapa su acıklı şarkıları ya
Senin ailen de benimkiler gibi arkanda
Onları da üzüyosun üzülünce
Bırak kendine de yapma ailene de yapma bunu
Aç mezdekiyi aç göbek havasını aç demet akalnı sinirini stresini al canım
Silkelem kendine gel :)

cok haklısın arkadaşım .. dün evi o şekilde görmüştür eminimki ama ne aradı ne sordu .. bugün vatsapa girmiş yazar insan. neyin gururunu yapyor ?? sevse bunlar olmazdı sevse bunlar yaşanmazdı . eski konularımı okudukça zaten olması gereken buymuş diyorum ama canımın acısına engel olamıyorum .

Kayınvaliden eşin sürekli yemeğe gittiğinde eşine git yuvanı bil demesi lazımmış Bi yuvann yıkılmasında etkili olmuş alsın oğlunu tepe tepe kullansın şimdi.bide severek mi evlenmiştiniz merak ettim..senin için dünden beri dua ediyorum
tamda sorun buydu . hergün arar gel gel gel gel . oğlum git deseydi bikere bu halde olmazıdk belki . allah razı olsun.. severek evlenmiştik evet :KK43: yani en azından ben sevdim ..............

Kendi kendime eşin arar belki diye düşünmüştüm eşyalarnı topladığını görünce aramamş yanlışlarınn farkında değil..şu an hırsından göremiyor senin gibi seveni kaybettiğini..hırsı geçip pişman oldugunda da çok geç olacak çünki sen o zaman unutmuş olacaksın bence hep böyle olur çünki örneklerini biliyorum..SONUÇ OLARAK BU DÖNEMİ BİTİŞ DEGİL BAŞLANGIÇ GÖR ZOR OLACAK AMA SENİN ELİNDE BİRAZDA İRADENİ GÜÇLÜ TUT YENİ HAYATINA BİSMİLLAH DE..

Kendi kendime eşin arar belki diye düşünmüştüm eşyalarnı topladığını görünce aramamş yanlışlarınn farkında değil..şu an hırsından göremiyor senin gibi seveni kaybettiğini..hırsı geçip pişman oldugunda da çok geç olacak çünki sen o zaman unutmuş olacaksın bence hep böyle olur çünki örneklerini biliyorum..SONUÇ OLARAK BU DÖNEMİ BİTİŞ DEGİL BAŞLANGIÇ GÖR ZOR OLACAK AMA SENİN ELİNDE BİRAZDA İRADENİ GÜÇLÜ TUT YENİ HAYATINA BİSMİLLAH DE..
haklısın twitii .. desteklerinize çok teşekkür ederim. bugün kendimi daha güçlü gibi hissediyorum

tamda sorun buydu . hergün arar gel gel gel gel . oğlum git deseydi bikere bu halde olmazıdk belki . allah razı olsun.. severek evlenmiştik evet :KK43: yani en azından ben sevdim ..............
evi topladığını görünce eşin arar belki diye düşünmüştüm seni kaybediyor ve hatasının farkında değil..hırsından göremiyor belli ki.kimsenn yanına kalmaz hırsı geçer pişman olur ama çok geç olur..SONUÇ OLARAK BU DÖNEMİ BİTİŞ DEGİL BAŞLANGIÇ GÖR ZOR OLACAK AMA BİRAZDA SENİN ELİNDE KENDİNE AÇIMAYI BIRAK İRADELİ OL VE YENİ BAŞLANGIÇLARA YENİ,HAYATINA BİSMİLLAH DE...

evi topladığını görünce eşin arar belki diye düşünmüştüm seni kaybediyor ve hatasının farkında değil..hırsından göremiyor belli ki.kimsenn yanına kalmaz hırsı geçer pişman olur ama çok geç olur..SONUÇ OLARAK BU DÖNEMİ BİTİŞ DEGİL BAŞLANGIÇ GÖR ZOR OLACAK AMA BİRAZDA SENİN ELİNDE KENDİNE AÇIMAYI BIRAK İRADELİ OL VE YENİ BAŞLANGIÇLARA YENİ,HAYATINA BİSMİLLAH DE...
aaas ikikez göndermişimm burayı görmezden gel

X