zaman dursa. yarin gece bosanma karari alicaz ..... 26.03.2015

muhtemelen oda bugece uyuyamaz üzüntüden düşünceden.
yalnız kalıp dogrusunu yanlışını bir film şeridi gibi geçirir gözlerinin önünden.
bir kaç gün kafa dinler kendini kalbini dinler.
nedense içime kapına gelip yalvaracagı doguyor.
inşallah kendine gelir de kapında köle olur.

muhtemelen oda bugece uyuyamaz üzüntüden düşünceden.
yalnız kalıp dogrusunu yanlışını bir film şeridi gibi geçirir gözlerinin önünden.
bir kaç gün kafa dinler kendini kalbini dinler.
nedense içime kapına gelip yalvaracagı doguyor.
inşallah kendine gelir de kapında köle olur.
Köle olcak insan eşini birkez olsa arardi . Öyle bişey zor :KK43: çok isterdim onla yaşayıp mutlu olmayı ama olmadı beceremedik .

Evden cikarken esimin hirkasini aldim :'( suan sarilmis agliyorum. hayatimin 1 yil sonrasina gitmek istiyorum hemen :'( gecsin bu aci

Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur..kendinide mahvetmişin ailenide annem ayağımı fön makinasıyla ısıttı demişsin aglattn orda beni..fedakarlıkta Bi yere kadar zor Bi süreçtesin bol bol dua et...eşinde senin gibi seveni kaybettigine yansın...şimdi farkında degil ama o böyle seven birini kaybettiğini fark ettiğinde sen iyileşmiş olursun..ALLAH YARDIMCIN OLSUN...

Mezarlıklar vazgeçilmez insanlarla doludur..kendinide mahvetmişin ailenide annem ayağımı fön makinasıyla ısıttı demişsin aglattn orda beni..fedakarlıkta Bi yere kadar zor Bi süreçtesin bol bol dua et...eşinde senin gibi seveni kaybettigine yansın...şimdi farkında degil ama o böyle seven birini kaybettiğini fark ettiğinde sen iyileşmiş olursun..ALLAH YARDIMCIN OLSUN...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim . Ezan okunuyor suan , ben gece gündüz ağlıyorum rabbim sorsun ..... Dilerim köpek gibi pişman olur . Bana yasattiklari , yaşadıkları her musibette akıllarına gelsin ..

Sizi sevmeyen bir adamla evlenmektense sizi sevmeyen bi adamdan bosanmıs olmak daha iyi.Acılar gün gectikce hafifliyor bagısıklık kazanılıyor.Umarım pisman olur

kolay kolay yorum yapmıyorum aslında ama sen çok içten geldin bana çok etkiledin beni içimden geldi senin için bol bol dua edeceğim hayırlı olsun güzel günler görsün diye

kolay kolay yorum yapmıyorum aslında ama sen çok içten geldin bana çok etkiledin beni içimden geldi senin için bol bol dua edeceğim hayırlı olsun güzel günler görsün diye
Çoook teşekkür ederim allah razı olsun kardeşim . Rabbim ettiğin duaların bin mislinide sana versin .

Sinir krizi eşliğinde eşyalarım çıktı o evden :'( darmadumanim

Ne heyecanlarla aldım daha kullnmadigim takımlarımı herşeyi tüm tabak çanak kırdım :'( hiç bişey almadım ... Daha kullanmadigim nevresim takımlarım geceliklerim . Toplarken okadar ağladım ki :'( sabır yarabbim...

X