- 21 Ağustos 2020
- 104
- 111
-
- Konu Sahibi Rhea Silvia
Benim migrenim yok o yüzden o sebeble yaptırmadım ama migrene çok faydası var boşuna çekmeyin 6 ayda bir yenilemeniz gerekiyor tabiki yada ilk agrilariniz ne zaman başlarsa yenilersiniz sonra 6 ayda bir senede bir böylece hastalığınız kayboluyorBizim arkadaşlar migrene de faydası oldu dediler yaptırmışlar biri ilacını bıraktı hattaşifa umarak yaptırmakla alakalı olabilir Ben yapanla görüşmedim ama alnıma özellikle yaptırmak istiyorum üçüncü göz bölgesine
Öyle bir tanı konulmadı canım. Çok çok az bi eğrilik var ama onu ben fark edebiliyorum bi tek. Tomografide kulağımın üst kısmında çıkmıştı. O da yıllarca kurutulmayan saçtan kaynaklıSinuzitteki bas agrisi genlde deviasyondan oluyor..sizde var mi?
Benm cok siddetli agrilarm oluyordu. Kafami yastga koyana kadar bile gerckten cok agri cekyordum. Univ yillarm kabusa döndü. Berabernde burun akntsi,genze aknti da var. Deviasyon ameliyati olunca bas agrilarim gecti gitti cok sukur. Akinti kaldi yillardr cekyorm bu skntyı ama bas ağrısına gerckten iyi geldi. Eger egrilik varsa ameliyattan cekinmemenzi tavsye ederm kesinlikle. Gecms olsun insallah ise yarar denycklernz..⚘Öyle bir tanı konulmadı canım. Çok çok az bi eğrilik var ama onu ben fark edebiliyorum bi tek. Tomografide kulağımın üst kısmında çıkmıştı. O da yıllarca kurutulmayan saçtan kaynaklı
Daha önce çok iyi bi kbb doktoruna gidiyordum öyle bişey olsaydı söylerdi bence.Benm cok siddetli agrilarm oluyordu. Kafami yastga koyana kadar bile gerckten cok agri cekyordum. Univ yillarm kabusa döndü. Berabernde burun akntsi,genze aknti da var. Deviasyon ameliyati olunca bas agrilarim gecti gitti cok sukur. Akinti kaldi yillardr cekyorm bu skntyı ama bas ağrısına gerckten iyi geldi. Eger egrilik varsa ameliyattan cekinmemenzi tavsye ederm kesinlikle. Gecms olsun insallah ise yarar denycklernz..⚘
YaaaBen yaptırdım kızlar yüz hacamati. Zaten rutin olarak vücuduma hacamat yaptıran biriyim. Çok faydasını gördüm, sünnet zaten. Yüzüm de iki üç güne nerdeyse hiçbir şey olmamiscasina düzeldi. Açıkçası ben güzellik için yaptım bir ağrım yoktu
Hamileyken hacamat yaptıran bir arkadaşım vardı doğumu kolay olması için ama tam arastirmadim canım. Eğer yapılıyorsa ben yaptırırım çünkü inanılmaz iyi geliyor. Elbette vesile ama ben hacamat vesilesiyle hamile kaldımYaaaben de yaptıracağım Allah’ın izniyle. Ama hamile olduğumu öğrendim. Hamileyken yapılmıyor galiba
Sorayım araştırayım inşaallahHamileyken hacamat yaptıran bir arkadaşım vardı doğumu kolay olması için ama tam arastirmadim canım. Eğer yapılıyorsa ben yaptırırım çünkü inanılmaz iyi geliyor. Elbette vesile ama ben hacamat vesilesiyle hamile kaldımdoğuma faydası varsa son aylarda muhakkak yaptırırım.
Tabiki canımSorayım araştırayım inşaallahsen de araştırırsan söyler misin bana
Evet aslında o da mantıklı ama hacamatın etkisinin daha fazla olacağını söylemişlerdi. Ben cilt için değil de kronik sinüzitim için istiyorum o yüzden daha etkili olabileceği için hacamat düşünmüştüm.hacamat yerine sülük koydursanız ?
anneme yapılmıştı ve cidden cildi çok çok güzelleşmişti.
hacamat bence daha riskli.
Evet aslında o da mantıklı ama hacamatın etkisinin daha fazla olacağını söylemişlerdi. Ben cilt için değil de kronik sinüzitim için istiyorum o yüzden daha etkili olabileceği için hacamat düşünmüştüm.
Alın ve şakaklarımda kronik sinüzitim var oralara koyulması mantıklı benim için ama sanırım yaptıramicam çünkü hamilelikte olmuyormuş yeni gebe olduğumu öğrendimhmm anladım. yani sülük problemli yer neresiyse oraya gidip kan emiyor, sinüzit için o zaman burnunuza mı koymaları gerekir bilemedim
ben de yüze hacamat ilk kez duydum
Alın ve şakaklarımda kronik sinüzitim var oralara koyulması mantıklı benim için ama sanırım yaptıramicam çünkü hamilelikte olmuyormuş yeni gebe olduğumu öğrendim
Çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsunhayırlı olsun :)
sağlıklı gelsin bebiş
Migren ataklarına iyi gelirse nolur yaz ben migrenden çok çekiyorumBen düzenli yaptıranlardanım ...inanılmaz mucizevi birşey...özellikle sigara kullananlar için olmazsa olmaz..ilk yaptırdığımdan birgün sonra hayatında almadığım kadar derin nefes alarak uyandım..hiç öyle nefes aldığımı hatırlamıyorum..arka sırt bölgeme 7 kupa atıldı sünnet bölgesine..yani yaşamsal organlara kalp,böbrekler,ciğerler,kuyruk sokumu ve ense...6 ay sonra ikincisini yaptırdım bu kez dizlerimde oluşan ağrılarım için dizimin arka kısmına 2 kupa atıldı birkaç gün sonra tamamen geçti..ayrıca çarpıntım ve ellerimde titremelerimde geçmişti..Pandemi sebebi ile 1 yıl ara verdim.3 gün önce yaptırdım bu kez başıma ve timüs bölgesine(iman tahtası denen yer,gerdanın az altı) yaptırdım aşırı kaygı ve depresyon durumu olduğunu söyledim yapan kişi buraya da kupa atalım o zaman dedi..ya inanirmisiniz 3 gündür sakinleştirici almış gibi geziyorum leyla gibiyim
Kendim yaptırmasam,biri söylese asla inanmazdım inanılmaz bir dinginlik yaşıyorum
Migren ataklarım içinde başınada yaptırdım bakalım ona nasıl bir etki yapacak...buradan paylaşacağım
Yaa maaşallah. İlaçlat kremler boş gerçekten şifa buralarda.Kuzenim suluk tedavisi oldu
Yuzunde kocaman sivilceler cikmisti
1 yildir 1 sivilce bile cikmadi ergenligi de bitmedi daha