Yüzüne hacamat yaptıran var mı?

Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama pandemi , virüs vs korkutuyor azıcık .
Benim gideceğim yerde çok dikkat ediyorlarmış. Arkadaşlarım gitti hep. O yüzden bayram sonrası gideceğim ben. Sen de sorarsın dikkat ediyorlarsa yaptırırsın. Ehil birini bulmak şart ama herkese yaptırılmaz.

Evet ben de yaptıracağım insanlardan yana iyi şeyler hissediyorum. Dilleri dualı. İnşallah iyi olur 🤲🏻
İnsallah... Sifa mevlamizdan....rasulullahin sunneti uzre oturun... Rabbim bu kimseyi lokman as ahlakiyla ahlaklandir ilmiyle ilimlendir diye duanizi edin.... Ayrica hacamat olurken 7 fatiha serife okumak cok iyidir... Faydasini arttirir...

İnsallah... Sifa mevlamizdan....rasulullahin sunneti uzre oturun... Rabbim bu kimseyi lokman as ahlakiyla ahlaklandir ilmiyle ilimlendir diye duanizi edin.... Ayrica hacamat olurken 7 fatiha serife okumak cok iyidir... Faydasini arttirir...
Allah razı olsun okuyacağım inşallah. Gayret bizden şifa Rabbimizden dediğin gibi 😊

Sülükle hacamat arasında kaldım ben de canım. Sülükte bırakmama durumu olur da elle müdahale ederlerse iz kalıyormuş. O yüzden hacamata yönelmiştim. Arkadaşında iz kaldı mı nereye yaptırdı tam olarak?
Merhaba ben yüzüme sülük, kafama ve vücuduma hacamat yaptırmıştım. İz kalmıyor ikisinde de. Hangisini tercih edersin derseniz yüzüm için sülük çünkü kupayı yapıştırınca vakumluyor ya o hissi sevmiyorum. Yüz için küçük sülüklerden kullanılıyor. Ben kırışıklık için yaptırmıştım düzenli yaptırmadım bu yüzden etkisi konusunda emin değilim. Fakat göz kapağımda düşüklük okulmaya başladı bu konuları okuyunca yaptırsam mı diye düşünmeye başladım

Merhaba ben yüzüme sülük, kafama ve vücuduma hacamat yaptırmıştım. İz kalmıyor ikisinde de. Hangisini tercih edersin derseniz yüzüm için sülük çünkü kupayı yapıştırınca vakumluyor ya o hissi sevmiyorum. Yüz için küçük sülüklerden kullanılıyor. Ben kırışıklık için yaptırmıştım düzenli yaptırmadım bu yüzden etkisi konusunda emin değilim. Fakat göz kapağımda düşüklük okulmaya başladı bu konuları okuyunca yaptırsam mı diye düşünmeye başladım
Ben de sülükle hacamat arasında kaldım. Ama hacamat daha etkili gibi geliyor o yüzden onu yaptırmak istedim. Bayramdan sonra niyetliyim inşaallah. Unutkanlığa sinüzit ağrılarına da iyi geliyormuş.

Merhabalar hanımlar. Konuyu yanlış başlığa açmadım umarım 🙈
Ben yüzüme hacamat yaptırmayı düşünüyorum bir sürü faydası varmış, yaptıranlar memnunlar. Burada yaptıran varsa tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Yüz bölgesi olunca insan iki kere düşünüyor ama bunca faydası olunca da denemek istiyorum.
Teyzem yaptırmıştı yaptıranlar çok, hücreleri yenileyip kırışıkları azaltıyor

Merhabalar hanımlar. Konuyu yanlış başlığa açmadım umarım 🙈
Ben yüzüme hacamat yaptırmayı düşünüyorum bir sürü faydası varmış, yaptıranlar memnunlar. Burada yaptıran varsa tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Yüz bölgesi olunca insan iki kere düşünüyor ama bunca faydası olunca da denemek istiyorum.
Ben yaptırdım yüzüme kaç defa hemde kemik belli olan kısımlar çok morariyor alnım bir hafta mosmor gezdim sülük te yaptırdım yüze öyle jilet atılmıyor kalemi var onun kalemle delik aciyorlar

Evet alnım çok morardı ben vitiligo için yaptırdım devamini getirmedim hamile kaldığımdan dolayı ama hiç bir iz yok eğer sinüzit veya baş ağrısı için yaptiracaksaniz şakaklara ve kas ortasına yapılır buda çok morarmaz hafif morarir 3 günde geçer yaptırın migrene faydası yok izide kalmaz acımaz sinek ısırığı sadece alın çok acıyor kemik olduğu için basım dönmüştü artık sakaklarda hiç hissetmedim desem yeri yani sülük te yaptırın izi kalmaz ben 3 4 kere 10 tane sülük yaptırdım her defasında birtane iz yok
Çok mu morarmıştı😣 faydasını gördünüz mü peki

Evet alnım çok morardı ben vitiligo için yaptırdım devamini getirmedim hamile kaldığımdan dolayı ama hiç bir iz yok eğer sinüzit veya baş ağrısı için yaptiracaksaniz şakaklara ve kas ortasına yapılır buda çok morarmaz hafif morarir 3 günde geçer yaptırın migrene faydası yok izide kalmaz acımaz sinek ısırığı sadece alın çok acıyor kemik olduğu için basım dönmüştü artık sakaklarda hiç hissetmedim desem yeri yani sülük te yaptırın izi kalmaz ben 3 4 kere 10 tane sülük yaptırdım her defasında birtane iz yok
Bizim arkadaşlar migrene de faydası oldu dediler yaptırmışlar biri ilacını bıraktı hatta 🤔 şifa umarak yaptırmakla alakalı olabilir ☺️ Ben yapanla görüşmedim ama alnıma özellikle yaptırmak istiyorum üçüncü göz bölgesine

X