- 2 Nisan 2020
- 725
- 1.266
- 38
-
- Konu Sahibi Rhea Silvia
Canim migren yuzle alakali degil ki bas ile alakali cildin icinde hic girisme derim yuz cok hasas benim babaabbem bile eakilerden hacamat bacaga bele yapilir baska biryer duymadim hic bi sekilde yani sende pisman olacagin sey yapma iz kalirsa ugrasirsinYüzüm kötü değil canım. Çok şükür.
cilt sorunları için değil de daha çok sinüzit ve migren ağrılarım için istiyorum ben. Cilt yenileme olayı da extrası oluyor.
bunu da kuzenlerim yaptırdı sülükte iz kalma olayı daha çokmuş. Benim gözler de bozuk ekrana bakmaktan yıllardır. Ona da iyi geliyormuş sülüğün yapıştırıldığı yerin biraz üstüne yapıyorlar.Annem yuzune hacamat degilde sülük yaptırmıştı gözleri için faydasini görmüştü
Sağ ol canım izleyeyim ve araştırayım. İlk defa duydum ben. Tamamen geçiyor muymuş ciddenMigren icinse Ali Yakut diye bi doktor var ankarada.Benim birsuru akrabam tamamen kurtuldu migrenden.Videolari var youtubede kesinlikle izleyin derim.
Baş ile alakalı ama alın ortasında üçüncü göz konumunda geçen damarlar başın tümüne etki ediyor. Benim bir çok arkadaşım yaptırdı ve iyi geldi. Biri ilacı tamamen bıraktı hatta. Tabi migren için daha çok ense kısmına yapıyorlar ama saç kazıma işleminden dolayı yaptıramadım.Canim migren yuzle alakali degil ki bas ile alakali cildin icinde hic girisme derim yuz cok hasas benim babaabbem bile eakilerden hacamat bacaga bele yapilir baska biryer duymadim hic bi sekilde yani sende pisman olacagin sey yapma iz kalirsa ugrasirsin
Çok az kazimislardi canım.belli bile değildiEvet canım ama o kısmı kazıyorlarmış benim zaten saçım az bi de bi kısmı kazınınca kötü gözükürüm diye düşündümama belli de olmaz oraya da yaptırabilirim.
Evet her insanin beyninde migren cekirdegi varmis.Kimi insanda genetik olarak aktif olurmus.Burnundan damlatarak ilac verdiler.O ilac o cekirdegin etrafini sariyomus ve agri olmuyomus.Yegenim o kadar kotuyduki hergun acillik oluyodu.Hatta doktor da seninki en ileri seviye demis.Ama simdi neler yapiyorum agrisin diye ama agrimiyo diyo.Sağ ol canım izleyeyim ve araştırayım. İlk defa duydum ben. Tamamen geçiyor muymuş cidden
Enjektörün ucuyla yapılıyormuş canım daha önce dermapen yaptırmıştım onda bir sürü enjektör yapıyorlar iz kalmıyor. Bunda da kalmaz diye düşünüyorum ki arkadaşlarda kalmadıCanim migren yuzle alakali degil ki bas ile alakali cildin icinde hic girisme derim yuz cok hasas benim babaabbem bile eakilerden hacamat bacaga bele yapilir baska biryer duymadim hic bi sekilde yani sende pisman olacagin sey yapma iz kalirsa ugrasirsin
Oralara jiletle yapıyorlar ya kuzum ondan morluk oluşuyor. Burada enjektörle yapacaklar diye çok fazla morluk olacağını düşünmüyorum. Bir arkadaşta az bişey morluk olmuş sonrası hiçbirşey kalmamış. O düzenli yaptıracak hatta. İnşaallah canım çok teşekkür ediyorum yorumun için.Çok az kazimislardi canım.belli bile değildi
Ayrıca beline de yaptırdı kardeşim bariz morluk ve yuvarlak oldu.
Yüzde aynısı olursa diye ben korkarım.
Normal de hacamat çok faydaliymis.ama işinin ehlini bulur faydasını görürsün inşallah.
Yaa çok şaşırdım. Duymuştum bir kaç doktor ama tamamen geçirmiyorlardı onlar. Çok iyi oldu benim için canım araştırayım ben inşaallah. Çok sağ olEvet her insanin beyninde migren cekirdegi varmis.Kimi insanda genetik olarak aktif olurmus.Burnundan damlatarak ilac verdiler.O ilac o cekirdegin etrafini sariyomus ve agri olmuyomus.Yegenim o kadar kotuyduki hergun acillik oluyodu.Hatta doktor da seninki en ileri seviye demis.Ama simdi neler yapiyorum agrisin diye ama agrimiyo diyo.
Sülükle hacamat arasında kaldım ben de canım. Sülükte bırakmama durumu olur da elle müdahale ederlerse iz kalıyormuş. O yüzden hacamata yönelmiştim. Arkadaşında iz kaldı mı nereye yaptırdı tam olarak?Benim arkadaşım hacamat değil de sülük yaptırdı. Başı çok ağrırdı . Her ay 3-4 kere hastaneye giderdi , epeydir iyi maşallah. Migren atağı yaşamadı .
Sen arastir soracagin bisey olursa yardimci olmaya calisirim.Anne tarafimda genetik ve giden herkes simdi cok memnun.Yaa çok şaşırdım. Duymuştum bir kaç doktor ama tamamen geçirmiyorlardı onlar. Çok iyi oldu benim için canım araştırayım ben inşaallah. Çok sağ ol
Biz hacamat yapiyoruz .. sorun yasamazsiniz ... Bazi haccameler tercih etmez... Suluk takar... İz kalmaz ama teninizin hassasiyeti ve hastaligin agirligina gore fazlasiyla morarabilir....Merhabalar hanımlar. Konuyu yanlış başlığa açmadım umarım
Ben yüzüme hacamat yaptırmayı düşünüyorum bir sürü faydası varmış, yaptıranlar memnunlar. Burada yaptıran varsa tecrübelerini yazarlarsa çok sevinirim. Yüz bölgesi olunca insan iki kere düşünüyor ama bunca faydası olunca da denemek istiyorum.
Allah razı olsun canım.Sen arastir soracagin bisey olursa yardimci olmaya calisirim.Anne tarafimda genetik ve giden herkes simdi cok memnun.
Tenim hassas benim ama morluk zamanla geçiyor sonuçta değil mi?Biz hacamat yapiyoruz .. sorun yasamazsiniz ... Bazi haccameler tercih etmez... Suluk takar... İz kalmaz ama teninizin hassasiyeti ve hastaligin agirligina gore fazlasiyla morarabilir....
Tuz atınca bırakıyor hayvancıklar . Alnına yaptırmış , bir de şakaklarına yani bu kaş bitimi yerine . Sivrisinek ısırığının yarasından daha küçük bir yarası vardı . Geçti gitti çoktan . İz kalmadı .Sülükle hacamat arasında kaldım ben de canım. Sülükte bırakmama durumu olur da elle müdahale ederlerse iz kalıyormuş. O yüzden hacamata yönelmiştim. Arkadaşında iz kaldı mı nereye yaptırdı tam olarak?
Sürekli yaptırırm galiba ben de. Kalp hizama. Avrupada yaygınlaşmış zaten. Vücuda iyi geldiği kanıtlanmış. İnşallah nasip olursa bayram sonrasında yaptıracağım ben de.Tuz atınca bırakıyor hayvancıklar . Alnına yaptırmış , bir de şakaklarına yani bu kaş bitimi yerine . Sivrisinek ısırığının yarasından daha küçük bir yarası vardı . Geçti gitti çoktan . İz kalmadı .
Ben de genel hacamat yaptırırım yılda 2 kere . Bel ağrıma çok iyi geliyor ve çarpıntım , vesvesem azalıyor bence . Hem öncesinde 3 gün hayvansal gıda almıyorsun , sonrasında da öyle derken benim için tam bir detoks oluyor .
Ben yapiyorum... Tabiki morluk zamanla geciyor .. size tavsiyem sari kantaron yagi surun daha hizli iyilesme saglar .. asla kirmizi degil ama tuylenme yapar..Tenim hassas benim ama morluk zamanla geçiyor sonuçta değil mi?
siz kendiniz mi yapıyorsunuz? Yaptırıyor musunuz?
Ben de yaptırmayı düşünüyorum ama pandemi , virüs vs korkutuyor azıcık .Sürekli yaptırırm galiba ben de. Kalp hizama. Avrupada yaygınlaşmış zaten. Vücuda iyi geldiği kanıtlanmış. İnşallah nasip olursa bayram sonrasında yaptıracağım ben de.