Yüzüne hacamat yaptıran var mı?

Yüzüm kötü değil canım. Çok şükür.
cilt sorunları için değil de daha çok sinüzit ve migren ağrılarım için istiyorum ben. Cilt yenileme olayı da extrası oluyor.
Canim migren yuzle alakali degil ki bas ile alakali cildin icinde hic girisme derim yuz cok hasas benim babaabbem bile eakilerden hacamat bacaga bele yapilir baska biryer duymadim hic bi sekilde yani sende pisman olacagin sey yapma iz kalirsa ugrasirsin

Annem yuzune hacamat degilde sülük yaptırmıştı gözleri için faydasini görmüştü
bunu da kuzenlerim yaptırdı sülükte iz kalma olayı daha çokmuş. Benim gözler de bozuk ekrana bakmaktan yıllardır. Ona da iyi geliyormuş sülüğün yapıştırıldığı yerin biraz üstüne yapıyorlar.

Baş ile alakalı ama alın ortasında üçüncü göz konumunda geçen damarlar başın tümüne etki ediyor. Benim bir çok arkadaşım yaptırdı ve iyi geldi. Biri ilacı tamamen bıraktı hatta. Tabi migren için daha çok ense kısmına yapıyorlar ama saç kazıma işleminden dolayı yaptıramadım.

Evet canım ama o kısmı kazıyorlarmış benim zaten saçım az bi de bi kısmı kazınınca kötü gözükürüm diye düşündüm ama belli de olmaz oraya da yaptırabilirim.
Çok az kazimislardi canım.belli bile değildi
Ayrıca beline de yaptırdı kardeşim bariz morluk ve yuvarlak oldu.
Yüzde aynısı olursa diye ben korkarım.
Normal de hacamat çok faydaliymis.ama işinin ehlini bulur faydasını görürsün inşallah.

Sağ ol canım izleyeyim ve araştırayım. İlk defa duydum ben. Tamamen geçiyor muymuş cidden
Evet her insanin beyninde migren cekirdegi varmis.Kimi insanda genetik olarak aktif olurmus.Burnundan damlatarak ilac verdiler.O ilac o cekirdegin etrafini sariyomus ve agri olmuyomus.Yegenim o kadar kotuyduki hergun acillik oluyodu.Hatta doktor da seninki en ileri seviye demis.Ama simdi neler yapiyorum agrisin diye ama agrimiyo diyo.

Enjektörün ucuyla yapılıyormuş canım daha önce dermapen yaptırmıştım onda bir sürü enjektör yapıyorlar iz kalmıyor. Bunda da kalmaz diye düşünüyorum ki arkadaşlarda kalmadı Tabi nasip birazda bende kalır mı bilemem

Oralara jiletle yapıyorlar ya kuzum ondan morluk oluşuyor. Burada enjektörle yapacaklar diye çok fazla morluk olacağını düşünmüyorum. Bir arkadaşta az bişey morluk olmuş sonrası hiçbirşey kalmamış. O düzenli yaptıracak hatta. İnşaallah canım çok teşekkür ediyorum yorumun için.

Benim arkadaşım hacamat değil de sülük yaptırdı. Başı çok ağrırdı . Her ay 3-4 kere hastaneye giderdi , epeydir iyi maşallah. Migren atağı yaşamadı .

Yaa çok şaşırdım. Duymuştum bir kaç doktor ama tamamen geçirmiyorlardı onlar. Çok iyi oldu benim için canım araştırayım ben inşaallah. Çok sağ ol

Benim arkadaşım hacamat değil de sülük yaptırdı. Başı çok ağrırdı . Her ay 3-4 kere hastaneye giderdi , epeydir iyi maşallah. Migren atağı yaşamadı .
Sülükle hacamat arasında kaldım ben de canım. Sülükte bırakmama durumu olur da elle müdahale ederlerse iz kalıyormuş. O yüzden hacamata yönelmiştim. Arkadaşında iz kaldı mı nereye yaptırdı tam olarak?

Biz hacamat yapiyoruz .. sorun yasamazsiniz ... Bazi haccameler tercih etmez... Suluk takar... İz kalmaz ama teninizin hassasiyeti ve hastaligin agirligina gore fazlasiyla morarabilir....

Biz hacamat yapiyoruz .. sorun yasamazsiniz ... Bazi haccameler tercih etmez... Suluk takar... İz kalmaz ama teninizin hassasiyeti ve hastaligin agirligina gore fazlasiyla morarabilir....
Tenim hassas benim ama morluk zamanla geçiyor sonuçta değil mi?
siz kendiniz mi yapıyorsunuz? Yaptırıyor musunuz?

Tuz atınca bırakıyor hayvancıklar . Alnına yaptırmış , bir de şakaklarına yani bu kaş bitimi yerine . Sivrisinek ısırığının yarasından daha küçük bir yarası vardı . Geçti gitti çoktan . İz kalmadı .
Ben de genel hacamat yaptırırım yılda 2 kere . Bel ağrıma çok iyi geliyor ve çarpıntım , vesvesem azalıyor bence . Hem öncesinde 3 gün hayvansal gıda almıyorsun , sonrasında da öyle derken benim için tam bir detoks oluyor .

Sürekli yaptırırm galiba ben de. Kalp hizama. Avrupada yaygınlaşmış zaten. Vücuda iyi geldiği kanıtlanmış. İnşallah nasip olursa bayram sonrasında yaptıracağım ben de.

Tenim hassas benim ama morluk zamanla geçiyor sonuçta değil mi?
siz kendiniz mi yapıyorsunuz? Yaptırıyor musunuz?
Ben yapiyorum... Tabiki morluk zamanla geciyor .. size tavsiyem sari kantaron yagi surun daha hizli iyilesme saglar .. asla kirmizi degil ama tuylenme yapar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…