- 25 Temmuz 2011
- 2.648
- 71
-
- Konu Sahibi edanur_5555
ızledım cnm cok sagol avakado yagı falan da dıyo ben tek basına kullnıcam pısık kremını bı ara alamyı dusunuyorum hucre yenılıyomus daha sıkı oluyomus cılt
önemli değil canımmmbende sade olarak kullanmayı düşünüyorum.. hücre yenileyip cildi sıkılaştırdığını duymamıştım süpermişşş bir de sadece yüze değil de vücuduma da sürsem olur mu?
kızlar ben de aldım eczaneden bi pişik kremi. rastgele aldım. beyaz yeşil kutusu var. içeriğini okudum çinko bişey yazmıyor. çinkonun acaba bilimsel başka bi adı var da o mu yazıyor. devam etsem mi kullanmaya. bir kez sürdüm tüm yüzüme. :26:
bu arada çok geniş alanlara sürmeyin yazıyor içeriğinde. vücuduna sürmek isteyenlere duyurulur.
hadı ya acaba baska turden pısık kremı de mı varkı kaca aldınız ??
bence arkasında ole yazıyodur ama cıldede suruluyodur bence bende sampuanını kullnırım yuzume dalının paralk gosterırı ama arkasında yuzunuzu bununla yıkayın dmez anlatabıldım umarım cnm
9 75 e aldım canım. ama benimkinde kesin yazıyor geniş bölgelere sürmeyiniz diye. ben sadece yüzüme sürdüm yoksa koluma bacağıma falan da sürecektim.
amaaaaaan kolu bacagı bosver o zaman once yuzumuz cıllop gıbı olsun da
hangı markanın aldın cnm
bilindik bi marka değil canım, eczacıya yüzüme süreceğim diyemedim. normal bi pişik kremi aldım
hadı ya acaba baska turden pısık kremı de mı varkı kaca aldınız ??
bence arkasında ole yazıyodur ama cıldede suruluyodur bence bende sampuanını kullnırım yuzume dalının paralk gosterırı ama arkasında yuzunuzu bununla yıkayın dmez anlatabıldım umarım cnm
9 75 e aldım canım. ama benimkinde kesin yazıyor geniş bölgelere sürmeyiniz diye. ben sadece yüzüme sürdüm yoksa koluma bacağıma falan da sürecektim.
amaaaaaan kolu bacagı bosver o zaman once yuzumuz cıllop gıbı olsun da
hangı markanın aldın cnm
canım dalin şampuanı yüzüne mi sürdün??? işe yarıyor mu? hani ben de bir topik açmıştım parlak bir cilt istiyorum die... ben de dalinin şampuanını yüzüme sürsem hem pişik kremini işe yarar mı ki? ha birde kaç günde bir uyguluyosun canım? ne kadar bekletiyosun?
ayy canım valla bende düşünüyorum koluma bacağıma yani tüm vücuduma uygulamayı yaaa
bı ark 15 demıstı burdan 9 tlye dahauygunmus vala bende 9 tlye bulursam alıcam
inşallah cnm yüzümüz olsun ilk önce ama vücudada sürsek o da güzel görünse harika olur yaniii
cnm bende parlak bı cılt ıcın bebe sampuanı dıye baslık acmıstım
ben tevafuk goz yası kurulugu var bende doktor bebe sampuanıyla yıka gozlerını sonra damlanın kulln dmeıstı gunde 4 krer yıka bununla demıstı
bende her gun gunde 4 defa bununla yuzumu yıkaya yıkaya bı baktım kı yuuzm parlamaya basladı hanı ole pasparlak degıl tabı mesela burnumun ortası faln alnım flan ole ıste
bendım bu durum cok hosuma gıttı annem de fark ettı hatta zaten ben anlamasıtım annem anladı ılk
suratında falan bekletme yıka gunde 4 kez ya da ıstersen daha fazla hıc bı zararı yok harıka bısey
aynı zamanda makyaj temızleyıcısı olarak da kullnuıyorum malum rımel falan zor cıkan urunler anında cıkarıyo ugrasman da gerek yok
ıkısını bı arada kullnmanda sakınca gormuyorum ben bebek urunlerı sonucta hassa cıltlere bıle ıyı gelır
zaten bende ıkıısı bı arada kullncam
evet cnm dda beım yuuzmum ıcın cok ıhtıyacım var beyaz tenlıyım sıvılce cıkınca bı de kırmızı lekeler olunca sınır oluyorum alnım ve cenemden bu konda cok sıkayetcıyım
tamam cnm o zaman bende öyle yaparımbu arada topiğini görmemiştim ama şimdi oraya girip okiycam doğru söylüyosun bebek ürünleri olduğu için zararı da olmaz valla makyaj çıkarmak içinde güzel düşünmüşsün cnm
bı bak cnm oraya orda daha detaylı anlatmıs olabırım zaten 5 tlmı ne cok memnun kalcaksın emınım
ayy cnm yaa... ben kumralım ama çenemde sürekli sivilce oluşuyor bir de siyah noktalar da var çenemde... ne yazık ki biraz çillerim de var... onlar için cilt doktoruna gitmeyi düşünüyorum... geçme ihtimali yüksekmiş bakalım inşallah geçer......
dalin de alıcambir de argan yağı alıcam bi kaç gün sonra. onu tüm vücuduma sürücem bakalım faydası olacak mı
al alargan yagı cok pahalıymıs orjınalı cnmy a100 tlmı neymıs
150 ml 75 tl galiba canım, bi tanıdığım kullanıyor. yorumları da okudum herkes memnun. umarım iyi gelir bana da.
genelde kumral kısılerde cıl sorunu pek olmaz dıye bılıyorumben cnm bence de bı gıt
benımde burnumda var sıyah nokta am acok sıkayetcı degılım o konuda lekeler gecsın yeter