Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
hm anladım cnm yag ama bı zaarııolmazmı bıt mıt :) elım yzume gıder sonra saclarıma falan benım ole :)

ay canım benim ya güldürdün beni bi yaşıma daha girdim yüzünden bitlenen dünyada daha yok sanırım saçına hiç bakım yağı sürmedinmi ne bitlenmesi bütün yağların hammeddesi zeytinyağıdır kantaronda üzümde kayısıda bu meyveler yada bitkiler zeytinyağında bekleterek preslenerek veya başka yöntemlerle elde ediliyor sanmayın kantoran sıkılıyo sıkılıyo yağı çıkarılıyo hayır böle değil mucize zeytinyağından geliyo herşey vede bit yapmaz bu yağların tek ve tek zararı yüzünüze (yağlı ise) aşırı sürmekden yağlanma olur buda zararlı bişey değil geçici bişey herşeyi kullanırken dikkat ederek kullanılırsa hiçde sorun olmaz

Bende yüzüme akıra kahra kullanıyorum... süper yumuşak ve berrak oluyor cildim ayrıca lekelerede iyi geliyor..

1 kadın 1 erkek teki Demet Evgarında pişik kremi kullandığını okumuştum.İçindeki çinko cildime iyi geliyor demişti röportajında bilginiz olsun.Bende denicem

madem çinko istiyosunuz garnier ürünlerinde var bence pişik kreminden daha iyi olabilir

cnm yuzumden degıl mesel ayuzume surdum ya elım yzume gıdebılır sonra elım yag olur ve de saıma da her an gıdebılır bıt olur anlamında denmıstım :) evet cnm suruyorum saclarıma bakım yaparken ama hanı bı saat falan duruyo yıkıyorum ıcımı rahatlattıgınıcın sagol cnm :)

canım ben anladım zaten öyle güzel yazmışsınki gülmeden edemedim esprisine dedim yani bitlenme durumu asla olmaz bu sebeble sen kullan canım doğal yağları gerçekden faydalılar eminim yağlı cilt için bile yağlar var düşün mantıken yağlı yüze yağ sürülürmü denir dimi işin aslı öle değil krem oldumu biraz doğallıkdan çıkıyo iş

cnm bı muddet kullndım ben uzum cekırdegı yagını sonra cıldıyeye gıdene kadar yuzume yag mag surmemeye karar verdım gıdıcem ona gore ayarlıvam bıseyler artık

sen hangisini kullandın onu de arkadaşım bende çok muzdaripim bu lekelerimden

kızlar bu pişik kremini sivilcelerin üzerine mi sürmek lazım yoksa cildin geneline mi?benim yüzümü 3 haftadır sivilce bastı ne yapsan kurtulamıyorum.bu pişik kremi iyi gelirmi ?kullananların yorumunu bekliyorum.nasıl kullanmam gerektiği konusunda yardım lütfennn

Aa çok şaşırdımm :)) peki nasıl kullancaz yatmadan önce filan mı yani günde kaç kez .

cilt lekeleri ve sivilce izleri için önerilmiş. sivilcenin üstüne sürülmez herhalde. sivilce için temizlemeyi ihmal etme ve bir eczaneye danış.

Bu pişik kremi sevilce lekelerimi yoksa güneş lekelerimi için faydalı bende güneş lekeleri mevcut denemek istiyorum bide hangi marka daha etkilidir yazarsanız sevinirim arkadaşlar.

konuyu acan ark nerdsın :26::26::26::26:
vala bı haftada akne leke yok demıssın lutfen bıraz daha bılgı ıstıyoruz almayı dusdunuyorum ama kafamdakı ? ısaretlerını yok edemedım tum yuzemı surcez ne kadar bekletcez ????????
ya da daha baska faydasını goren varsa lutfen bızı aydınlatabılırmı :26:

ayyyy evet dün okudum burdan pişik kremini sabah oğlumun kremiyle sıvadım yüzümü resmen işimi gücümü yaptım cildim kendiliğinden yedi. Sonra arkadaşlar geldi bir güzellik var sende diye yüzüm pırıl pırıl parlıyordu ama ne kadar da bir sürmem gerekiyor acaba?

Gözaltina da sürdünüz mü? Merak ettim eger suruluyorsa ben de alicam. Bu arada haftada 2 iyidir cilt bakimi icin.

kızlar dün haberlerde izledim ben de... baya işe yarıyormuş bu pişik kremi.. cilde baya bir etkiliymiş... kullandığınız kremin adını verir misiniz kızlar?? ben de kullanmaya başlayacağım... başka bişeyle karıştırarak mı sürdünüz yüzünüze yoksa sadece pişik kremini mi sürdünüz??? bir de sadece yüze mi sürülüyor? hani vücudumuza da sürsek olmaz mı???

cnm ayrıntılı bılgı verebılırmısın nasıl uygulucaz ne kadar bekletcez bekletılen bı urunmu bu pısık kremı ben hıc kullnmadım da kucukken annem bana kulldıysa da hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…