- 30 Mayıs 2011
- 1.544
- 469
- Konu Sahibi edanur_5555
ya benim cildim aşırı hassas acaba bir sorun olur mu?? nemlendirici sürdüğümde bile yüzüm acayıp kızarıyorr ve yanıyor 18:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm ayrıntılı bılgı verebılırmısın nasıl uygulucaz ne kadar bekletcez bekletılen bı urunmu bu pısık kremı ben hıc kullnmadım da kucukken annem bana kulldıysa da hatırlamıyorum
ben sebamedi kullandım göz altına sürmedim. 2 gün üstüste kullandım. haftada 2 kullanmayı düşünüyorum.
Arkadaslar sıteye yenı uye oldum daha onceden takkıp edıyodum bazılarınızda da benım gıbı cılt lekelerı agda lekelerı fılan var ben yaklasık 6 senedır fılan bu lekelerle mucadele etmeye calısıyorum bıyık kısmımda agda yuzunden sıyah lekeler kaldı bıyııklarım cıkmasada varmıs gıbı duruyoo sınır bozucu bı durum!Gıtmedıgım cıldıyecı fılan kalmadı her turlu kremı kullandm artık ıllalah eetım kımyasal peelıng bıle fayda etmedi.Simdi INGRID MILLET, Perle De Caviar mask kullanıyorum renk acıcı maske 1 hafta filan oldu pahalı bı maske ama ılk kullanımdan ıtıbaren renk acıyoo hala var tammen azalmıs degıl ama rengınde acılma var tavsıye ederım deneyın.
reklaaaammmArkadaslar sıteye yenı uye oldum daha onceden takkıp edıyodum bazılarınızda da benım gıbı cılt lekelerı agda lekelerı fılan var ben yaklasık 6 senedır fılan bu lekelerle mucadele etmeye calısıyorum bıyık kısmımda agda yuzunden sıyah lekeler kaldı bıyııklarım cıkmasada varmıs gıbı duruyoo sınır bozucu bı durum!Gıtmedıgım cıldıyecı fılan kalmadı her turlu kremı kullandm artık ıllalah eetım kımyasal peelıng bıle fayda etmedi.Simdi INGRID MILLET, Perle De Caviar mask kullanıyorum renk acıcı maske 1 hafta filan oldu pahalı bı maske ama ılk kullanımdan ıtıbaren renk acıyoo hala var tammen azalmıs degıl ama rengınde acılma var tavsıye ederım deneyın.
pahalı derken ne kadar ??
reklaaaammm
canım muhtemelen reklamdır bu
sabun dımı cnm o aktarlarda olurmu o ve nelı bu sebamed ıcerıgı nedır ayırıca pısık kremını kullndın mı hı csende
pişik kreminin adı sebamed.
bu reklam konusuna gelince aynı böyle cildle ilgili bir konuda bir marka önerilmiş internetten sipariş ediliyor ama nasıl ballandırılarak anlatılıyor.çok işe yaradı bizde memnuniyetimiz herkes onlara teşekkür etsinki müşteri kazandırarark gösterelim falan yazıyor bende aldım üründen pek faydasını görmedim zararıda yok ama. neyse yazdım ilgili topiğe ben pek etkisini göremedim diye aynı saat içinde sipariş ettiğim yerden hemen beni aradılar şaşırdım yani!!!
evet pişik kremini heryerde bulabilirsin. ben yüzüme uyguladım. 15 tl civarıydı. sadece 2 kere kullandım net birşey söyleyemeyeceğim.
gözenek problemi için rosensenin gül suyunu düzenli olarak yatmadan önce sür o kadar çabuk yok olucak ki gözeneklerin :) inanamıcaksınbend ebır donem kullanmıstım almanyadan gelen bir pişik kremi vardı tenımn rengını acıyordu kullandıgımda ve fondaten varmıs gıbı duruyordu....artık kullanmıyorum cunku suan okdr cok sey kulanıyorumkı cıldıme deneme tahtası gıbı oldu gozenek problemıneee henuz hıcbır care bulamadım onedenleee
cnm ayrıntılı bılgı verebılırmısın nasıl uygulucaz ne kadar bekletcez bekletılen bı urunmu bu pısık kremı ben hıc kullnmadım da kucukken annem bana kulldıysa da hatırlamıyorum
canım ne kadar bekletceğimizi açıklamadı ya da açıkladıysa da ben duymadım... başka bişeyle karıştırıp uygularken gösterdiler ama neyle karıştırdıklarını unuttum.. tabii adam anlatıyordu da... ama şunu söylediler bebeklerin cildi çok hassa ve bu krem iyi geliyor,herhangi bir yan etkisi bebeklere de olmadığı için büyüklerin kullanmasında bir sakınca yokmuş.. cilt kuruluğuna,lekelere çok iyi geliyormuş,cildi gençleştiriyormuş ve parlaklık veriyormuş dedi haberde... ben bu haberi bir araştırayım canım bulursam linki buraya atayım siz de dinleyin belki benim kaçırdığım şeyler olmuştur :)
tmm cnm sagol beklıyorum
tv arşivi cnm bak bulduuuuuuuuuuuuummm
bu arada canım haber kısa gibi duruyor ama kapatmayın tamam mı? çünkü kesilir gibi oluyor ama devamı geliyor