Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ya benim cildim aşırı hassas acaba bir sorun olur mu?? nemlendirici sürdüğümde bile yüzüm acayıp kızarıyorr ve yanıyor :KK43::-)18:

Arkadaslar sıteye yenı uye oldum daha onceden takkıp edıyodum bazılarınızda da benım gıbı cılt lekelerı agda lekelerı fılan var ben yaklasık 6 senedır fılan bu lekelerle mucadele etmeye calısıyorum bıyık kısmımda agda yuzunden sıyah lekeler kaldı bıyııklarım cıkmasada varmıs gıbı duruyoo sınır bozucu bı durum!Gıtmedıgım cıldıyecı fılan kalmadı her turlu kremı kullandm artık ıllalah eetım kımyasal peelıng bıle fayda etmedi.Simdi INGRID MILLET, Perle De Caviar mask kullanıyorum renk acıcı maske 1 hafta filan oldu pahalı bı maske ama ılk kullanımdan ıtıbaren renk acıyoo hala var tammen azalmıs degıl ama rengınde acılma var tavsıye ederım deneyın.

Arkadaslar sıteye yenı uye oldum daha onceden takkıp edıyodum bazılarınızda da benım gıbı cılt lekelerı agda lekelerı fılan var ben yaklasık 6 senedır fılan bu lekelerle mucadele etmeye calısıyorum bıyık kısmımda agda yuzunden sıyah lekeler kaldı bıyııklarım cıkmasada varmıs gıbı duruyoo sınır bozucu bı durum!Gıtmedıgım cıldıyecı fılan kalmadı her turlu kremı kullandm artık ıllalah eetım kımyasal peelıng bıle fayda etmedi.Simdi INGRID MILLET, Perle De Caviar mask kullanıyorum renk acıcı maske 1 hafta filan oldu pahalı bı maske ama ılk kullanımdan ıtıbaren renk acıyoo hala var tammen azalmıs degıl ama rengınde acılma var tavsıye ederım deneyın.

pahalı derken ne kadar ??

reklaaaammm
pahalı derken ne kadar ??

canım muhtemelen reklamdır bu

sabun dımı cnm o aktarlarda olurmu o ve nelı bu sebamed ıcerıgı nedır ayırıca pısık kremını kullndın mı hı csende

pişik kreminin adı sebamed.
bu reklam konusuna gelince aynı böyle cildle ilgili bir konuda bir marka önerilmiş internetten sipariş ediliyor ama nasıl ballandırılarak anlatılıyor.çok işe yaradı bizde memnuniyetimiz herkes onlara teşekkür etsinki müşteri kazandırarark gösterelim falan yazıyor bende aldım üründen pek faydasını görmedim zararıda yok ama. neyse yazdım ilgili topiğe ben pek etkisini göremedim diye aynı saat içinde sipariş ettiğim yerden hemen beni aradılar şaşırdım yani!!!

pişik kreminin adı sebamed.
bu reklam konusuna gelince aynı böyle cildle ilgili bir konuda bir marka önerilmiş internetten sipariş ediliyor ama nasıl ballandırılarak anlatılıyor.çok işe yaradı bizde memnuniyetimiz herkes onlara teşekkür etsinki müşteri kazandırarark gösterelim falan yazıyor bende aldım üründen pek faydasını görmedim zararıda yok ama. neyse yazdım ilgili topiğe ben pek etkisini göremedim diye aynı saat içinde sipariş ettiğim yerden hemen beni aradılar şaşırdım yani!!!

val ahıc neten bısey almadıgım ıcın bılemcem cnm dogrudur
bu arada pısık kremını heryerde bulabılırz dımı sebamedı cnm marketlerde mesela kaca almıstın bı de sanırım en son care bunu alıcam ve kacıncı gunde etkısını goruyosunuz

evet pişik kremini heryerde bulabilirsin. ben yüzüme uyguladım. 15 tl civarıydı. sadece 2 kere kullandım net birşey söyleyemeyeceğim.

Kızlar bu pişik kremini bende kullandım yüzüme ismi sudocreamdi benimkinin.
Gerçekten çok etkili gece yatarken sürüyordum ben yüzüme yaklaşık bir ay kadar kullandım.
Tek tük çıkan sivilcelerimi hemen yok ediyordu.
Yanlız bir süre sonra cilt alıştığı için sanırım eskisi gibi etkili olmadı.Ara verdim bende.
Artık maske gibi uygulamayı düşünüyorum bakalım :44:

benim yüzümde 2 yerde benek halinde yanık ızleri oldu lazer den dolayı yanık kremi kullandım 3-4 gün sonra yanma geçti ama iz kaldı bu da daha ilk seanstı şimdi devamı gelecek yine yanık oluşursa lekelere öneren varmı cidden?

bend ebır donem kullanmıstım almanyadan gelen bir pişik kremi vardı tenımn rengını acıyordu kullandıgımda ve fondaten varmıs gıbı duruyordu....artık kullanmıyorum cunku suan okdr cok sey kulanıyorumkı cıldıme deneme tahtası gıbı oldu gozenek problemıneee henuz hıcbır care bulamadım onedenleee
gözenek problemi için rosensenin gül suyunu düzenli olarak yatmadan önce sür o kadar çabuk yok olucak ki gözeneklerin :) inanamıcaksın

Yıllar önce taaa lisedeyken belkide daha önce bi komşumuz vardı semra teyze, kulakları çınlasın. O zaman kocaman kocaman sivilcelerimcıkardı bana pisik kremiyle limonu karıstır sür bebek gibi olursun dediydi. Ah dinleseydim belkide mis gibi izlerim olmadan yaşıcaktım :KK43: şimdi tca kullanıyorum ama soyulma olurkende kullancam pişik kremini araştırdım memnun olmayan yok. Eskiler biliyo yahu neyin iyi geldigini :/ bende en kısa zamanda başlıcam inşallah :)

gözenek problemi olan arkadaşlar salisilik asit laktik asit ve gül suyu karışımını kullanabilirsiniz. Gül suyu bazı ciltlerde sivilce yapabiliyor böle bir hassasiyetiniz varsa cildinize uygun her hangi bir yüz temizleme toniğine de koyabilirsiniz şahsen kullandım ve gerçekten toparlıyor ve ilk sürdüğünüz anda yüzünüzü aydınlatır. Güneşe çıkarsanız koruyucu falan da sürersiniz üstüne. Nerden alabiliriz derseniz g.g. dan alabilirsiniz.

cnm ayrıntılı bılgı verebılırmısın nasıl uygulucaz ne kadar bekletcez bekletılen bı urunmu bu pısık kremı ben hıc kullnmadım da kucukken annem bana kulldıysa da hatırlamıyorum :KK52:

:KK14:canım ne kadar bekletceğimizi açıklamadı ya da açıkladıysa da ben duymadım... başka bişeyle karıştırıp uygularken gösterdiler ama neyle karıştırdıklarını unuttum:KK14:.. tabii adam anlatıyordu da... ama şunu söylediler bebeklerin cildi çok hassa ve bu krem iyi geliyor,herhangi bir yan etkisi bebeklere de olmadığı için büyüklerin kullanmasında bir sakınca yokmuş.. cilt kuruluğuna,lekelere çok iyi geliyormuş,cildi gençleştiriyormuş ve parlaklık veriyormuş dedi haberde... ben bu haberi bir araştırayım canım bulursam linki buraya atayım siz de dinleyin belki benim kaçırdığım şeyler olmuştur :)

:KK14:canım ne kadar bekletceğimizi açıklamadı ya da açıkladıysa da ben duymadım... başka bişeyle karıştırıp uygularken gösterdiler ama neyle karıştırdıklarını unuttum:KK14:.. tabii adam anlatıyordu da... ama şunu söylediler bebeklerin cildi çok hassa ve bu krem iyi geliyor,herhangi bir yan etkisi bebeklere de olmadığı için büyüklerin kullanmasında bir sakınca yokmuş.. cilt kuruluğuna,lekelere çok iyi geliyormuş,cildi gençleştiriyormuş ve parlaklık veriyormuş dedi haberde... ben bu haberi bir araştırayım canım bulursam linki buraya atayım siz de dinleyin belki benim kaçırdığım şeyler olmuştur :)

tmm cnm sagol beklıyorum :KK34:

tv arşivi cnm bak bulduuuuuuuuuuuuummm :KK16::KK16::KK8::KK8::KK54::KK54:
bu arada canım haber kısa gibi duruyor ama kapatmayın tamam mı? çünkü kesilir gibi oluyor ama devamı geliyor:KK34::KK34:

ızledım cnm cok sagol avakado yagı falan da dıyo ben tek basına kullnıcam pısık kremını bı ara alamyı dusunuyorum hucre yenılıyomus daha sıkı oluyomus cılt

X