- 14 Ocak 2012
- 420
- 2
-
- Konu Sahibi edanur_5555
basur kremini göz altı morluğu için kullananları duymuştumda bunu ilk kez duyuyorum bide bunu deneyelim gözeneklerim sahra çölleri gibi büyüdü
yüzüm cok kuru önerisi olan
üzüm çekirdeği yağı kantaron yağı gül yağı vs... cilt için kullanılabilen bu yağlardan mutlaka evinizde bulundurun hiç olmasa bile haftada bir gece çok az pamuğa döküp cildinize yedirin nemlendirici tabi isdediğiniz marka alabilirsiniz ama doğal yağlarla cildinizi doğal olarak nemlendirin yağlı ciltlerde bile denettim gerçekden sivilce yapmaz bu ürünler o yüzden zamanla cildinize göre haftada 2 ye bile çıkararak sürmenizi tavsiye ederim
cnm kesinliklle katılıyorum sana dogal yaglar gibi yokk bnm favorim kantaron yagı mucie gibi bişeyyy
önceleri yüze yag sürme kulagıma hiç hoş gelmezdii
ama çok faydasını gördüm
cnm kesinliklle katılıyorum sana dogal yaglar gibi yokk bnm favorim kantaron yagı mucie gibi bişeyyy
önceleri yüze yag sürme kulagıma hiç hoş gelmezdii
ama çok faydasını gördüm
cnm yalnız kırmızı kantaronu sıvılce ızı ıcın kullnanlar cok suruldugunde sıvılce yaptıgını soluyo bazılar ve de sadce ız bolgesıne surulmesı gerekıyomus
bı sorum olcaktı cnm bı de ben goz altları ıcın uzum cekırdegı yagı aldım Allah a sukur goz altımda henuz kırısıklık morluk yok (anneme almıstım zaten bu yagı ) sıvılce ızlerım var almısken ızlerıme sursem gecırırı mı bılgın var mı ???
cnm bu uzum cekirdegi yagını bnm arkadasım almıştı yüzü için çok memnun kalmıstı bence al ve dene çünkü dogal olan ürünler kimyasallar gibi kalıcı zarar vermiyo hoşuna gitmezse bırakırsın
bide sana yumurta akı ve limonu öneriririm...lekelere karsı birebir
aynen katılıyorum canım ne olursa olsun ne sürersek sürelim ben genede yağ çeşitlerinde haftada 2 yaparım cildime çokda memnunum kırmızı kantaron yağı favorim
cnm lekeler ıcın sımdılık karbonat +yogurt maskesı yapıyorum sonuc alamazsam kantoron yagı almak ıstıyorum sımdı uzum cekırdegı yagı evde var surumn mu kı yzumun her yerıne sadece goz altı dıye almıstımama bı zararı olmaz dımı kıllnma ya da sıvılce falan karma cıltlıyım de :.((
bı de arkadasınız uzum cekırdegı yagında ne gıbı yerlerde memnun du ??
canım bende karma ciltliyim
bi dene derim olmazsa hosuna gitmezse hemen kesersin ki arkadasım tüm yüzüne sürüyordu
cnm ya o tüm yüzüne sürüyordu kırısıklık için ve leke için diyordu henüz kırısıklıgı düşünmedigim içn pek dikkatimi çekmemeişti
deneyım cnm cok sagol :) pekı ne kadar bekletılıyo yuzde cnm ??
üzüm çekirdegi yagımı ???