Lekeler, Çiller Yüzüme pişik kremi kullanıyorum cilt lekelerim kalmadı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kızlarrr .. burda güzel güzel şeyler okuyup bi heves gittim aldım pişik kremi ... t bölgem yağlı ağız çevrem ve çene bölgem kuru artık böyle bi cilt tipi var mı bilmiom :oops::oops:4-5 gündür sürüorum cildimde pürüzlenme yaptı sanki var olan iki damlalık cildimdeki nemi çektii .... ki çok sivilce problemim yok bide ağız çevrem artık kuru değil çünküüü artık pul pul dökülüyoooooo:KK45::oops:acaba diorum yine nerde yanlış yaptım ?? :KK64::KK64:şekerimm bende bu krem böyle çok yoğun katı bi kıvama sahip ama bence cildi yağlı olanlar kullansın çünkü cildi kurutuo diycektimmmm amaaaa :KK31::KK31:

off nerde hata yapıyoruz ya benimkini de yağlandırdı ben şimdi niveanın bebek pudrasını sürüorum yağlı bölgelerimi kurutsun die :)

off nerde hata yapıyoruz ya benimkini de yağlandırdı ben şimdi niveanın bebek pudrasını sürüorum yağlı bölgelerimi kurutsun die :)

umarım bu pudra iyi geliodur canım ya çünkü ben nemlensin diye yada toparlasın dye -bilemedim şimdi- yağlı yağlı kremler sürdüm yeni yeni kendine gelio ama yarın onlarında çıkardığı sorunlar olucak ve ben sana burdan miserryyy pudranın markası neee diye sroular sorucamm :KK22::KK22::oops::oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

umarım bu pudra iyi geliodur canım ya çünkü ben nemlensin diye yada toparlasın dye -bilemedim şimdi- yağlı yağlı kremler sürdüm yeni yeni kendine gelio ama yarın onlarında çıkardığı sorunlar olucak ve ben sana burdan miserryyy pudranın markası neee diye sroular sorucamm :KK22::KK22::oops::oops::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ki markasınıda yazmışsın benim kafa nerdeeeee:KK70::KK70:

pudra yağ derken benim sivilceler aldı başını yürüdü :KK43: bugün roacutane tedavisine başlıyorum :KK43:

yaaaa ona başlamaaa:KK35::KK35: .... o çok kötü bi ilaç bişeyleri düzetiyoken başka sorunlar veriyo .... benim yakın bi kız arkadaşım kullandı ... psikolojiisini çok etkiledi .... herşeye ağlıyodu:KK61::KK61::KK61: .... onun o hallerini gördüğümden beri kim bu ilacı kullancam dese yoh yohhh kullanmayın diyorummm ... aylık kan testi falan yaptırodu değerlerinin takibi için onlar bile ızdırap oluyodu onaa ...

yaaaa ona başlamaaa:KK35::KK35: .... o çok kötü bi ilaç bişeyleri düzetiyoken başka sorunlar veriyo .... benim yakın bi kız arkadaşım kullandı ... psikolojiisini çok etkiledi .... herşeye ağlıyodu:KK61::KK61::KK61: .... onun o hallerini gördüğümden beri kim bu ilacı kullancam dese yoh yohhh kullanmayın diyorummm ... aylık kan testi falan yaptırodu değerlerinin takibi için onlar bile ızdırap oluyodu onaa ...
tatlım ben o ilaca başlamamak için mücadele veriyordum ama olacak gibi değil kistik büyük büyük sivilcelerim var insanlar artık yolda, serviste, mağazada durdurup cildiyeye git kullan demeye başmaıstı canıma tak etti :KK70:

kıyamam yaaa ....o zaman öneriler kısmına geçeyim ... hametan diye bi krem var artık senin başucu kremin olmalı dudakların için herşeyden önce ... bu kremle ilgili hatırladığım tek iyi şey bu .... umarım düşündüğün istediğin giibi sonuç verir ... bide etkilendiğini hissedip üzülürsen olur olmadık beeen burdayımmm ...:KK31::KK31::KK31:

Bende bu topigi okuduktan sonra pisik kremi kullanmaya basladim
Bir haftadir kullaniyorum inanamiyorum arkadaslar sivilce izlerim neredeyse tamamen yok oldu gunes lekelerim hala duruyor tam emin degilim ama bana sanki rengi bayagi acilmis gibi geldi
En onemlisi cildimde gozle gorulur bir pruzsuzluk var su an hatta bugun bizim gelin fark etti abla cildin cok guzel duruyor yuzunde bir aydinlik var dedi cok mutlu oldum simdilik kullanmaya devam edecegim bakalim sonuc nasil olacak

Bende bu topigi okuduktan sonra pisik kremi kullanmaya basladim
Bir haftadir kullaniyorum inanamiyorum arkadaslar sivilce izlerim neredeyse tamamen yok oldu gunes lekelerim hala duruyor tam emin degilim ama bana sanki rengi bayagi acilmis gibi geldi
En onemlisi cildimde gozle gorulur bir pruzsuzluk var su an hatta bugun bizim gelin fark etti abla cildin cok guzel duruyor yuzunde bir aydinlik var dedi cok mutlu oldum simdilik kullanmaya devam edecegim bakalim sonuc nasil olacak
Gözün aydın canım.ne marka aldın kremi? Bende de durum aynı da..

benimde c ildim karma ama ,ilk seferinde bile mahvetti:)
sizde haftada bir sürün bence
Canım bence sen yanlış bir ürün almış olabilirsin ben genel olarak niveanın hiç bir ürününden memnun değilim.Kremlerin hepsinde aynı oranda çinko yok..ayrıca kremlerin üzerinde çinko oranı,a,d,e vitaminleri yazıyor onlara bakıp almak gerekiyor

ben sudokremi kullanıyorum resmen cillerimin rengi acıldı dikkatli bakmadan görünmüyolar ama cildi cok kurutuyor hergece kullanmıyorum artık

Bu başlığı açan arkadaşa çok çok teşekkür ederim, 3gündür kullanıyorum oro diye bir marka %20 çinko var içinde. Henüz lekelerimde çok hafif belli belirsiz bir açılma var gibi fakat çenemdeki siyah noktalarım gitti ve ayrıca cilt tonum dengelendi nerdeyse fondoten sürmüş gibi gözüküyorum:) Dışarıdan bakıldığında hala güzel değil cildim çünkü cidden çok sorunluydu ama gözle görülür bariz iyileşme oldu. İnşallah kullanan herkese iyi gelir düğünüme 5ay kala keşfettim o kadar mutluyum ki tekrar tekrar teşekkürler :KK15::KK15::KK15:
Bu arada yıllardır gittiğim doktorların bir tanesi bile pişik kremi demiş olsaydı şimdi bu halde olmazdı yüzüm, bu kadar kısa sürede iyileşmeye başladığına göre sorunum çok çok büyük değilmiş demek ki nasıl olur da başaramazlar iyileştirmeyi bilemiyorum :KK43:

Not: Ben şöyle kullanıyorum belki birilerine faydası olur:

Öncelikle sabah akşam yüzümü kükürtlü sabunla yıkıyorum ardından göz kremimi sürüyorum gündüz madecassol gece ise pişik kremimi sürüp biraz bekleyip cildim emince sivilcem varsa sivex losyon sürüyorum sivilcemin üzerine.

Bi kere daha teşekkürler yaaa!! :)

Bu başlığı açan arkadaşa çok çok teşekkür ederim, 3gündür kullanıyorum oro diye bir marka %20 çinko var içinde. Henüz lekelerimde çok hafif belli belirsiz bir açılma var gibi fakat çenemdeki siyah noktalarım gitti ve ayrıca cilt tonum dengelendi nerdeyse fondoten sürmüş gibi gözüküyorum:) Dışarıdan bakıldığında hala güzel değil cildim çünkü cidden çok sorunluydu ama gözle görülür bariz iyileşme oldu. İnşallah kullanan herkese iyi gelir düğünüme 5ay kala keşfettim o kadar mutluyum ki tekrar tekrar teşekkürler :KK15::KK15::KK15:
Bu arada yıllardır gittiğim doktorların bir tanesi bile pişik kremi demiş olsaydı şimdi bu halde olmazdı yüzüm, bu kadar kısa sürede iyileşmeye başladığına göre sorunum çok çok büyük değilmiş demek ki nasıl olur da başaramazlar iyileştirmeyi bilemiyorum :KK43:

Not: Ben şöyle kullanıyorum belki birilerine faydası olur:

Öncelikle sabah akşam yüzümü kükürtlü sabunla yıkıyorum ardından göz kremimi sürüyorum gündüz madecassol gece ise pişik kremimi sürüp biraz bekleyip cildim emince sivilcem varsa sivex losyon sürüyorum sivilcemin üzerine.

Bi kere daha teşekkürler yaaa!! :)
Çinko eksikliğiniz olabilir. Takviye alabilirsiniz veya çinko içeren şeyler tüketebilirsiniz

Kızlar bepanten kullansakda aynı etki olur mu acaba ? o da pişik kremi sonuçta kullanan sonuç alan var mı ?

X