Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yüzümdeki tüylerden nasıl kurtulacağımmm:((
- Konu Sahibi zynpgrkm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba, arkadashim sana tuylerin konuda en guzel yardimi lazer yapa bilir...ben 8 yill bu sorundan cok rahatsiz oldum, tum yontemleri denemeye calishdim, ama olmadi...en son 3 ay once lazere gitdim, buna umudum yokdu, ama cozumu cok guzel oldu, i3 aydir yuzum shishe gibi ve cok mutluyum, 3 ay sonra gel demishdi kosmetoloq bana, ama henuz cikmamish tuylerim...yani ben tuylerimden dolayi, sacimi toplamak bi yana, bashimi kapatiyordum, ama shimdi mutluyum, bak sen dene arkadashim, inana bana....
Merhaba, benimde 2. dogumumdan sonra çenemde killanma ba$ladi ve giderekte artiyordu.geçen hafta jinekologa gittim, dogum kontrol hapi verdi.Ama bu hapi adetimin 14. gûnûnden itibaren alacagim.Her gûn degil yani.3 ay sonra tûyler dôkûlür ve birdaha çikmaz dedi.Bakalim artik, sizede bir jinekologa gôrûnmenizi tavsiye ederim.Gôrûmcemde bu sorunu dogum kontrol hapiyla çôzmü$tü.
canım yüzüne lazer düşünyorsan çok sabırlı olacaksın oyle hemen bitmiyor tüğler ozellıkle yüzdekıler ince olduğu için lazerin etki etme süresi de artıyor.en azzz 10 seans gitmen lazım hiç kolay bişey değil yani.sabrederim giderim diyorsan iğneli epilasyon olabilir.o tamamen çözüm ama acılı biraz ben bile gitmiyorum.şişyor sivilve felan oluor.sarartıcı kullan ama oda kalıcı değil yada bıoder kullan.
- 5 Mart 2008
- 2.420
- 38
- 163
- 42
Merhaba, benimde 2. dogumumdan sonra çenemde killanma ba$ladi ve giderekte artiyordu.geçen hafta jinekologa gittim, dogum kontrol hapi verdi.Ama bu hapi adetimin 14. gûnûnden itibaren alacagim.Her gûn degil yani.3 ay sonra tûyler dôkûlür ve birdaha çikmaz dedi.Bakalim artik, sizede bir jinekologa gôrûnmenizi tavsiye ederim.Gôrûmcemde bu sorunu dogum kontrol hapiyla çôzmü$tü.
Ya gerçekten faydasını görüyormusunuz...:uhm:
Benimde çenemde tüylenme var ve jinekolok doktorum bile farketti ve bana da ilaç dan bahsetti ama ben şuan tedavi olamıyorum bebek düşündüğüm için.. Siz işe yarıyormu yazarsanız sevinirim..a.s.
benimde bıyık bölgesinde ve çenemde vardı biraz ve göğüs uçlarında hormon tahlili yaptırdım her şey normal lazare başladım doktor yaptı hemde 1 buçuk sene evlendikten sonra bıraktım aynen devam ediyor paraya yazık ya şu tüylerden acısız kolay kurtulmanın yoluyokmuubenneyaptımki
buldum buraya bak ıstersen
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/254402-bakla-mucizesi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/istenmeyen-tuyler/254402-bakla-mucizesi.html
merhaba canım benimde senin gibi yüzümde sarı ve uzun tüylenmeler vardı ve lazer epilasyon malesef bazı tüyleri görmedi bıoderin yüz için olan kremini 2 aydır kullanıyorum ve oldukça memnunun. tüylerim azalmaya başladı bile istersen Tüyleri almadan dahi uygulayabiliyorsun ve son derece kalıcı bir çözüm herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.