K kpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 61 2 4 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #1 ekteki resimler sanırım açıklama yapmama gerek bırakmıyor cerrahi bi müdahele ile düzelmesini sağlayabilirmiyim yıllardır böyle neden olduğu hakkında bir fikriimde yok
ekteki resimler sanırım açıklama yapmama gerek bırakmıyor cerrahi bi müdahele ile düzelmesini sağlayabilirmiyim yıllardır böyle neden olduğu hakkında bir fikriimde yok
The Blowers Daughter Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2008 815 21 4 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #2 Yüzünüzde ne var anlamadım :44:
K kpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 61 2 4 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #3 vivianduygu .!.: Yüzünüzde ne var anlamadım :44: Genişletmek için tıkla... sağ ve sol burun kenarından başlayan cizgiler aynı değil cok belirgin fark
vivianduygu .!.: Yüzünüzde ne var anlamadım :44: Genişletmek için tıkla... sağ ve sol burun kenarından başlayan cizgiler aynı değil cok belirgin fark
The Blowers Daughter Guru Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2008 815 21 5 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #4 Valla kuruntu yapıyorsunuz.Ben çizgileri bile göremiyorum
K kpu Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2011 61 2 5 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #5 vivianduygu .!.: Valla kuruntu yapıyorsunuz.Ben çizgileri bile göremiyorum Genişletmek için tıkla... sol tarafta cizgi cok keskin diğer tarafta cizgi yok
vivianduygu .!.: Valla kuruntu yapıyorsunuz.Ben çizgileri bile göremiyorum Genişletmek için tıkla... sol tarafta cizgi cok keskin diğer tarafta cizgi yok
sonne - Afitap - Kayıtlı Üye 20 Eylül 2009 1.271 47 5 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #6 Bence sizin çok vaktiniz var bolluktan nereye saracağınızı bilememişsiniz. Yahu o gülme şekliyle alakalı bir durum. Herkeste de olabilecek bişey.
Bence sizin çok vaktiniz var bolluktan nereye saracağınızı bilememişsiniz. Yahu o gülme şekliyle alakalı bir durum. Herkeste de olabilecek bişey.
E ebrarerdogmus Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2011 53 1 16 Kasım 2011 Konu Sahibi kpu #7 aynen öyle hem çirkin bi görüntüsü de yok. takılma bu kadar fazla. tatlı duruyosun. :)