- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.871
- 37
-
- Konu Sahibi Olanbanaoldu
la roche posey en çok sevdiğim zaten 1 taneyle yazı geçiremezsiniz hemen biter,önce ilk sıradaki la roche poseyi alın kullanın o bitince diğer la roche olanı alın ikisi arasında favorinizi seçersiniz ama bana kalırsa la roche alın tek sivilce yapmayan yağlandırmayan parlatmayan güneş kremleri bu oldu ...Merhaba. Benim de cildim çok yağlı ve özellikle yaz aylarında daha beter oluyor. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir güneş kremi beni memnun etmedi. Siz bu üç üründen en çok hangisini beğeniyorsunuz? Üçünü de alıp deneme şansım yok.
Çok Uzun süredir düzenli kullanıyorum, haftada bir kıl maskesi yapıyorum ,toz kili gül suyuyla karıştırıp yapıyorum, cildin yağını emiyor onda sorun yok , sonra marka vermek uygun olmaz herhalde yine cildimin yapısına uygun bir toniği pamukla yüzüme uyguluyorum en son sprey hâlinde nemlendirici kullanıyorum , diğer günler yüz temizleme Jeliyle Sabah akşam yüzümü yıkıyorum , tonik kullanıyorum ardından .
Teşekkür ederimla roche posey en çok sevdiğim zaten 1 taneyle yazı geçiremezsiniz hemen biter,önce ilk sıradaki la roche poseyi alın kullanın o bitince diğer la roche olanı alın ikisi arasında favorinizi seçersiniz ama bana kalırsa la roche alın tek sivilce yapmayan yağlandırmayan parlatmayan güneş kremleri bu oldu ...
lekeleri açmaz ama koyulaşmasını engellerTeşekkür ederimBu arada son 3 yıldırgüneş lekesi oluşmaya daha müsait hale geldim. Yaş 38. Avene, Babe kullandım ama 2 saatte bir yenilemediğim için midir bilmem, çok kolay lekeleniyorum. Alnımda, şakak kısmında lekeler oluştu. Onlar daha da koyulaşacak mı acaba? La Roche bu lekelere de iyi gelir mi?
özel hastanede cildiye bölümüne sormanızı tavsiye edicem o lekelerinizi , güzellik merkezi gibi olanlar bana güvenilir gelmiyor nedense belki benim önyargımdır eğer hastanede doktorda işlem yapılmalı derse mutlaka ne yapıp edip yaptırmanız gerekir ileride gerçekten pişman olursunuz ama yok gerek yok derse eminim ki bahsettiğim içeriklerden önerecektirN nscckts çok tatlısınız, teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. İki soru daha yöneltmeme izin verirseniz sevinirim. Özel bir dermatoloji kliniğine danıştım fakat leke derin olmasa bile seanslı tedavi yöntemleri tavsiye ediyorlar. O tedaviler hem aşırı pahalı hem de can yakıcı türden. Bir de bir hafta kadar kıpkırmızı gezme riski yüksek olanlardan... O yüzden oralara hiç sıcak bakmadım. Sorularım şöyle:
1. La Roche Güneş kremlerine baktığımda sizin fotoğraftakinin aynısını ama renkli olanını buldum. Hafif BB etkisi varmış. Hiç makyaj yapmayan ama cildime iyi bakmaya çalışan biri olarak, bunu alsam da tonu eşitlese iyi olur mu sizce? Fotoğrafını ekliyorum.
2. Dünkü tavsiyenizi görüp SVR Sebiaclear seruma baktım. Bunu da önerir misiniz?
rica ederim
Ziaja markasının ürünlerini kullanıyorumhangi markayı kullanıyorsun , çift aşamalı temizlik en iyisi ,
Tekrar merhaba. Şu görseldeki kremi diyorsunuz değil mi?la roche posey en çok sevdiğim zaten 1 taneyle yazı geçiremezsiniz hemen biter,önce ilk sıradaki la roche poseyi alın kullanın o bitince diğer la roche olanı alın ikisi arasında favorinizi seçersiniz ama bana kalırsa la roche alın tek sivilce yapmayan yağlandırmayan parlatmayan güneş kremleri bu oldu ...
evetTekrar merhaba. Şu görseldeki kremi diyorsunuz değil mi?
gözenekler kas değil o yüzden büyüyüp küçülmez sadece serum sebum dengelediği için eskisi gibi gözenek görüntünüz olmaz daha canlı pürüzsüz temiz aydınlık bir cildiniz olurN nscckts bir sorum daha olacak. SVR Sebiaclear Serum alacağım. Kullanıcı yorumlarını okudum fakat siz düzenli kullandığınız için sormak istiyorum.
1. Gözenekleri zamanla küçültebilir mi?
2. Yüzdeki renk eşitsizliklerine iyi gelir mi? (Yüzüm kötü değil ama Güneş lekelerim ve renk eşitsizliklerim var) Özelden fotoğraf gönderebilirim.
Dermatolog leke tedavisinin büyük bir şart olmadığını söyledi. Fakat cildin lekelenmeye çok müsait, sürekli Güneş kremi kullanmalısın dedi. La Roche'yi o da önerdi. Büyük şapkalar kullan dedi. Ben daha önce Aven ve Babe kullandım. Sonra Procsin'e geçtim. Bugün BB krem süreyim dedim ama ne kullanırsam kullanayım yüzüm kaşınıyor. Kullandığım BB krem ise 50 faktörlüydü. Belki bilirsiniz, PURE Beauty BB Krem.
hala mı yoksa ? ben konuyu açtığınızda daha genç yaşlara uygun size agresif gelir demiştim sizin daha olgun yaşlara uygun daha nazik tercihlerde bulunmanız gerek mesela gelenes marka olabilirZiaja markasının ürünlerini kullanıyorum
Konuyu açtığımdan beri herşeyi bıraktım aslında kararsız kaldım, sadece sabah ve akşam celenes marka yüz temizleme Jeli kullanıyorum şuan, birçok şeyi de yanlış yaptığımı fark ettim cildim şuan ne iyi , nede kötü durumda her zaman ki gibi yani , birde bu ayın 9 unda cilt bakımı randevum var onuda bir denemek istiyorum ama kararsızım, tabi sadece ayda birle olmaz günlük olarakta birşeyler yapmak gerekiyor.hala mı yoksa ? ben konuyu açtığınızda daha genç yaşlara uygun size agresif gelir demiştim sizin daha olgun yaşlara uygun daha nazik tercihlerde bulunmanız gerek mesela gelenes marka olabilir
Celenes bende hicbir etki yaratmadi, duz sabunla yikasam daha iyiydi sanki, bildiginiz cop bir yikama jeliKonuyu açtığımdan beri herşeyi bıraktım aslında kararsız kaldım, sadece sabah ve akşam celenes marka yüz temizleme Jeli kullanıyorum şuan, birçok şeyi de yanlış yaptığımı fark ettim cildim şuan ne iyi , nede kötü durumda her zaman ki gibi yani , birde bu ayın 9 unda cilt bakımı randevum var onuda bir denemek istiyorum ama kararsızım, tabi sadece ayda birle olmaz günlük olarakta birşeyler yapmak gerekiyor.
içeriği en temiz yıkama jellerinden neye göre çöp pardon ? dermatologlar da öneriyor etkisini görmek için bir ürünün zaten en az 4 hafta kullanılmalı yıkama jelinden de sadece cildi germemesi kurutmaması sivilce yapmaması gözenek tıkamaması hassaslaştırmaması beklenir başka birşey beklenmezCelenes bende hicbir etki yaratmadi, duz sabunla yikasam daha iyiydi sanki, bildiginiz cop bir yikama jeli
cilt bakımı randevusunda ne yapacaklar ki yüzünüze yıkayıp maskeleyip vagumlayıp gönderecekler daha kötüKonuyu açtığımdan beri herşeyi bıraktım aslında kararsız kaldım, sadece sabah ve akşam celenes marka yüz temizleme Jeli kullanıyorum şuan, birçok şeyi de yanlış yaptığımı fark ettim cildim şuan ne iyi , nede kötü durumda her zaman ki gibi yani , birde bu ayın 9 unda cilt bakımı randevum var onuda bir denemek istiyorum ama kararsızım, tabi sadece ayda birle olmaz günlük olarakta birşeyler yapmak gerekiyor.
Duz sabunla yikamiyorum zaten ama bu o kadar kotu bir urun ki sabun benzetmesini o yuzden yaptim.içeriği en temiz yıkama jellerinden neye göre çöp pardon ? dermatologlar da öneriyor etkisini görmek için bir ürünün zaten en az 4 hafta kullanılmalı yıkama jelinden de sadece cildi germemesi kurutmaması sivilce yapmaması gözenek tıkamaması hassaslaştırmaması beklenir başka birşey beklenmez
yüz yıkama jelleri köpürmemeli ph 5.5 olmalı sanırım köpürmemesi sizi tatmin etmemiş olabilir zaten derinlemesine temizlik için çift aşamalı temizlik yapmanız lazım
düz sabunla da asla yüz yıkanmaz zaten