Yüzüm için ne yapabilirim ?

Merhaba. Benim de cildim çok yağlı ve özellikle yaz aylarında daha beter oluyor. Şimdiye kadar kullandığım hiçbir güneş kremi beni memnun etmedi. Siz bu üç üründen en çok hangisini beğeniyorsunuz? Üçünü de alıp deneme şansım yok.
la roche posey en çok sevdiğim zaten 1 taneyle yazı geçiremezsiniz hemen biter,önce ilk sıradaki la roche poseyi alın kullanın o bitince diğer la roche olanı alın ikisi arasında favorinizi seçersiniz ama bana kalırsa la roche alın tek sivilce yapmayan yağlandırmayan parlatmayan güneş kremleri bu oldu ...

Çok Uzun süredir düzenli kullanıyorum, haftada bir kıl maskesi yapıyorum ,toz kili gül suyuyla karıştırıp yapıyorum, cildin yağını emiyor onda sorun yok , sonra marka vermek uygun olmaz herhalde yine cildimin yapısına uygun bir toniği pamukla yüzüme uyguluyorum en son sprey hâlinde nemlendirici kullanıyorum , diğer günler yüz temizleme Jeliyle Sabah akşam yüzümü yıkıyorum , tonik kullanıyorum ardından .

hangi markayı kullanıyorsun , çift aşamalı temizlik en iyisi ,

la roche posey en çok sevdiğim zaten 1 taneyle yazı geçiremezsiniz hemen biter,önce ilk sıradaki la roche poseyi alın kullanın o bitince diğer la roche olanı alın ikisi arasında favorinizi seçersiniz ama bana kalırsa la roche alın tek sivilce yapmayan yağlandırmayan parlatmayan güneş kremleri bu oldu ...
Teşekkür ederim :oops: Bu arada son 3 yıldırgüneş lekesi oluşmaya daha müsait hale geldim. Yaş 38. Avene, Babe kullandım ama 2 saatte bir yenilemediğim için midir bilmem, çok kolay lekeleniyorum. Alnımda, şakak kısmında lekeler oluştu. Onlar daha da koyulaşacak mı acaba? :KK43: La Roche bu lekelere de iyi gelir mi?

Teşekkür ederim :oops: Bu arada son 3 yıldırgüneş lekesi oluşmaya daha müsait hale geldim. Yaş 38. Avene, Babe kullandım ama 2 saatte bir yenilemediğim için midir bilmem, çok kolay lekeleniyorum. Alnımda, şakak kısmında lekeler oluştu. Onlar daha da koyulaşacak mı acaba? :KK43: La Roche bu lekelere de iyi gelir mi?
lekeleri açmaz ama koyulaşmasını engeller
leke için;
arbutin veya azeleik asit içeren ürünler kullanırsanız veya biodermanın pigmentbio serisinden cilt tipinize ve lekenize uygun olanını doktora sormanız şartıyla, olan lekeler azalır melanin baskılanır yeni leke oluşumunu da engellemiş olursunuz

1 leke açıcı alayım işimi görsün durumu olamıyor çünkü, bu sebeple hem bu lekeye hangi leke açıcı uygulanmalı mevsim de önemli hemde nasıl koruyabilirimi sormanız en doğrusu olur leke varsa mutlaka doktora gidin baksın artabilir yayılabilir koyulaşabilir ve kalıcı hale gelir haberiniz olsun

N nscckts çok tatlısınız, teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. İki soru daha yöneltmeme izin verirseniz sevinirim. Özel bir dermatoloji kliniğine danıştım fakat leke derin olmasa bile seanslı tedavi yöntemleri tavsiye ediyorlar. O tedaviler hem aşırı pahalı hem de can yakıcı türden. Bir de bir hafta kadar kıpkırmızı gezme riski yüksek olanlardan... O yüzden oralara hiç sıcak bakmadım. Sorularım şöyle:

1. La Roche Güneş kremlerine baktığımda sizin fotoğraftakinin aynısını ama renkli olanını buldum. Hafif BB etkisi varmış. Hiç makyaj yapmayan ama cildime iyi bakmaya çalışan biri olarak, bunu alsam da tonu eşitlese iyi olur mu sizce? Fotoğrafını ekliyorum.

2. Dünkü tavsiyenizi görüp SVR Sebiaclear seruma baktım. Bunu da önerir misiniz?

Eklentiler

• 1_org_zoom.jpg
    1_org_zoom.jpg
    81,4 KB · Görüntüleme: 37
N nscckts çok tatlısınız, teşekkür ederim zaman ayırdığınız için. İki soru daha yöneltmeme izin verirseniz sevinirim. Özel bir dermatoloji kliniğine danıştım fakat leke derin olmasa bile seanslı tedavi yöntemleri tavsiye ediyorlar. O tedaviler hem aşırı pahalı hem de can yakıcı türden. Bir de bir hafta kadar kıpkırmızı gezme riski yüksek olanlardan... O yüzden oralara hiç sıcak bakmadım. Sorularım şöyle:

1. La Roche Güneş kremlerine baktığımda sizin fotoğraftakinin aynısını ama renkli olanını buldum. Hafif BB etkisi varmış. Hiç makyaj yapmayan ama cildime iyi bakmaya çalışan biri olarak, bunu alsam da tonu eşitlese iyi olur mu sizce? Fotoğrafını ekliyorum.

2. Dünkü tavsiyenizi görüp SVR Sebiaclear seruma baktım. Bunu da önerir misiniz?
özel hastanede cildiye bölümüne sormanızı tavsiye edicem o lekelerinizi , güzellik merkezi gibi olanlar bana güvenilir gelmiyor nedense belki benim önyargımdır eğer hastanede doktorda işlem yapılmalı derse mutlaka ne yapıp edip yaptırmanız gerekir ileride gerçekten pişman olursunuz ama yok gerek yok derse eminim ki bahsettiğim içeriklerden önerecektir

renkli olan güneş kremleri içinde tavsiyem şu yönde olur 2 parmak kuralı vardır işaret ve orta parmak boyunda dolu dolu sürüp yedirmek gerek güneş kremini, renkli olanlar o yüzden çoook koyu bulamaç gibi oluyor az sürünce de korumuyor renkli kullanmak isterseniz aynı markanın 1 renksiz 1 renkli alıp birbirine karıştırarak sürebilirsiniz aynı marka olmak zorunda içerikten dolayı yoksa koruma faktörü düşer :KK66:

svr serumu yağlı cildi olan herkes almalı hatta elinize para geçtükçe alın alın stoklayın evde hep bulunsun yaz kış gece gündüz kullanıma uygun gerçekten en sevdiğim serumlardan biri
yüzümü yıkadıktan hemen sonra biraz nemliyken svr serumu sürüp 10 dk bekleyip güneş kremimi sürüyorum bu şekilde tavsiye ederim 3 hafta sonra gözle görülür farkı göreceksiniz normalde en az 5 hafta gerekir içeriğin etkisini görmek için ama o serum çok çabuk etki ediyor

Tekrar merhaba. Şu görseldeki kremi diyorsunuz değil mi?

Eklentiler

• gk.jpg
    gk.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 36
N nscckts bir sorum daha olacak. SVR Sebiaclear Serum alacağım. Kullanıcı yorumlarını okudum fakat siz düzenli kullandığınız için sormak istiyorum.

1. Gözenekleri zamanla küçültebilir mi?
2. Yüzdeki renk eşitsizliklerine iyi gelir mi? (Yüzüm kötü değil ama Güneş lekelerim ve renk eşitsizliklerim var) Özelden fotoğraf gönderebilirim.

Dermatolog leke tedavisinin büyük bir şart olmadığını söyledi. Fakat cildin lekelenmeye çok müsait, sürekli Güneş kremi kullanmalısın dedi. La Roche'yi o da önerdi. Büyük şapkalar kullan dedi. Ben daha önce Aven ve Babe kullandım. Sonra Procsin'e geçtim. Bugün BB krem süreyim dedim ama ne kullanırsam kullanayım yüzüm kaşınıyor. Kullandığım BB krem ise 50 faktörlüydü. Belki bilirsiniz, PURE Beauty BB Krem.

Tekrar merhaba. Şu görseldeki kremi diyorsunuz değil mi?
evet
N nscckts bir sorum daha olacak. SVR Sebiaclear Serum alacağım. Kullanıcı yorumlarını okudum fakat siz düzenli kullandığınız için sormak istiyorum.

1. Gözenekleri zamanla küçültebilir mi?
2. Yüzdeki renk eşitsizliklerine iyi gelir mi? (Yüzüm kötü değil ama Güneş lekelerim ve renk eşitsizliklerim var) Özelden fotoğraf gönderebilirim.

Dermatolog leke tedavisinin büyük bir şart olmadığını söyledi. Fakat cildin lekelenmeye çok müsait, sürekli Güneş kremi kullanmalısın dedi. La Roche'yi o da önerdi. Büyük şapkalar kullan dedi. Ben daha önce Aven ve Babe kullandım. Sonra Procsin'e geçtim. Bugün BB krem süreyim dedim ama ne kullanırsam kullanayım yüzüm kaşınıyor. Kullandığım BB krem ise 50 faktörlüydü. Belki bilirsiniz, PURE Beauty BB Krem.
gözenekler kas değil o yüzden büyüyüp küçülmez sadece serum sebum dengelediği için eskisi gibi gözenek görüntünüz olmaz daha canlı pürüzsüz temiz aydınlık bir cildiniz olur
leke açmaz geçen günde söylemiştim sadece oluşumunu engeller leke için lekenize özel ürünü dermatoloğunuz önermeli burada resimle görülecek birşey değil yakından kendileri görmeli

bence procsin güneş kremi kullanılmamalı :KK43: burada markayı kötüler duruma düşmek istemiyorum ''bence'' tamamen benim içerikleriyle alakalı görüşüm.

kullandığınız bb kremin cildinize uygun olup olmadığını bilmiyorum maalesef o yüzden birşey diyemem ...

Ziaja markasının ürünlerini kullanıyorum
hala mı yoksa ? ben konuyu açtığınızda daha genç yaşlara uygun size agresif gelir demiştim sizin daha olgun yaşlara uygun daha nazik tercihlerde bulunmanız gerek mesela gelenes marka olabilir

hala mı yoksa ? ben konuyu açtığınızda daha genç yaşlara uygun size agresif gelir demiştim sizin daha olgun yaşlara uygun daha nazik tercihlerde bulunmanız gerek mesela gelenes marka olabilir
Konuyu açtığımdan beri herşeyi bıraktım aslında kararsız kaldım, sadece sabah ve akşam celenes marka yüz temizleme Jeli kullanıyorum şuan, birçok şeyi de yanlış yaptığımı fark ettim cildim şuan ne iyi , nede kötü durumda her zaman ki gibi yani , birde bu ayın 9 unda cilt bakımı randevum var onuda bir denemek istiyorum ama kararsızım, tabi sadece ayda birle olmaz günlük olarakta birşeyler yapmak gerekiyor.

Konuyu açtığımdan beri herşeyi bıraktım aslında kararsız kaldım, sadece sabah ve akşam celenes marka yüz temizleme Jeli kullanıyorum şuan, birçok şeyi de yanlış yaptığımı fark ettim cildim şuan ne iyi , nede kötü durumda her zaman ki gibi yani , birde bu ayın 9 unda cilt bakımı randevum var onuda bir denemek istiyorum ama kararsızım, tabi sadece ayda birle olmaz günlük olarakta birşeyler yapmak gerekiyor.
Celenes bende hicbir etki yaratmadi, duz sabunla yikasam daha iyiydi sanki, bildiginiz cop bir yikama jeli 😔

Celenes bende hicbir etki yaratmadi, duz sabunla yikasam daha iyiydi sanki, bildiginiz cop bir yikama jeli 😔
içeriği en temiz yıkama jellerinden neye göre çöp pardon ? dermatologlar da öneriyor etkisini görmek için bir ürünün zaten en az 4 hafta kullanılmalı yıkama jelinden de sadece cildi germemesi kurutmaması sivilce yapmaması gözenek tıkamaması hassaslaştırmaması beklenir başka birşey beklenmez
yüz yıkama jelleri köpürmemeli ph 5.5 olmalı sanırım köpürmemesi sizi tatmin etmemiş olabilir zaten derinlemesine temizlik için çift aşamalı temizlik yapmanız lazım
düz sabunla da asla yüz yıkanmaz zaten :KK43:

cilt bakımı randevusunda ne yapacaklar ki yüzünüze yıkayıp maskeleyip vagumlayıp gönderecekler daha kötü
o vagum aletleri yasaklanmalı zaten

Merhaba ergen oğlum içinde bir tavsiye de bulunabilir misiniz acaba?Yüzü çok kötü değil ama sivilceler çıkmaya başladı,delikler olmasından korkuyorum.

içeriği en temiz yıkama jellerinden neye göre çöp pardon ? dermatologlar da öneriyor etkisini görmek için bir ürünün zaten en az 4 hafta kullanılmalı yıkama jelinden de sadece cildi germemesi kurutmaması sivilce yapmaması gözenek tıkamaması hassaslaştırmaması beklenir başka birşey beklenmez
yüz yıkama jelleri köpürmemeli ph 5.5 olmalı sanırım köpürmemesi sizi tatmin etmemiş olabilir zaten derinlemesine temizlik için çift aşamalı temizlik yapmanız lazım
düz sabunla da asla yüz yıkanmaz zaten :KK43:
Duz sabunla yikamiyorum zaten ama bu o kadar kotu bir urun ki sabun benzetmesini o yuzden yaptim.

Kopurmesini zaten beklemiyorum, oyle bir istegim arzum da yok, begenmeme kriterim o da degil.

Baska bir marka kullaniyordum, bunu aldim denk gelince ve begenmedim. Neden her seyi bir tek siz biliyormussunuz da geri kalan herkes kor cahilmis muamelesi yapiyorsunuz ki?

Ha begenmeme sebebim, sonrasinda tonikle sildigimde aslinda yuzumu hic de temizlemedigini gormem. Bu bilgi bilmiyorum sizde nasil bir etki yaratacak, muhtemelen benim dogru yontemle yikamadigimi falan soyleyeceksiniz 😂😂😂

Son düzenleme:
X