Merak eden arkadaşlara anlatıyorum gelişmeleri. Öncelikle herkese içten yorumları için teşekkür ederim. Açıkçası buradaki herkes yüzük gerçek olsaydı şimdiye teklifi etmişti seni kandırmış dedi. Ben de bütün gün kandırıldığımı düşünüp bütün gün soğuk yaptım ve artık kendi kendimi doldurup baktım bir girişim yok, gece patladım. Kandırılmak çok koydu bana. Kesinlikle ayrılacaktım böyle bir yalanı kaldiramayacagimi düşündüm. Dedim sen bana ayrıldığımızda telefonda ne dedin? Hatırlıyor musun? Sen dedim benimle evlenmek istemiyorsun. Durdu ve dedi ki bu 3 gündür aslında ben seni daha iyi ağırlamak isterdim. Sana layık biseyler yapmak isterdim. Çok farklı planlarım vardı. Ama koşullardan dolayı yapamadım dedi. Ama bir saniye dedi. Gitti içeriden gardolaptan bir kutu çıkardı ve dedi ki ben seninle gerçekten evlenmek istiyorum. Kutuyu açtı ve yüzük ortaya çıktı. Ben şok tabi. Yani adam yüzüğü aldım derken yalan söylememiş. Tabi kabul edip yüzüğü taktım. Yüzüğün sertifikasında veriliş tarihi de 5 şubat olarak gözüküyor. 3 aydır zaten görüşemiyorduk. Neden öncesinde vermediğini ya da neden bu 3 gündür bisey yapmadığını sordum. Çünkü kafasında daha güzel planlar olduğunu bi türlü yapamadığını o yüzden erteledigini söyledi. Benim adam cidden değişik bi model çıktı kızlar. Hepimizi yanılttı anlayacağınız :) tabi böyle bi teklif kötü oldu açıkçası... evde kavga ederken evlilik teklifi almış oldum. Böyle olsun istemezdim. Ama bu adam ağırlığıyla beni kanser etti bu zamana kadar. Yüzük hastası olduğumu düşünenlere şunu demek istiyorum. Olay yüzük değildi. Olay belirsizlikten bunalmamdı. Bi yandan seviyor gözüken ama bi yandan evlilik konusunda hiçbir plan yapmayıp bir gün evleniriz modunda bir adam, bir yandan oyalanma korkusu... 30undan sonra insan daha güvensiz oluyor sanırım
bakalım beni plansızlıgıyla kanser eden sevgilimle ilerleyen süreçlerde neler yaşayacağız ben de merak ediyorum :)