- Konu Sahibi streshanim
son iliskimde banada yüzüklü foto yollandi. sen nasil beni evlilik istememekle suclarsin diye diye vsvsv..
güldüm komigime gitti. inanmadim yalniz.
biraz daha konustuk sonra bana ben istesem beni birkac yil daha beklersine döndü olay
yemi yuttum sandi ya. ben gözünde oldum cantada keklik sonucta..
tekmeyi bastim rahatladim. en son iletisim kurdugumuz zaman da bana dedigi sey süreyi uzun tutmak istemesiydi ..
e yüzük neydi ozaman?
bos bu isler. icraat sifir.
ben ciddiye almiyorum böylelerini artik.
ama tanismamizin ilk zamanlarinda evlenme niyetiyle tanismistik.
hayir yani hem sen dürüst olma.. benimle ayni fikirde olma.. vsvs.. sonra benimle ben dürüstce evlilik istedigimi bildigin ve tanisma sürecini uzun tutmak istemedigimi bildigin halde benimle görüs ve kalk bana evlilik meraklisi muamelesi yap beni o duruma düsür vsvs??!
cidden komik yani.
gitsinler baska yerde oyun oynasinlar.
beni örnek al vur tekmeyi gitsin.
bizimde vaktimiz kiymetli sonucta.
zaten böyle sacmaliklar sonrasi yalniz da kalsam bin kere daha iyi. sende sana bu muameleyi yaptiktan sonra seninle evlilik istese cidden nasil kaldircaksin?
güldüm komigime gitti. inanmadim yalniz.
biraz daha konustuk sonra bana ben istesem beni birkac yil daha beklersine döndü olay
yemi yuttum sandi ya. ben gözünde oldum cantada keklik sonucta..
tekmeyi bastim rahatladim. en son iletisim kurdugumuz zaman da bana dedigi sey süreyi uzun tutmak istemesiydi ..
e yüzük neydi ozaman?
bos bu isler. icraat sifir.
ben ciddiye almiyorum böylelerini artik.
ama tanismamizin ilk zamanlarinda evlenme niyetiyle tanismistik.
hayir yani hem sen dürüst olma.. benimle ayni fikirde olma.. vsvs.. sonra benimle ben dürüstce evlilik istedigimi bildigin ve tanisma sürecini uzun tutmak istemedigimi bildigin halde benimle görüs ve kalk bana evlilik meraklisi muamelesi yap beni o duruma düsür vsvs??!
cidden komik yani.
gitsinler baska yerde oyun oynasinlar.
beni örnek al vur tekmeyi gitsin.
bizimde vaktimiz kiymetli sonucta.
zaten böyle sacmaliklar sonrasi yalniz da kalsam bin kere daha iyi. sende sana bu muameleyi yaptiktan sonra seninle evlilik istese cidden nasil kaldircaksin?
Son düzenleme: