- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 20.998
- Konu Sahibi streshanim
Son gelişmeleri okuyunca adınıza sevindim .Şimdi birçok arkadaş tabi sevgilinizin okuzlugunden dem vurmuş ama açıkçası ben çokta takilmazdim .Bu tür seramoniler son zamanlarda çok abartılıyor gibi geliyor bana.Sosyal medya sayesinde evlilik teklifleri arşa vardı ne yazık ki.Ki muhteşem evlilik teklifleri alip sonrasinda berbat evlilikler yaşayan boşanan bir sürü de insan var.Ben artık bu tarz şeylere önem veremiyorum.Karsimdaki adam doğru düzgün bir insan mı ona bakıyorum.Benim ilk eşim çok düşünceli çiçek alan sürprizler yapan biriydi.Ama daha bebeğim üç aylıkken aldatildigimi öğrendim ve sonrasında da boşandım.Yani o gösteriler bir şeyin ispatı değil.İkinci evliligimde evlilik teklifi yada evlilik öncesinde yüzük falan beklemedim açıkçası benim için düzgün bir insan olması bana değer vermesi yeterli geldi ve Allah'a şükür çok da mutluyum.
Kimse illa 50 kişilik organizasyon yapsın demedi konu sahibine yalnız. Kavga ede ede evliliğe ikna etmiş(?), kavga ederek de yüzük aldırmış, o yüzüğü de sıradan bir çöp poşeti gibi eline verdi adam. Ben eşime arada bir markanın 50 kuruşluk abur cuburu var onu alıyorum, bizim için bir anlamı var, onu bile daha özenli, daha içten veriyorum. Ruhsuzluk, hissizlik, çabasızlık, isteksizlik adamın paçalarından akıyor konuda. Neye şükür duası edecek? Biraz hayattan beklentisi, kendine verdiği değeri olmalı insanın. E iyi aldatmıyor o zaman çiçek almasa da olur demeye gerek yok. Zaten onun olması gerekeni aldatmamak. Eline çiçek alması da hayatımı güzelleştirmesi. Emek verilen yemek tatlı olur. Aman nefes alsın yeter düşüncesi asıl abartılı olan. Bir çiçeğe, bir mum yakmaya değer görmeyen adamlarla evlenip mutlu oluyorsanız bir şey diyemem.