kizlar hepiniz haklisiniz yazdiklarinizda, bu adamla evlendigimde artik mutlu olacagima inanmiyorum, 1,5 sene sonra bunun farkina vardigim icin kendimi salak hissediyorum, herseyi onceden gorebilirdim, halbuki bu evlilik icin ailemi ikna etmek icin 6 ay ugrasmistim, annemle babam haklilarmis
ayrildiktan sonra kendimi nasil toplarim ben ? belki bundan sonra evlilige ve erkeklere dusman olur birdaha evlenmeye kalkismam. Onu okadar cok sevdim ki bu gunlere geldigime inanamiyorum, dusunemistim dugunume 6 hafta kala ayrilan nisanlisindan vazgecen bir kiz olacagima. Boyle birseyin basima geldigine inanamiyorum, ailemide buyuk hayal kirikligina ugratmis olacagim. Nekadar zor bir karar ALlahim yardim et bana dogru yolu goster
kizlar hepiniz haklisiniz yazdiklarinizda, bu adamla evlendigimde artik mutlu olacagima inanmiyorum, 1,5 sene sonra bunun farkina vardigim icin kendimi salak hissediyorum, herseyi onceden gorebilirdim, halbuki bu evlilik icin ailemi ikna etmek icin 6 ay ugrasmistim, annemle babam haklilarmis
ayrildiktan sonra kendimi nasil toplarim ben ? belki bundan sonra evlilige ve erkeklere dusman olur birdaha evlenmeye kalkismam. Onu okadar cok sevdim ki bu gunlere geldigime inanamiyorum, dusunemistim dugunume 6 hafta kala ayrilan nisanlisindan vazgecen bir kiz olacagima. Boyle birseyin basima geldigine inanamiyorum, ailemide buyuk hayal kirikligina ugratmis olacagim. Nekadar zor bir karar ALlahim yardim et bana dogru yolu goster
sen yine 1.5 yıl sonra farkına varmışsın ben 6 yıl sonra farkettim. 6 yılın, 4.5 yılı sevgili 1,5 yılı nişanlı olarak geçirdim. benim bitirme sebebim annesinin benim kılığıma-kıyafetime karışması, nişanlıma söylediğimde '' benim annem herşeye karışır '' demesi.
şuan da neler düşündüğünü çok iyi biliyorum. ayrılırsam nolcak? nişan atmış bi kız durumunda olcam. hayatıma biri girerse bunu sorun eder mi? ailesi için problem olur mu? bundan sonra kime nasıl güvencem? hayatımda boşluk olcak mı? pişman olur muyum? yanlış mı yapıyorum?....... çok değil 1 ay sonrakafandaki soruların cevaplarını buluyorsun bittiğinde.
ailen konusuna gelince, önce onlarla konuş fikirlerini al. belki onlar nişanın bitmesini senden daha çok istiyorlardır sırf sen üzüleceksin diye birşey söylemiyorlardır. ama önce senin enine boyuna düşünüp karar vermen gerek. otur sevgililik süreci de dahil olmak üzere yaşadıklarınızı düşün, sana yaklaşımını düşün. sonra evlenirsen olabilecekleri düşün ama her yönüyle, iyisiyle-kötüsüyle. şuan da sinirlisin diye sadece kötü olaylar gelmesin aklına. en son olarak değer mi değmez mi onu düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?