yuzugu atmak uzereyim, biktim iyice

Ay bu ne ya diploma al o zaman set alacağız falan. Ne alakası var bununle evliliğin? Çok kaba insanlar
Bu kadar cimri ve anlayışsız insanlarla mutlu olamazsın kaç kurtul. Yok düğün davetiyesine kına yazılmayacakmış siz halledecekmişsiniz, töbe yarabbim yazdırsan da problem kısa yoldan çözülse ölürsün dimi be adam? Ben davetiye parası veriyorum aynı para kız tarafından da çıksın diye falan düşündü sanırım. Nişanlın da kariyeri, iyi geliri olmasına rağmen bir kez yemeğe bile götürmediyse bunların ailece gözünü para-mal hırsı bürümüş, kaç kurtul bence. Evlendiğinde muhtemelen okuduğun için bir gelirin olmayacak, o da cimrilikten ihtiyaçlarını bile karşılamayacak, veya söylene söylene yapacak bunu. Hayatı zehir edecek sana.
Yaşın kaç bilmiyorum ama henüz öğrenci olduğun için çok da genç olduğunu düşünüyorum, onu unutup yeniden birisini sevememekten korkuyorsan hiç umursama, daha çok gençsin, koskoca bir hayat var önünde.

Son düzenleme:
merak ediyorum son gelişmeler ne :)

annenm sevgılımden ayrıldığımda bana tek bi cümle söyledi olsun kızım hayırlısınıiste allahtan ağla ama ömür boyu ağlayacağına 5 yıl 10 yıl ağla aman çok iyi düşün biz ne söylersekte söyleyelim hayat senin ama yazık olur gençliğine arkadaşım sanki

Son düzenleme:
okurken bu ne böyle yazık bu kıza dedim canım vallahi nişanlıyken daha iyi olunur evlendikten sonra işler daha çok tersine döner nişanlında zaten ailesinin kafasından yol yakınken bitir derim

Okurken çok üzüldüm gülüm. bende sözlüyümm. kendimi öyle düşündüm. bende evllenmekten korkar istemezdim.
Gelin ata binmiş yaa nasip demişş. babaannem hep bu lafı söyler bana. babaannemde 2 yıl nişanlı kalmış nişanlısı çok kıskanç diye sonunda ayrılmış dedemle evlenmiş. taaa 1954 lerr .
bunlar evlendikten sonra sana daha ağır gelicektir. çok iyi düşün derim ben.

off canım ya çok cahil cimri insanlarmış Allah sabır versin

yüzüğü atmak üzereyim diyince nişan sandım ben, nikah mı var arada? konuyu tam okuyamadım

konunun üzerinden uzun süre gecmis ama yeni okuyorum..Arkadasimizin son durumunu merak ettim acikcasi..Büyük ihtimalle evlenmistir herhalde, buraya yazmadigina göre...

Bende benzer durumlarla karsilastim. COk kötü birsey, insanin sinirini zorluyor böyleleri.
Ben dayanamayip yüzügü attim...Herkesin hakkinda hayirlisi olsun Insallah.

canım çok yakın arkadaşım dostum kardeşim de senin yaşadıklarının aynısını yaşadı hatta evli olmasa konuyu o açmış olabilir diye bile düşünebilirdim...Herşeye rağmen seviyorum onca yıl çaba harcadım bu ilişkiye diyerekten evlendi ve daha 2 aylık gelinken babasının evine dönmek zorunda kaldı cicim ayları dediğimiz aylarda neler yaşadıklarını neler çektiklerini anlatsam şok olursun şu an boşanma işlemlerine başladılar ve arkadaşım ciddi anlamda psikolojik tedavi görüyor... o sevgisinin kurbanı oldu sende sevgi de yok..Sakın sakın ne olur sadece kendini düşün hiç elalem ne der diye de düşünme evlendi 2 ay sürmedi geldi diyeceklerine düğüne 1 gün kala ayrıldı desinler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…