çok doğru yazmışsınız ben bu konuya çok takıldım ama yazıyı yarım okuyup mesajı yazmıştım tam okuyunca şoklara girdim benimde nikahımı önceden yapmışlardı öğretmenim atamamı bahane ederek tabi sonradan anladımki amaçları zaten nikahı var biz istediğimizi yaparızmış benimde taklıarımı kaynanam kendi seçti ama düğünden sonrada elimden geri aldı bahane uydurup olay çıkarıp gelinlik bile almadılar inanırmısınız kendi gelinliğimi kendim aldım neyse kafanızı şişirdiysem afolsun çok doluyumda ben bu konuda[/QUOTE
3 yaz once ıstanbul dan teyzemın kızına gelmıstım,arkadasının dugunu vardı ve bız o gece kınaya gıdecektık,teyzemın kızı arkadasını aradı nasılsın heyecanlı mısın bı seye ıhtıyac var mı gıbı fakat ogrendık kı kına fln yok,kız ogretmendı ustelık sızın gıbı ve nıkahı onceden yapılmıstı,tayını bıle yapılmıstı damat adayının yasadıgı sehıre,, kına ıptalının sebebı:Erkke tarafı o kadar cımrı kı gelının yanında akrabası gelmeyecekmıs kuaföre,masraf yapılmayacakmıs vs.yok boyle bısey,daha oncesınde bıcok sorunlar yasanmıs tabıı bızım haberımız yok,kız bosandı ve baska bırıyle evlı sımdı,ustelık mutlu da ,dırekten dondugu ıcın de Allah a sukredıyo...