kizlar altin konusuna bir aciklik getirmek istiyorum, ben yurt disinda yasiyorum ve burda standart olarak herkesin yaptigi bir geline takilan taki 10-15 burma ve bir settir. Turkiyede standartlarin biraz daha az oldugunu biliyorum. 5 bilezige ben buna degermiyim dedigim neden de bu.
Bana akıl verin dediğin için şunu söyleyeceğim; artık nişanlın ve ailesi işi inada bindirmiş ve sanırım senin onları gördüğün gibi onlar da seni maddiyatçı olarak görüyorlar. Sana tavsiyem eğer nişanlınla kafa yapınız uyuşuyor ve bir gün aşk bittiğinde sevgiyle arkadaş olarak da kalabileceğinize inanıyorsan bırak set de mobilya da eksik kalsın takılmamaya çalış ve onların gözündeki bu imajı silmeye çalış. Ama değilse de daha fazla yüz göa olmaya gerek yok zaten.
kizlar fikirleriniz icin gercekten cok tesekkur ederim.
Onlarin bana alacagi altinda degilim, inanin, belki yazimda oyle yansimiz olabilir, benim derdim daha cok nisanlimin ailesinin bana olan sert tavirlari, degersiz insan muamelesi goruyorum sanki ve nisanlimin egoist tavirlari, Evim duzulu bile ama hic hevesli degilim, icimden gelmiyor bile o eve ugramak, o esyalari elime bile almak istemiyorum.
Ben ceyizime herseyin en guzelini aldim, mutfak servis ve kahvalti takimlarim hepsi a kalite en begendigimi aldim ikimiz icin, oysaki nisanlim esyalarimizda benim begenip begenmeme gecmis beni, bana fikrimi bile sormadan evi doseyip esya almasi, beni saymiyor sanki ve beni uzen noktada bu.
incimnaz inanmiyorum, benden beter olanlarda varmis demek. Kayinvalidem gecen gelinligimi gordu ve terzide gelinligimi yerin dibine soktu, begenmemismis, sanki ona fikrini soran oldu.
sakın yavrum sakın yapma.aynı nişanlın gibi sevgilim vardı,2.senedeydik oturdum düşündüm,yıllardır yakındaki manzaralı restorana gitmek istiyodum gitmemişim,2 yıldır en sevdiğim,yarım saat uzaklıktaki semte sadece 5 kez gidebilmişim gezmek için,bi kez elimize para geçmiş alışverişe çıkmışız,onda da aldığı bi ceketin üstünde iplik parçası var,sökülmüştür belki bi kontrol edeyim geri veririz olmazsa diye düşünüp ipliği hafif kontrol ettim diye,ceketini mahvetmekle suçlayıp hırpaladıktan sonra herşeyi anladım.6 ay daha olabilceğim en anlayışlı halime büründüm,sonra resti çektim.aldım karşıma konuştum
-sen neyine güveniyorsun?benim istediğim herşeyi bana sağlayabilcek bir ailem var,seninle iki restorana alışverişe gidelim dedim,seni adam yerine koyup,ben istesem oralardan çıkmazdım,ama dedim ki yanımda sevdiğim olsun.kimsin ki sen?elinde somut bi başarın var mı?boş gezenin boş kalfası.senden adam olmaz,hiçbi kızın da vaktini yeme bundan sonra
deyip terk ettim.hatasını anladı,hediyeler süprizler ama boşa..
kizlar hepiniz haklisiniz yazdiklarinizda, bu adamla evlendigimde artik mutlu olacagima inanmiyorum, 1,5 sene sonra bunun farkina vardigim icin kendimi salak hissediyorum, herseyi onceden gorebilirdim, halbuki bu evlilik icin ailemi ikna etmek icin 6 ay ugrasmistim, annemle babam haklilarmis
ayrildiktan sonra kendimi nasil toplarim ben ? belki bundan sonra evlilige ve erkeklere dusman olur birdaha evlenmeye kalkismam. Onu okadar cok sevdim ki bu gunlere geldigime inanamiyorum, dusunemistim dugunume 6 hafta kala ayrilan nisanlisindan vazgecen bir kiz olacagima. Boyle birseyin basima geldigine inanamiyorum, ailemide buyuk hayal kirikligina ugratmis olacagim. Nekadar zor bir karar ALlahim yardim et bana dogru yolu goster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?