kizlar hepiniz haklisiniz yazdiklarinizda, bu adamla evlendigimde artik mutlu olacagima inanmiyorum, 1,5 sene sonra bunun farkina vardigim icin kendimi salak hissediyorum, herseyi onceden gorebilirdim, halbuki bu evlilik icin ailemi ikna etmek icin 6 ay ugrasmistim, annemle babam haklilarmis
ayrildiktan sonra kendimi nasil toplarim ben ? belki bundan sonra evlilige ve erkeklere dusman olur birdaha evlenmeye kalkismam. Onu okadar cok sevdim ki bu gunlere geldigime inanamiyorum, dusunemistim dugunume 6 hafta kala ayrilan nisanlisindan vazgecen bir kiz olacagima. Boyle birseyin basima geldigine inanamiyorum, ailemide buyuk hayal kirikligina ugratmis olacagim. Nekadar zor bir karar ALlahim yardim et bana dogru yolu goster
canım bence mutsuz olacağına inanıyorsan şöyle düşün;
-ayrıldıktan sonra toparlanmak mı zor yoksa kötü bir evliliği bitirip boşandıktan sonra toparlanmak mı?
-eski nişanlına olan öfken dolayısıyla kırık kalbinin de verdiği hayalkırıklığından bir süre erkeklerden nefret etmek mi zor yoksa kötü bir evlilikten sonra yaşayacağın mutsuzluklardan sonra erkek sinek bile görmeye tahammül edememek mi?
-düğününe 6 hafta kala nişanlından ayrılmak mı zor yoksa belki de çocuklu bir şekilde boşanmak mı?
-şimdi ayrıldığın ve zararın neresinden dönersem kardır dediğin için mi ailen hayal kırıklığına uğrar yoksa nişanlıyken yaşadığın sorunlara rağmen inatla evlenip sonra boşanırsan mı?
bence evlendikten sonra bu düşündüklerin çok daha zor olur canım, mutsuz olacağına inanıyorsan sakın buna devam etme