Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yüzsüz komsularım
- Konu Sahibi Emeri
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
kim yapmış bunuAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
- 18 Şubat 2015
- 205
- 89
- 28
- 36
konusmuyorumki zaten resmen azarliyorum ve artik son zamanlarfa sadece azarlamak icin aciyorum kapiyiyani sizden tatlı malzemelerini isteyip o yoksa para ver demesine kadar her şey iyi gidiyordu ama bu kadar aleni şekilde istismara inanamadım kusura bakmayın.. hala kapıyı açıp konuşmanız da bir garip..
- 27 Nisan 2012
- 15.275
- 17.971
- 498
Allah yardımcın olsun canımYüklüyor valla Canım
müdürüm de hamile o idare edeceğiz artık onu dedi
yanu üstü kapalı bana sen yap isleri dedi
Napalım ..... Buna da şükür ..
benim de tam sınav dönemim
geceleri uyumuyorum desem yeridir
- 18 Şubat 2015
- 205
- 89
- 28
- 36
guneydogu diyelim kendimi o kadar anlattimki beni bilenler hemen tanir desifre olmak istemem cunku ozelimizi paylasiyoruzBurası hangi ilçe merak etttim
- 18 Şubat 2015
- 205
- 89
- 28
- 36
evet ya tamda oyle yaTurk Malı dizisindekiler size komşu olmuş Abiye Erman kuzu ailesi gerçekmiş o halde aklima birden bu dizi geldi
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
daha buraya kadar okudum şiştim ya yalan söylüyorsunuz ya hakikaten dünya bitmiş daha girmeden pisliklerini göstermişler vazgeçeydiniz keşke...otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
- 2 Ekim 2010
- 125
- 90
- 98
- 3 Nisan 2011
- 1.848
- 1.530
- 198
- 18 Şubat 2015
- 205
- 89
- 28
- 36
tasinirken evin butun esyalarini gordu dvd player vardi onu istedi kizi muzik dinliycem diye iki defa bozuk dedim en sonunds esim tsmir etmeye gonderdi dedim.Esimle o kmarkette ksrsilasmislar dvd yi getirdinmi demis odayok ya evde demis haberi yoktu cunku kiz eve geldi dvd yi getirmis kocan dedi bende kaldirdim attim kapinin onune parca parca parcalarini dahi almislar o gundur pek fazla bisey istemiyor fazladan kastim normal duzeyfe istiyor yani
Sakin olun inandırmak için bu kadar çırpınmanıza gerek yok.tutarsızlık var bu işte.lutfen yapmayın ya fake falan degılım saat 5 te evde oluyorum cumartesı pazar evdeyım haftaıcı calısıyorum ayrıca sıze yalan soylemek ıcınde nedenım yok benım nolur yapmayın gercek hayattan bahsedıyorum benım yalanla asla ısım olmaz
- 4 Haziran 2010
- 380
- 161
- 103
Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
şu an hayretimi anlatacak kelime bulamadım! :0 kapının önüne birşey koymayın artık,kapıyı çalarsa da açmayın
(bu arada "dolmayı ben yapayım" lafını güzel demişsinz ama anlayan olmamış:) )
- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 598
- 37
bende inanmıyorum vallahi ne yalan söyleyeyimSakin olun inandırmak için bu kadar çırpınmanıza gerek yok.tutarsızlık var bu işte.
- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.872
- 498
İyi de neden verdiniz bahane sunmak zorunda değilsiniz vermiyorum deyip gönderin ben sizin yerinizde olsaydım çoktan polis çağırıp şikayetçi olmuştum.tasinirken evin butun esyalarini gordu dvd player vardi onu istedi kizi muzik dinliycem diye iki defa bozuk dedim en sonunds esim tsmir etmeye gonderdi dedim.Esimle o kmarkette ksrsilasmislar dvd yi getirdinmi demis odayok ya evde demis haberi yoktu cunku kiz eve geldi dvd yi getirmis kocan dedi bende kaldirdim attim kapinin onune parca parca parcalarini dahi almislar o gundur pek fazla bisey istemiyor fazladan kastim normal duzeyfe istiyor yani
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Ciddi olamazsinAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
- 13 Haziran 2014
- 1.155
- 1.107
- 128
türk malı diye bir dizi vardı bir zamanlar..
anlattıklarınız onları çağrıştırdı..
orada da normal olan insanlar, evlerinin 1 senelik peşinatını vermişti...
taşınmalarına imkan yoktu ve çekilmez komşuları vardı..
hay Allah napsınlardı ?
mecbur oturacaklardı !
şimdi de siz..
ne biliyim bana konu biraz fazla kurgu geldi...
kapımdan ayakkabımı alacak, her gün gelip bir şey isteyecek, malzeme yoksa parasını ver diyecek..
evinizin içine, eşyalarınıza her şeye varana kadar biliyorlar. evinde ne var ne yok isteyebiliyor..
ne mecburiyetiniz var bu insanlara ?
neden muhattap oluyorsunuz, şikayetçi olmuyorsunuz ?
anlattıklarınız onları çağrıştırdı..
orada da normal olan insanlar, evlerinin 1 senelik peşinatını vermişti...
taşınmalarına imkan yoktu ve çekilmez komşuları vardı..
hay Allah napsınlardı ?
mecbur oturacaklardı !
şimdi de siz..
ne biliyim bana konu biraz fazla kurgu geldi...
kapımdan ayakkabımı alacak, her gün gelip bir şey isteyecek, malzeme yoksa parasını ver diyecek..
evinizin içine, eşyalarınıza her şeye varana kadar biliyorlar. evinde ne var ne yok isteyebiliyor..
ne mecburiyetiniz var bu insanlara ?
neden muhattap oluyorsunuz, şikayetçi olmuyorsunuz ?