• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu :( Dolma yapacakmış bir tencereyi istemediği kalmış ,ayakkanızı resmen çalmış,annesi tatlı istemiş irmik yoksa para versin böyle bir insan var mı gerçekten ?
Ya da sizi bezdirme politikası uyguluyorlar nedenini bilmem ? Sizi sevmiyolarlar mı yoksa saf mı buldular bilemedim ...

ben olsam çağırırm polisi ayakkabılırım çalınıyo kapı önünden diye, ondan sonra bakalım daha kapının metrekaresine yaklaşıyo mu

Kapının onune coplerı koydum esım cıkarken alsın dıye coplerımı kurcalıyor kac defa yakaladım her defasındada koyde akrabalarım var eskı kıyafet falan varsa alıp ona gondecem dedı , artık onuda koymuyorm ve eve gıtmeye korkuyorum dun kapıyı calmadılar bugun neler olur bılmıyorum

nolur şikayetci ol!!!! Şok oldumm nasil insanlar bunlar allahim yarabbimm okuduklarima inanamiyorum

kusura bakmayın ama bana hiç inandırıcı gelmedi bu konu :KK43: Dolma yapacakmış bir tencereyi istemediği kalmış ,ayakkanızı resmen çalmış,annesi tatlı istemiş irmik yoksa para versin böyle bir insan var mı gerçekten ?
Ya da sizi bezdirme politikası uyguluyorlar nedenini bilmem ? Sizi sevmiyolarlar mı yoksa saf mı buldular bilemedim ...
bu anlattıklarım gercek ve boyle ınsanlarda varmıs bende 26 yasındayım ve hayatımda ılk kez gordum yanı ben sadece yuzsuzluk dıyorum

Bunların işi gücü yok mu ya
sinirimi bozuldu
ne boş beleş insanlar
siz de hatalisiniz
onlara bu yüzü verdiğiniz için ..
ben olsam asla muhatap olmam
Çok üstüme gelirse de kavga ederdim
aynen böyle

canım senin yanındaki sigara içen gebe noldu?
arada aklıma geliyo senin konu

Bu kadın cok cımrı yagmur yagdıgında catıya kova tasıyor yagmur suyuyla halılarını yıkıyor daha ne soyluyeyım kı ben

otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
Şaka gibi. Yüzsüzlükte son nokta.

Şöyle diyin bence " Bakın bundan sonra benden hiç bişey istemeyin; olsa bile vermeyeceğim. Gerçekten çok sıkıldım bu muhabbetten. Bunu son kez söylüyorum size. Boş yere nefesinizi tüketmeyin diye."

bu anlattıklarım gercek ve boyle ınsanlarda varmıs bende 26 yasındayım ve hayatımda ılk kez gordum yanı ben sadece yuzsuzluk dıyorum

neden polise haber vermediğinizi öğrenebilir miyim ? Başka bir gün kapınızı açık unutsanız içerde altın vardı takmıyodun ben sattım diyecek kadın ..

otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
arkadaşım desenize sizde pardon siz gerizekalı mısınız?
apartman yöneticisine şikayet edin lütfen sonra adınızı çıkarır birde
bir tuz istedim v.s. onu bile vermiyor diye
yüzsüz arsızlar!!!

pazar aksamı geldı mangalınızı verırmısınız dedı bende magalım yok dedım e tasınırken gordum ben dıyo yanı sana karsılık yalanını cıkarıyor bende veremem bana lazım dedım gıttı catıda varmıs mangalı onu ındırdı

Bu komşular, siz üst kata taşınmadan önce de bu kadar yüzsüzler miydi? Yani siz alt kattayken de kapınıza gelip saçma sapan isteklerde bulundukları halde başka apartmana geçmeyip üst kata taşındıysanız büyük hata yapmışsınız.bu kıyma deterjan vs.isteyen komşuyla her türlü irtibatınızı kesmeli sert bir dille uyarmalısınız.belki de sizi yıldırıp apartmandan taşınmanızı istiyordur. aklıma başka bişey gelmedi çünkü bu komşu ve yaptıkları normal değil.

Son düzenleme:
eskıden ucuncu katta oturuyodum aynı apartmanda karsı komsum vardı kadın o kadar ıyı bırısıydı bır gun cocugu ateslenmıs gece ates dusurucu ısted bende verdım ama cok mahcup oldu rahatsız ettım dıye kac defa ozur dıledı ben o komsumu cok ozledım ya

Bu komşular, siz üst kata taşınmadan önce de bu kadar yüzsüzler miydi? Yani siz alt kattayken de kapınıza gelip saçma sapan isteklerde bulundukları halde başka apartmana geçmeyip üst kata taşındıysanız büyük hata yapmışsınız.bu kıyma deterjan vs.isteyen komşuyla her türlü irtibatınızı kesmeli sert bir dille uyarmalısınız.belki de dizi yıldırıp apartmandan taşınmanızı istiyordu aklıma başka bişey gelmedi çünkü bu komşu ve yaptıkları normal değil.
ben pek komsuluk ılıskısı kuran bır ınsan degılım hıc bır kımsyı tanımıyordum apartmanda bır muhabbetım dahı yoktu yanı arasıra goruyordum slm verıyodum o kadar ayrıca benım kımseye bır zararım da yok yanı evde bıle yokum denebılır hafta ıcı hep calısıyorum sadece aksamları evdeyım kapımı ortuyorum kımseylede bır kotulugum yokkı benı ıstemesın

Bazen bende gıdıp ıkıde bır bırsey ıstesemmı acaba dıye dusunuyorum, sonra vazgecıyorum

Back
X