- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
yok artikkkkkkAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok artikkkkkkAksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
o ne yaaa şaka gibiyok artikkkkkk
Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu