• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

çok ( kotu soz ) soyleyince arsiz olur derlermis
sizinkiler arsiz olmus
valla mumkunse tasinin
agzina geleni sayyorsun devam ediyornguzellikden de anlamazlar
polis çagiramassin suç deil yaptigi

baska çaren yok maalesef

Mustakil evde oturuyorum ve ilerde apatmabda yasamayi dusunuyordum.Burada acilan konukardan yeminle korktum apartman hayatindan.
Sizine allah yardimciniz olsun.Su akiyor diye ayni gun 6 kez gelinir mi?
Hele kiymaya kadar isteyen kadinada ayrica sok oldum.Hic yuz vermeyin.

Komsunuzun yaptığı ayıp. .ne bileyim iihtiyaç sahibi maddi durumu zayıf gibi geldi bana. .mecburdur belki açlıktan yüzsüzlük yapiyordur..yoksa bu kadar sert tepki lere karsi yine geliyorsa kapiniza ihtiyaç tandir belkide. Ön yargili olmayin ..karsiniza alin guzelce konuşun. sebebini ogrenin derim.gecerli bir gerekcesi yoksa tavrinizi koyup bir daha görüşmek istemediğinizi soyleyin.ben olsam oyle yapardım

kusura bakmayın da bence yazdıklarınız hıc mı hıc ınandırıcı degıl zaten bu kadarınada kımse ızın vermez.

Bence siz fazla yumusaksiniz. Ben banyo yaparken asagidan bagiracak,yemin ederim sarki aoyleyerek yaparim o banyoyu, 10 dk daha fazla kalirim.

Oburkune gelince agzima geleni sayardim valla, ayakkabiyi akrabaya vermek ne demek? Bence sizi yildirip o aptmandan gondermeye calisiyolar. Ben sizin yerinizde olsam o banyoyu da yaptirmam.. Uzattikca uzatirim.

Boylesini ne gordum ne isittim, kotu komsu adami ev sahibi eder diye bosa dememis atalarimiz..

İki sayfa okudum şiştim bu ne ya:KK57::KK57::KK57::KK57:

Bende konuya inanmayanlardanim.
Tamam arsiz komsular var. Yuzsuzce her seyi isteyen insanlar cok ama bu kadari abarti bence.

Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu

ayy o ne Allah aşkına yaaa. saçını başını yolardım kadının. o ne ya yoksa parasını versin ne demek. sanki siz onların her dediğini yapmak zorundaymışsınız gibi bi baskı sezdim. Çok değişik

Back
X