• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

k4PTvTk1m6g

bende aynısını düşünmüştüm :KK66:
yalnız değilmişim ..

gerçekten inanamıyorum:KK57::KK57::KK57: tımarhaneye düşmüşsünüz!!

türk malı diye bir dizi vardı bir zamanlar..
anlattıklarınız onları çağrıştırdı..

orada da normal olan insanlar, evlerinin 1 senelik peşinatını vermişti...
taşınmalarına imkan yoktu ve çekilmez komşuları vardı..
hay Allah napsınlardı ?
mecbur oturacaklardı !

şimdi de siz..

ne biliyim bana konu biraz fazla kurgu geldi...

kapımdan ayakkabımı alacak, her gün gelip bir şey isteyecek, malzeme yoksa parasını ver diyecek..
evinizin içine, eşyalarınıza her şeye varana kadar biliyorlar. evinde ne var ne yok isteyebiliyor..
ne mecburiyetiniz var bu insanlara ?
neden muhattap oluyorsunuz, şikayetçi olmuyorsunuz ?

bende size hakverdim.. şaka gibi yani yazdıkları

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.

Yukarida yazdiklariniza kulak asmayin, hatta kapıyı açmayın yazacaktim ki bu yorumu gorene kadar.

Ben olsam kıyameti kopartirdim. Ne demek benden habersiz ayakkabim caliniyor ve bir baskasina gonderiliyor.

Edepsizlik mi desem, terbiyesizlik mi yoksa gorgusuzluk mu? Bilemedim ama hadlerini asmislar. Hadlerini bildirin.
Hırsızlık resmen yahu.

ben inanirim bu komsunun varligina.bizim bir komsumuzda tasindiktan hemen sonra bizimle samimiyet kurup iki cocuguyla sabahtan geceye kadar evimizden cikmazdi.en sonunda bunalip da ayaklarina kapandim.nolur gelmeyin artik kardesim sinavlara hazirlanamiyor diye.bana söyle demisti senin sinirlerin bozulmus, sakin ol.baska bir yere tasindi da kurtulduk kendisinden.

bunlar işsiz güçsüz..cahil..başka işleri olmayan..siz en iyi selam dahi vermeyin..hiç konuşmayın daha iyi..o zaman kafanız rahat olur..benimde başımda var aynısını yaptım..

önceki oturanların neden taşındıkları belli oldu!!
oncekı oturan ev sahıbıydı evı kredıyle almıs ve borcu oldugu halde bıze kıraya verıp baska sehıre tasındılar kocasının ısı sebelerıyle artık bılmıyorum dedıgınız ıcınmı

Neler neler duyup görüp inaniyoruz bu mu inandirici gelmedi. Neler gördü bu millet. Bu tip insanlari hic mi duymadiniz. Seneryo diyen arkadaslarimiz icin söylüyorum ben de sahitim böyle arsiz insanlarin varligina. Her köyde bir tane olur hatta. Konu sahibi ne desem bilemedim ama ben olsam zili kapattirirdim. Kapiyida vura vura eskitsinler artik napayim derdim acip gitmezdim. Evde yokum kiiii. Hem sen beni mi gözlüyon manyak derdim!

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
Komedi resmen nasıl baskasına verir, saka gibi ya

otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor
yok artık arsızlık diz boyu ne terbiyesiz insanlar varmıs bana denk gelmedi, okuyunca şok oldum ağzım acık kaldı :KK17:

Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu
yok artık malzeme yoksa para ver ne demek dilencimi bunlar :oops:

Nerede oturuyorsunuz? Nasıl insanlar bunlar:KK57: yorumlara yazdıklarınızı okudum şok oldum. İmkanınız varsa taşının çünkü utanma yok bu insanlarda. Kapıdan ayakkabınızı alip baskasına vermişler ,malzeme yoksa para ver demişler:KK57: Çok şaşırdım.

pazar aksamı geldı mangalınızı verırmısınız dedı bende magalım yok dedım e tasınırken gordum ben dıyo yanı sana karsılık yalanını cıkarıyor bende veremem bana lazım dedım gıttı catıda varmıs mangalı onu ındırdı
mangal yok diyince iyi ette istememiş bu sefer

annem sırf kapıya çok dilenci geliyor diye zilin pilini çıkardı :D

Back