• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

Bunu yapan komşuya açıkça seninle görüşmek istemiyorum deyin
Tadilat içinde verin ev sahibinizin telefonunu onunla muhatap olsunlar
Allah sabır versin

İstediklerini liste yapıp kocasının eline verin. Evinizde bunlar eksikmiş eşiniz hergün kapıma geliyor bir zahmet alıverin komşuluk olurda fırsatçılık olmaz deyin. Eşiyle konuşun sert uslup takının çözmek lazım bir şekilde.

Tuz falan anlarim da pirince kiymaya kadar istenir mi ya? Cidden cekilmez komsularin varmis. Ben olsam selam bile vermem. Ayrica ayakkabi mevzusunda ayakkabinin kendisini yada degeri kadar parayi isterdim. Vermezse polis cagirirdim. Bildigin hirsizlik yapmis.

Okudukça nutkum tutuldu resmen ve komşularıma birkez daha saygı duydum.
Taşınmadıkça huzur bulamazsınız sanırım. eşiniz eşiyle görüşsün olmaz mı?
Yapılan çok ayıp yani herşeyin sınırı var

otobus kartıma kadar ıstıyor ...kızlar sıze soruyorum bırınden bırsey ısteyınce veremem deyınce bırdaha ıstermısınız...marketten gelmemı gozluyor deterjan falan alıyorum hemen kızını gonderıyor deterjan ıstıyor bende deterjanım yok dıyorum az once almıs gelmıssın annem gormus dıyor veremem ben dıyorum gıdıyor ertesı gun yıne baska bır sey ıstıyor

terbiyesizlikte, arsızlıkta sınırları aşmış kadın

Çıldırmak uzereyım resmen ısten 5 yada 6 gıbı gelıyorum oglum da o satte gelıyor her gun gelıp dıyor oglun gıtsın bıze ekmek alsın dıye kac defa dedım ben cocugumu bakkala gondermıyorum dıye kendı evınde kızı da oluyor ogluda gıt kendı cocugunu gonder bıle dedım ama anlamamak ıcın dıretıyor ya gecenlerde cok kotu kavga ettık yıne bır sey olmamıs gıbı kapımı calıyor azarlamama ragmen artık ne yapacagım bende bılmıyorum

Israrla gelmeye devam ederseniz polise şikayet edicem artık deseniz gerekirse biryerlere şikayette edin.

Emeri okurken ben sinirden doldum canim yaaaa Allah sabir versin sana . Bisry icin geldiklerinde yok vermicem git kendin ap de .gerci onu da demissin de hakketen yuzsuz bunlsr insani huxursuz birakiyorlar

Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu

Okudukça nutkum tutuldu resmen ve komşularıma birkez daha saygı duydum.
Taşınmadıkça huzur bulamazsınız sanırım. eşiniz eşiyle görüşsün olmaz mı?
Yapılan çok ayıp yani herşeyin sınırı var
bır senelık pesın verdık kırayı ve parkelerı falan dgıstırdık boya yaptırdık onlarıda kıraya saydı ev sahıbıde evı kredıyle almıs ve verdıgımız paraları taksıtlerıne yatırmıs yanı cıkmamız cok zor en azından bır yıl

Kadın 50 yasarında falan genc degıl kocasıda bayagı yaslı ve anlamadıgım butun komsulara da ıyıler acaba sadece banamı yapıyor

Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu
Yok artık:KK57:

Sanki hiç yokmuş gibi görmezden gelin, cevap vermeyin, muhattap olmayın. Hala devam ederse tacizleri emniyete şikayet edin, tepkisiz kalmayın derim. Kolay gelsin.

Emeri sizin evde olasim geldi
cunku simdiye dek zamaninda sinirlerimi bozan komsular ve o an akil edemeyip konusamadigim anlar icin:)))ben de yaninda olsam bagirsam diye gecti icimden.......

kızlar slm ...Benım bundan 4 ay önce oturdugum ev satıldı .Çalışıyorum ve benım dokuz yasında bır oglum var onu hergun babannesıne bırakıyorum ve kayınvalıdemle evımız cok yakın ve aynı semtte ev aradıgım ıcın epey zorlandım kıralar da çok pahalı malum nıhayetınde ,oturdugum apartmanda duydumkı en ust katta bırısı tasınıyor hemen gıttık ,anlastık bır senelık kıra depozıt boya falan derken epey masraf ettık .Aa gelgeelım karsı kapı komsumla alt komsum arasında, kıskaca alınmıs gıbıyım.Taşındıgım gun daha esyalar çıkarılırken alt komsum gelıp banyo tuvalet tavan akıyor bır aydır ,orayı yaptırın dedı ben eve cıkmadan ev ıkı uc hafta bos kaldıgında bunu soylemedı bızden once, oturanlar ev sahıbıydı onlara da yaptırmadı ben tamam dedım bır tasınayım yaptırıcam dedım...Aksama kadar 4 defa kendısı geldı 2 defa kocası geldı yaptırın dıye. sucu geldı banyo ve tuvalet komple fayanslar yerler kırılacak dedı yarına yaparız dedım bende...gunduz de ındım baktım cokmu akıyor dıye kenarda kucucuk ıkı damla ıslanmıs kurumus lekesı var sadece ve bunun ıcın nerdeyse kıyamet kopardı...Ve aksam cok yorgundum tasınma telası falan dus almaya gırdım banyoya megersem havalandırmadan banyoyu dınlıyormus ordan bagırmaya basladı bır apartman gece saat 12 falandı banyo yaptıgımı duydu cok utandım havalandırmadan bagırdı kendı evımde resmen gızlı gızlı duş alıyorum,..... karsı komsuma gelınce oda sankı kapımın açılmasını mercekten gozluyor ben actıgım dakıka sankı yakalamaya calısıyor benı işten gelıyorum bır an oce eve gırıp evı toparlayıp yemege gırısmeye baslıyorum kapı calıyor dolma yapacakmıs sarmısak , ıstıyor verıyorum , gelıp pırınc ıstıyor verıyorum sogan ıstıyor abartmıyorum en sonunda kıyma ıstıyor bende dayanamayıp sen hıc zahmet etmeseydım ben dolmayı sana yapıp verırdım dıyorum ...Sonra ne ısterse ıstesın olsa dahı yok demeye basladım kı ben daha bır fıske tuz ıstemedım kımseden tuzsuz pısırdım gecenlerde kalmamaıstı esımden gelırken tuz almasını ıstedım .....yanı ne bıleyım cok fena bu komsular gecenlerde artık azarladım dedımkı burası market degıl hersey veremem ben dedım bır gun sonra yıne kızını gonderıyor anlamadım gıttı ben cok sınırlıyım daha anlatsam neler var neler belkı onlarıda baska zaman anlatıp rahatlarım okudugunuz ıcın tesekkurler.
hıc muhattap olma kapınıza gelırlerse açma kapını, baktın guzellıkten anlamıyorlar bır daha gelırsenız gıdıp karakola sıkayet edecegım de , bır daha gelemezler ;)

süt,irmik, margarin yoksa para mı :KK57: yok artık ya bu kadının kocası yok mu? bişey demiyor mu?

ayy okuyunca içim daraldı.Allah size sabır versin ne diyeyim...Benim karşı komşum var melek gibi bir insan.Ben çalışıyorum çok sık görüşemiyoruz ama 1.katta bi komşu var 5 yaşında bir oğlu var ve hamile sürekli benim karşı komşuda sabah akşam...kadın yediriyor içiriyor akşam kocası geliyor akşamda eşini ağırlıyor...vallahi bölede olmak istemem insanların iyi niyetleri suistimal etmemeli insan.o insanında 3 çocuğu var akşam dersleri var h.içi h.sonu demeden ailece sürekli oradalar.anladığım kadarıyla komşumda hamile diye kıyamıyor...ben her zaman mesafeden yanayım ama sizinkine nasıl mesafe koyulur bilemedimki...kapıdan kovsan bacadan girecek mübarekkk

Ve ayrica sen her gun onun kapisini cal. Parasini iste ya da yenidini aldir.Siz kimsiniz de benim ayakkabimi aliyorsunuz. Ya yenisini alin ya da polise sikayet edicem de. Kararli oldugunu gorsunler.....

Apartman yoneticisine anlat o anlar bari polise gidecegini

Aksam kapının onunde ayakkabım kalmıstı onu gıymedım sabah ıse gıderken baska ayakkabı gıydım ısten bır geldım ayakkabım yok gıymıyorum dıye almıs akrabasına gondermıs.
şaka mı bu

Back
X