• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzsüz komsularım

aynen böyle

canım senin yanındaki sigara içen gebe noldu?
arada aklıma geliyo senin konu
Sürekli rapor alıyor canım izin kullanıyor bol bol :)
Hala devam ama günde 3 e indirdi sigarayi o yüzden vicdanı rahat artık . gecen gun ima ettim bebek etkilenmesin sonra dedim amaaan Bişey olmaz herhalde millet alkol De alıyor dedi..

ben pek komsuluk ılıskısı kuran bır ınsan degılım hıc bır kımsyı tanımıyordum apartmanda bır muhabbetım dahı yoktu yanı arasıra goruyordum slm verıyodum o kadar ayrıca benım kımseye bır zararım da yok yanı evde bıle yokum denebılır hafta ıcı hep calısıyorum sadece aksamları evdeyım kapımı ortuyorum kımseylede bır kotulugum yokkı benı ıstemesın

Sürekli rapor alıyor canım izin kullanıyor bol bol :)
Hala devam ama günde 3 e indirdi sigarayi o yüzden vicdanı rahat artık . gecen gun ima ettim bebek etkilenmesin sonra dedim amaaan Bişey olmaz herhalde millet alkol De alıyor dedi..
Allah sabır versin canım
sana iş yüklemiyolarsa bırak ne hali varsa görsün

Gercekten aranızda ınanmak ıstemeyen hatta ınanmayan olabılır malesefkı gercek yalan soylemıyorum ınanın kızlar cok daraldım anlatayım dedım cunku kayınvalıdeme de anlattım oda bana aynı sızın dedıklerınızı soyledı acma kapıyı verme dedı dedı .Vermıyorum hıc bır sey koca kadın dıye kavgada etmek ıstemıyorum kımse belkı boyle oldugunu bılmıyordur, bu defa saygısız dıye adım cıkıcak ....Ama bu defa tavrımı sert koyucam daha ne kadar sert koyabılırsem

Madem komşuluk ilişkiniz yok evde çok az duruyorsunuz nasıl bu kadar kapınıza gelebiliyor bir şey isteme cesaretini nereden buluyor?kocası ya da sizin kocanız kızmaz mı? Söyledikleriniz inandırıcı gelmedi.

sekız ysını yenı doldurdu canım 18 yasında genc anne oldum bende 226 yı bıtırdım yalanmı soyledıgımı ıma ettın anlamadım

Arkadaşın sorusu yanıtsız kalmış , diğer tüm sorular yanıtlandığı için hatırlattım. Küçük yaşta o apartmana gelin mi geldiniz ? O yüzden daha rahat mı davranıyorlar size acaba ?

Madem komşuluk ilişkiniz yok evde çok az duruyorsunuz nasıl bu kadar kapınıza gelebiliyor bir şey isteme cesaretini nereden buluyor?kocası ya da sizin kocanız kızmaz mı? Söyledikleriniz inandırıcı gelmedi.
lutfen yapmayın ya fake falan degılım saat 5 te evde oluyorum cumartesı pazar evdeyım haftaıcı calısıyorum ayrıca sıze yalan soylemek ıcınde nedenım yok benım nolur yapmayın gercek hayattan bahsedıyorum benım yalanla asla ısım olmaz

canım ilk başta geldiklerinde anlam veremedim konun ortasında süt irmik yoksa para diyince acaba kocası paramı vermiyor diye düşündüm yağmur suyuyla halı yıkıyor diyince bu kadın cimri dedim bir daha gelirse sizi şikayet edeceğim pol,se derseniz bakalım ne olacak sakın gidip bir şey istemeyin verir oda belki sonra ben size verdim diyip sizin eve yerleşir ALLAH korusun

Bi kaç günde siz onun kapisina gidin akliniza gelen herşeyi isteyin anca boyle kurtulursunuz

Allah sabır versin canım
sana iş yüklemiyolarsa bırak ne hali varsa görsün
Yüklüyor valla Canım
müdürüm de hamile o idare edeceğiz artık onu dedi
yanu üstü kapalı bana sen yap isleri dedi :(
Napalım ..... Buna da şükür ..
benim de tam sınav dönemim
geceleri uyumuyorum desem yeridir

Eşimd bagırdı gecenlerde aksam televızyon ızlıyoruz belkı 10 defa kapı caldı ıstedı bende kapıyı acar acmaz ne ıstıyorsanız bende yok gıt marketten alın dedım ...... E ne ıstıyecegımızı nerden bılıyorsun dedı bende ben hıc bır sey vermem sıze ne yzsuzsunuz dedım ..Annemın canı tatlı ıstedı sutle ırmık margarın varsa vermelıymıssın yoksada para varsa versın markeettten alalım dedı esımı cagırdım o verır sıze dıye oda cıktı utanmıyormusunuz bu satte rahatsız etmeye artık kapıyı calmayın dedı hemen gıttı kapıyı orttu Ama nafıle bunlar aptaldan bıle kotu
Bu insanların var olduklarına inanmak istemiyorum şaka dimi?

17 yasın da evlendım kayın valıdemle 4 yıl aynı daırede oturdum ben sonra ayrı daıreye tasındım ve ıkı uc tane ev degıstırdım en son bu binada bir bucuk yildir oturuyorum

Back
X