Yüzmeye başlıyorum; paylaşım ve tecrübelerimiz!!

günaydın arkadaşlar a.s.

bizde suda ters düz kayma hareketleri yapıyoruz nefe teknikleri vede ayak çırpmada yapıyoruz zemuszemus

bende çarşamba günü kullandım ilk gözlüğümü çok rahat gerçekten suyun içini görebilmek ayrı bi zevk doğrusu sengözlerimebaksanab

benim bugünde 5. seansın var gelince neler yaptığımızı yazarım:kahve:

hepinize sportif iyi günler kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3

Bende yüzmeye gitmeyi düşünüyodum ama şimdi test flan istiyolarmış ya benim hepatit im var hemide C testte pozitif çıkacak kurslar almazlar mı beni :1no2:

Bende yüzmeye gitmeyi düşünüyodum ama şimdi test flan istiyolarmış ya benim hepatit im var hemide C testte pozitif çıkacak kurslar almazlar mı beni :1no2:

hepatit c ye baktım sımdıde kan ıle bulasıyormus almazlar herhalde zaten bence tedavı olmadanda gıtmemelı ınsanlar cunku benım yegenım havuzdan hepatıt b oldu dusuncesız bır ınsanın havuza gırmesı sonucunda uzun bır surede tedavı gordu cocuk bıle dunyaya getıremedıler sakın yanlıs anlama benı tatlım senın ıcın bısey demıyorum ama bence tedavın bıtmeden gıtme tedavısı mumkunmu bır fıkrım yok ama umarım mumkundur gecmıs olsun opuyorumnanaktan

Bende başlıycam ama kendıme odul olarak 7 kılo verdım 10 kılo daha verıyım oyle :)

Son düzenleme:
Ha deyince tedavi olup bitmiyo işte malesef bende insanlara bulaştırmaktan çok korkuyorum :KK43: of zaten bende şans olsa

Ha deyince tedavi olup bitmiyo işte malesef bende insanlara bulaştırmaktan çok korkuyorum :KK43: of zaten bende şans olsa

gecmıs olsun tatlım umarm kısa zamanda saglıgına kavusursun ama bulastırmakdan korkmak demek önlem almak demektır bu davranısın cok guzel cunku cogu ınsan hıc onemsemıyorlar opuyorumnanaktan

bencede gitmemelisin cnm diğer insanlarada bulaşabilir

bizim kursta grip olanları bile suya sokmuyolar sende inş sağlığına kavuşur gidersin a.s.

kızlar bugün süper geçti

baya ilerlettim yüzmememi hocada beğendi sizi sınıf atlatıcam ama üst sınıf çok dolu onun için geçiremiyorum dedi

yeni bi arkadaşımda başladı bugüm gülmekten kırıldık

başladığıma çok memnunum

öncelikle geçmiş olsun tatlım. bildiğinden eminim ama hepatit-c, hepatit türlerinin en kötüsüdür; virütik bir hastalıktır ve çok uzun bir tedavi süreci vardır (genellikle hastanede yatılır:çok üzgünüm:) tedavi süreci bittikten sonra da hastanını dikkatle izlenmesi gerekir. hastalığı tamamen atlattıktan ve sağlığına kavuştuktan sonra yüzmeye gitmen çok daha iyi olur senin için.

günaydın arkadaşlar a.s.

bizde suda ters düz kayma hareketleri yapıyoruz nefe teknikleri vede ayak çırpmada yapıyoruz zemuszemus

bende çarşamba günü kullandım ilk gözlüğümü çok rahat gerçekten suyun içini görebilmek ayrı bi zevk doğrusu sengözlerimebaksanab

benim bugünde 5. seansın var gelince neler yaptığımızı yazarım:kahve:

hepinize sportif iyi günler kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel canım hem yüzüyoruz hemde kiloları çöpe atıyoruuzkaydirigubbakcemile2
ne güzel geçmiş günün, kalabalığı bende pek sevmiyorum insan güzel öğrenemiyorzemuszemus
birde yeni arkadaşlar gelince banada çok komik geliyor ya bizde geçtik o günlerdendelikafadulden
hepatit c ye baktım sımdıde kan ıle bulasıyormus almazlar herhalde zaten bence tedavı olmadanda gıtmemelı ınsanlar cunku benım yegenım havuzdan hepatıt b oldu dusuncesız bır ınsanın havuza gırmesı sonucunda uzun bır surede tedavı gordu cocuk bıle dunyaya getıremedıler sakın yanlıs anlama benı tatlım senın ıcın bısey demıyorum ama bence tedavın bıtmeden gıtme tedavısı mumkunmu bır fıkrım yok ama umarım mumkundur gecmıs olsun opuyorumnanaktan

Bende başlıycam ama kendıme odul olarak 7 kılo verdım 10 kılo daha verıyım oyle :)
canım yüzmeyle birlikte daha güzel zayıflarsın ve vucudunda sıkılaşır bence kilo vermeyi bakleme vucudunu sıklaştırarak zayıflazemuszemus
az bir kilo değil 10 kilo vermeyi düşünüyorsun allah yardımcın olsun
canım almazlar ya:KK43: rabbim şifalar versin inşallah yüzdüğün günlerde gelir
herkesin bir derdi var işte benimde bebişim yok ALLAH yardımcımız olsun:çok üzgünüm:

öncelikle geçmiş olsun tatlım. bildiğinden eminim ama hepatit-c, hepatit türlerinin en kötüsüdür; virütik bir hastalıktır ve çok uzun bir tedavi süreci vardır (genellikle hastanede yatılır:çok üzgünüm:) tedavi süreci bittikten sonra da hastanını dikkatle izlenmesi gerekir. hastalığı tamamen atlattıktan ve sağlığına kavuştuktan sonra yüzmeye gitmen çok daha iyi olur senin için.

canım sende gidiyormusun yüzmeyeopuyorumnanaktan

ya bende çok istiyorum ama yüzme göğüsleri küçültüyor çok..

göğüsler etkisini bilemem (benimkiler normalde zaten küçük:nazar:) ama omuzları genişlettiğini ve kolları biçimlendirdiğini söyleyebilirim. aslında tüm vücudu şekillendiriyor.opuyorumnanaktan

ya bende çok istiyorum ama yüzme göğüsleri küçültüyor çok..
yapma yaakannehir
zati küçükler:gitme:
ben iki senedir, haftada 2-4 saat arası yüzüyorum tatlım. opuyorumnanaktan

ohh negüzel vallakaydirigubbakcemile2
kısss yoksa sen hocamısın çünki 2-4 saat arası çok değilmi:hulya:
sen nereye gidiyorsun:asigim:

göğüsler etkisini bilemem (benimkiler normalde zaten küçük:nazar:) ama omuzları genişlettiğini ve kolları biçimlendirdiğini söyleyebilirim. aslında tüm vücudu şekillendiriyor.opuyorumnanaktan

neyseki vücüdü şekillendiriyormuş:gitme:

Bende yüzme kursuna yeni başlıcam kardeşimle birlikte Hamza yerlikaya spor kompleksinde mayo bikini bulamayan varsa internette mayox diye bi site var hem kaliteli hem uygun her şeşit te var biz ordan aldık geldi çok beğendik alacaklar arkadaşlara tavsiye ederim tesettürde var 40 tl ye yarım tesettür falan iyi bi site baya opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

Ama terli ve bone bulamadım fikri olan varsa paylaşabilir mi ?

plaj terliğin varsa onu götür. yoksa da banyoda kullandığın plastik terlikler bile olabilir; yeter ki suya dayanıklı olsun. boneyi de tüm spor malzemeleri satan mağazalarda bulabilirsin tatlım.

ohh negüzel vallakaydirigubbakcemile2
kısss yoksa sen hocamısın çünki 2-4 saat arası çok değilmi:hulya:
sen nereye gidiyorsun:asigim:[/QUOTE]

haftada 2-4 saat hiç çok değil ki tatlım benim. üstelik yaptığım tek aktivitenin bu olduğunu düşünürsen hiç değilopuyorumnanaktan

ben özel bir kulübün havuzuna gidiyorum. a.s.

Ama terli ve bone bulamadım fikri olan varsa paylaşabilir mi ?

merhaba ben cuma akşamı bonemi götürmeyi unutmuşum spor salonunda danışmada satıyorlardı bulamazsan onlarada sorabilirsin nettende sipariş verebilirsin. hepsiburada veya gittigidiyorda var

merhaba arkadaşlar 4. ders bitti cuma akşamı nefes, ayak, kayma çalışmalarına dvm sanırım bunları çözdükmü yüzmeyide çözcez. yanlız ben bu hafta ısınma çalışmalarına yetişemedim. cuma akşamından beri bacağım ağrıyor kaçadan itibaren. ya soğuktan yada zorlandı ondan. neyse bu hafta ara vericez mecburen zaten haftaya dvm. buarada kilolarda gidiyo 4 kilo olmuş giden. spor süper bişey bedene ruha hayata herşeye katkısı var ...

X