- 26 Nisan 2009
- 3.231
- 399
- Konu Sahibi papatyanil
merhaba bende yüzme kursuna yeni başladım çarşamba günü ilk defa gittim.belediyenin spor tesisine gidiyorum tesis süper arkadaşlar hem yüzme bilenler hem bilmeyenler gidebiliyor yüzme bilmeyenlerle hoca ilgileniyor biz 4 kişiydik ve hoca hepimizle ilgilendi. su ve salon sıcak havuz büyük alıştırma için küçük havuzda var.
ben başlarken sağlık raporu tam idrar tahlili ve hepatit testi istediler ayrıca 2 adet resim
100 lira aylık ücreti ama öğrenciye 80 lira haftada 2 gün 1,5 saatten toplam 3 saat.
yüzmeye giderken yanımda
mayo,terlik,bone,havlu götürdüm ama birdahaki derse gözlük,asma kilit (dolapların kilidi yok) ıslakları koymak için poşet, saçımı kurutmaya vakit kaybetmemek için şapka da götürücem. birde aklınızda bulunsun takı falan takmayın benim gibi alyansımı düşürdüm havuzda sonra bulduk gerçi ama ben bir panik oldum..
canım sen nereye gidiyorsun benim gittiğim yerde küçük havuz yok acaba sen çakmakta var orayamı gidiyorsun kaydirigubbakcemile2
ilkmi gittin kaç zamandır gidiyorsun öğrene bildinmi ay çok soru sordum ama ben hala korkularımı tam yenebilmiş değilim kaydirigubbakcemile3
verdiğin bilgiler için çok sağolopuyorumnanaktan