- 9 Ocak 2022
- 23
- -15
-
- Konu Sahibi yalan2423232
Dalga mı geçiyorsunuzÇıkar elbette. DNA analizinde de çıkar, bilirkişi raporunda da. Adli Tıp tam olarak bu yüzeysel sevişme ve sürtünenleri inceleyen bir anabilim dalı bilmiyor musunuz?
Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun, bugün de teyze olmakla müjdelendik çok şükür.
Bu devirde bu kadar bilgisiz olmanıza şaşırdım biraz araştırın ve bilmeden de bu tarz şeyler yaşamayın sorunuza gelince kanama vs ile ilgili bi sorun yok olmaz öyle bişey ilişki bile olmamış ki kanamayı etkilesinYüzeysel sevişmede ve ilsikkde yani çamaşır ve her iki tarafta da ince kıyafetler varken erkeğin spermi bulaşabilir mi ilerde ilk gece de kanamam olmazsa doktora gittiğimde o kişinin spermleri vs gözükür mu (hiç tam anlamda ilişki olmadan)
Estağfirullah. Bir sonraki konunuz için de öngörüde bulunup cevap verdim.Dalga mı geçiyorsunuz
Sürtünme anabilimdalı asgahah beni aldı bir gülmeÇıkar elbette. DNA analizinde de çıkar, bilirkişi raporunda da. Adli Tıp tam olarak bu yüzeysel sevişme ve sürtünenleri inceleyen bir anabilim dalı bilmiyor musunuz?
Bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun, bugün de teyze olmakla müjdelendik çok şükür.
Diğer konusunda da doktora gitmiş,kendini gostermis ilk gece kan gelir mi diye (hatta evet diyen doktora inanmamış), "bekaret benim için önemli" diyor. Ama maşallah, başka erkeklerle sürtünmeye tam gaz devam :)Yaşınız küçük olmalı bu bilgisizlikle
Hayır birde anlamadım ben siz ne zaman evleniceksiniz ki bu dna yıllarca kalıcakmı üzerinizdebeynim yandı
Yazık ya ah keske kanmasalar şu erkeklere.Diğer konusunda da doktora gitmiş,kendini gostermis ilk gece kan gelir mi diye (hatta evet diyen doktora inanmamış), "bekaret benim için önemli" diyor. Ama maşallah, başka erkeklerle sürtünmeye tam gaz devam :)
Ne kadar tipik bir kafa yapısı bu durum ya, üzüldüm gercekten.
Bir de bizim kızlar bu kadar saf ya, erkekler hiç kandırmaya çaba sarf etmiyordur bile. Ne söylese kız kanacak zaten