Yüzeysel sevişme ve ilişkide yani kıyafet ve çamaşır varken erkeğin men i (spermi) bulaşabilir mi yani ilerde eğer bir DNA ya da ilk gece kanamam olma

O kadar süre yasayanilen sperm bilim adamlarınca arastirilmali , ölümsüzlüğü falan bulurlar belki. Ya da bulmasinlar vazgeçtim ,bazı beyinler ölümsüz olmamalı

Ya madem.bu kadar tırim tırım korkuyorsanız neden bu işlere giriyorsunuz. .

Bekaret önemliyse bu sürtünmenin sonu zamanla oraya varır benden söylemesi. Donu delip geçmediyse hamile kalmazsınız. Kim neden sizin sperm örneklerini falan incelesin ki.

Bana bak diğer erkekler falan sen hayırdır gerizekali neyi kimi yargılandığını zannediyosun bilip bilmeden hem öyle bir şey olmuş olsa bile bundan sana ne senin ne haddine bu adam gibi cevap veriyosan ver böyle salak salak cevaplar verme

Ya bakirelige onem veriyorsun da niye surtunuyorsun
Keske kafalarinizi surtebilseniz birbirinize

Siz bekaret olayını çok yanlış anlamışsınız. Bekaretle, spermle kafayı bozmuşsunuz. Bu kadar pimpirikliyseniz erkeklere kerkinmeyin. Böyle cevaplar almak istemiyorsanız da dalga geçer gibi konular açmayın.

Cnm bu kadar ayrıntılı ve ince düşüncelere sahip biri isen evlilik öncesi sevisme her sevistiginde piskolojin çöker bu düşüncelerle

Bunlar ne içiyorsa bende ondan içip kafam 1milyon olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…