Yüzeysel sevişme ve ilişkide yani kıyafet ve çamaşır varken erkeğin men i (spermi) bulaşabilir mi yani ilerde eğer bir DNA ya da ilk gece kanamam olma

O kadar süre yasayanilen sperm bilim adamlarınca arastirilmali , ölümsüzlüğü falan bulurlar belki. Ya da bulmasinlar vazgeçtim ,bazı beyinler ölümsüz olmamalı 😝

Ya madem.bu kadar tırim tırım korkuyorsanız neden bu işlere giriyorsunuz. .

Bekaret önemliyse bu sürtünmenin sonu zamanla oraya varır benden söylemesi. Donu delip geçmediyse hamile kalmazsınız. Kim neden sizin sperm örneklerini falan incelesin ki.

Diğer konusunda da doktora gitmiş,kendini gostermis ilk gece kan gelir mi diye (hatta evet diyen doktora inanmamış), "bekaret benim için önemli" diyor. Ama maşallah, başka erkeklerle sürtünmeye tam gaz devam :)
Ne kadar tipik bir kafa yapısı bu durum ya, üzüldüm gercekten.
Bir de bizim kızlar bu kadar saf ya, erkekler hiç kandırmaya çaba sarf etmiyordur bile. Ne söylese kız kanacak zaten😅😅
Bana bak diğer erkekler falan sen hayırdır gerizekali neyi kimi yargılandığını zannediyosun bilip bilmeden hem öyle bir şey olmuş olsa bile bundan sana ne senin ne haddine bu adam gibi cevap veriyosan ver böyle salak salak cevaplar verme

Yüzeysel sevişmede ve ilsikkde yani çamaşır ve her iki tarafta da ince kıyafetler varken erkeğin spermi bulaşabilir mi ilerde ilk gece de kanamam olmazsa doktora gittiğimde o kişinin spermleri vs gözükür mu (hiç tam anlamda ilişki olmadan)
Ya bakirelige onem veriyorsun da niye surtunuyorsun
Keske kafalarinizi surtebilseniz birbirinize

Bana bak diğer erkekler falan sen hayırdır gerizekali neyi kimi yargılandığını zannediyosun bilip bilmeden hem öyle bir şey olmuş olsa bile bundan sana ne senin ne haddine bu adam gibi cevap veriyosan ver böyle salak salak cevaplar verme
Siz bekaret olayını çok yanlış anlamışsınız. Bekaretle, spermle kafayı bozmuşsunuz. Bu kadar pimpirikliyseniz erkeklere kerkinmeyin. Böyle cevaplar almak istemiyorsanız da dalga geçer gibi konular açmayın.

Yüzeysel sevişmede ve ilsikkde yani çamaşır ve her iki tarafta da ince kıyafetler varken erkeğin spermi bulaşabilir mi ilerde ilk gece de kanamam olmazsa doktora gittiğimde o kişinin spermleri vs gözükür mu (hiç tam anlamda ilişki olmadan)
Cnm bu kadar ayrıntılı ve ince düşüncelere sahip biri isen evlilik öncesi sevisme her sevistiginde piskolojin çöker 😀 bu düşüncelerle

Bunlar ne içiyorsa bende ondan içip kafam 1milyon olsun istiyorum

X