• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler???

Arkadaşlar yüzümü sirle aldırdıktan sonra roaccutane tedavisi görmek zor6nda kaldım. Çok sivilce yaptı. Kıl kökü iltihabı olmuş yüzüm. Sonra lazer yaptırdım yine aynı oldu hem de tüylerim azalmadı . Aksine arttı çünkü almadan önce jiletle kısalttılar. Şimdi heryerimde tüyler var. Eşimde çok sinir olup traş makinesiyle aldı favori ve çene bölgemi :( şimdi çok güzel görünüyor ama erkek kılı gibi çıkar diye korkuyorum. Ne yapmalıyım sizce. Hiç böyle alan var mı?

Ben yüzümü sir agda ile aldiriyorum ilk aldirdigim zaman cok sivilce olmustu ve kuaforde ki kiz bepanthen krem onermisti.Simdi aldiktan sonra birkac saat suyla temas ettirmiyorum cildimi sivilce yapmiyor ama ilk defa aldiracaksan yuzunu sir agda isi biraz riskli sivilce ve kabarma problemine karsi dugunun varmis ..
Biraz acır ama eger fazla tuy yoksa yuzunde bence iple aldir,sarartici kullanma belli oluyor cunku tuyler yine de hem ozel birgun...
Dugununden 2/3gun once aldir daha iyi olur ...

benim yüzümde de herkeste olduğu kadar tüy vardı hatta o kadarda belirgin değildi ama bence yüzdeki tüyler ne kadar az da olsa göze batıyor herkesin ilk baktığı yer yüz oluyor ve üstüne pudra fondoten sürünce hele çok korkunç bir görüntü :KK43:ben ilk ağdayla aldırdım yüzümde çok fazla sivilce ve alerji yaptı sonra iple aldırdım çok rahat ettim. tüy kalınlığı ve sıklığında hiç bir değişim olmadı 2 buçuk ayda bir yetiyor bence iple aldır canım.

Ben de bi daha iple aldırıcam ama makineden fazlalaşıp siyahlaşmaz inşallah. Şimdi ben takarım bunu artık allahtan yanaklara yapmadım

Bir deşunu belirteyim yüz bölegesine lazer epilasyon ışığın farklı bölegelere de yayılma ihitimalinden dolayı önerilmiyor İlk etapta kılların bittiğini düşünebilirsin bayağı dökülüyorlar falan ama sonraları daha önce tüy bile olmayan yerlerdeki kıllar lazer ışını ile uyarıldığı için kıl çıkmasına sebep oluyor kızlar yani bıyıkla lazerden kurtulacağım derken yanaktaki tüylerin uyanmasına sebep olabilirsiniz Aman diyim

Yüz için en temizi iğneli Tecrübe sahibi, işinin ehli olan bir yere giderseniz ne leke kalıyor ne de iz Ben çok memnunum :21: :21:
Merhaba. Yeni okuyorum da ben memnun kaldını mı iğneli lazer epilasyondan?

Yanaklardaki tüyler diyorsunuz yani küçük bir bölge değil. O yüzden tüyleri aldırmak değil de görünürlüklerini azaltmak daha mantıklı olur. Geniş alan olduğu için ağda yaparsanız cildinizin tahriş olup sivilce vs çıkarma ihtimali yüksek. Düğününüzde sivilceli olmanız çok daha kötü olur. Çok belli olmuyor diyorsunuz demek ki çok koyu renkli değiller yani lazer epilasyon yapılmayabilir. Açık renk cilt koyu renk kılda en iyi sonucu veriyor lazer. Araştırıp en kaliteli sarartıcıyı alın onu kullanın bence en mantıklısı bu olacak gibi

Back