• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler???

Benim yüzümde sivilce çıkcağını sanmıyorum çünkü sivilce ye meyilli bi cildim yok. Ama nişanlım kesinlikle almamı istemiyor o görüntü hoşuma gitmiyo diyo kısa kısa sert erkek gibi hoşlanmıyorum diyo yoksa ben çoktan almıştım belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende de sivilce yok. Ama bepanthen kullanılmazsa sivilce yapıyor sir ağda.
Cildin ne kadar iyi olduğunun bir önemi yok yani.:31:

Aldırmak istemiyorum canım ya sonra sert sert siyah çıkcak o daha kötü bi görüntü

lazerle aldırırsan sert çıkmıyor ve azalıyor. maddi durumun uygunsa kalıcı çözüm

bepantenin hangi türünü kullanıyorsunuz ağdadan sonra ve nasıl uyguluyorsunuz??

Krem olacak. plus yazmayacak üstünde. Normal krem bepanthen. Merhem olmamalı.
Mesela çeneme ağdayı yapıştırıp çektim diyelim, hemen üstüne kremi sürüyorum.
Bir de geniş alan değil de küçük alanlara bölüp alıyorum. O da çok önemli bir detay bence.

Biyiklari neyle aliyosunuuuuzzz ?
Tek tek cimbizla aliyorum 3 gune kalmamis yine cikiyoo.
Yaw bacagimi gectim genital bolge bile bukadar cabuk uzamiyo... Kurtulamiyorum bir turlu yaaaa 3 gunde bir yapmaktanda sıkılıyorumm yapmasam bi turlu yapsam bi turluu..

Biyiklari neyle aliyosunuuuuzzz ?
Tek tek cimbizla aliyorum 3 gune kalmamis yine cikiyoo.
Yaw bacagimi gectim genital bolge bile bukadar cabuk uzamiyo... Kurtulamiyorum bir turlu yaaaa 3 gunde bir yapmaktanda sıkılıyorumm yapmasam bi turlu yapsam bi turluu..

Cımbızın ucu zehir derler canım hem çabuk çıkarır hemde çoğaltır cımbızla alma bence sir yada iple al

Cımbızın ucu zehir derler canım hem çabuk çıkarır hemde çoğaltır cımbızla alma bence sir yada iple al

Cimbizda kokten cikariyo sonucta neden oyle denilmis ki acaba ...
İple beceremiyorum yaaa agdayla deniyim bi ara.

ben bir keresinde kollarıma sarartıcı sürmüştüm ve birkaç gün sonra geçti hem de eskisinden daha belirgin oldular.ama aldığım sarartıcı markasız, ucuz bir şeydi yani belki bütün sarartıcılar böyle olmayabilir.
yüzümdekileri hiç almadım çünkü bıyıklarım var ama çok az ve çok ince, belli olmuyorlar.ama ağda iyi değil diye biliyorum çünkü aldırmak için kuaföre gitmiştim beni resmen geri yollamıştı orada çalışan kız "bunlar hiç belli olmuyolar, alırsan pişman olursun daha belirgin çıkarlar" diye.sonra ben de alan arkadaşlarıma sormuştum "evet almadan önce daha inceydiler, sen de yok ki sakın alma" falan dediler.yani yüz için öyle ipmiş ağdaymış falan iyi değil en iyisi lazerle, iğneliyle falan halletmek.gerçi lazere de atış yaptıkları kökün yanındakiler tetikleniyor bu sefer de onlar çıkıyor falan diyorlar ama bilmiyorum ya kafam karıştı.e madem hepsi kötü ne yapacağız o zaman ya kıllı mı gezelim:37:eğer yanaklarınızda fazla tüy yoksa ellemeyin bence, çok belli oluyorlarsa da makyajla kapatın nasıl olsa düğününüzde kötü görünmemesini istiyormuşsunuz.

ben bir keresinde kollarıma sarartıcı sürmüştüm ve birkaç gün sonra geçti hem de eskisinden daha belirgin oldular.ama aldığım sarartıcı markasız, ucuz bir şeydi yani belki bütün sarartıcılar böyle olmayabilir.
yüzümdekileri hiç almadım çünkü bıyıklarım var ama çok az ve çok ince, belli olmuyorlar.ama ağda iyi değil diye biliyorum çünkü aldırmak için kuaföre gitmiştim beni resmen geri yollamıştı orada çalışan kız "bunlar hiç belli olmuyolar, alırsan pişman olursun daha belirgin çıkarlar" diye.sonra ben de alan arkadaşlarıma sormuştum "evet almadan önce daha inceydiler, sen de yok ki sakın alma" falan dediler.yani yüz için öyle ipmiş ağdaymış falan iyi değil en iyisi lazerle, iğneliyle falan halletmek.gerçi lazere de atış yaptıkları kökün yanındakiler tetikleniyor bu sefer de onlar çıkıyor falan diyorlar ama bilmiyorum ya kafam karıştı.e madem hepsi kötü ne yapacağız o zaman ya kıllı mı gezelim:37:eğer yanaklarınızda fazla tüy yoksa ellemeyin bence, çok belli oluyorlarsa da makyajla kapatın nasıl olsa düğününüzde kötü görünmemesini istiyormuşsunuz.

Bilmiyorum valla ya neyi düşünsem herşey besliyo kılları maşallah oksijenli suda ölemiş off

Cimbizda kokten cikariyo sonucta neden oyle denilmis ki acaba ...
İple beceremiyorum yaaa agdayla deniyim bi ara.

Ben bıyıklarımı önce ağdayla alıyorum sonrada küçükleri iple çeliyorum

Kızlar lütfen bi fikir verin yüzümde tüyler var herkeste olduğu kadar hiç almadım ve kesinliklede almayı düşünüyorum. Ama düğünüm var ve o gün yüzümde kötü kötü gözükmesini istemiyorum tüy sarartıcılarıda korkudan kullanamıyorum kalınlaştrıp çoğaltıyo diyolar bi akıl verin lütfen.

Yüzünü riske atıp sir ağda yaptırma bence.Bıyık kısmı olur da yanaklarında varsa tahriş olabilir.acır ama iple aldırman daha mantıklı gibi bir de aldırdıktan sonra mutlaka önce limon sonra bebek pudrası sür.limon gözenekleri ve kökleri sıkılaştırır pudra da kıl köklerini tıkar ve inceltir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlım ben kollarıma bir iki kere sarartıcı kullandım ama kıllar uzadığında alttan siyah siyah çıkıyorlardı üsttekiler sarı yeni gelenler siyah iğrenç bir görüntü oldu Bir dekötü kokuyordu kimyasal sonuçta Sen de alıp onu yüzüne süreceksin bence böyle bir şey yapma tavsiye etmem Ağda da çözüm değil 1 haftada hemen çıkıveriyorlar tek tük de olsa ama gören göz için yeterli onlar bile rahatsız ediyor

Bence hiç kendin uğraşma iğneli epilasyon yaptır haytaın bıyunca da kurtul gitsin :16:

Bir deşunu belirteyim yüz bölegesine lazer epilasyon ışığın farklı bölegelere de yayılma ihitimalinden dolayı önerilmiyor İlk etapta kılların bittiğini düşünebilirsin bayağı dökülüyorlar falan ama sonraları daha önce tüy bile olmayan yerlerdeki kıllar lazer ışını ile uyarıldığı için kıl çıkmasına sebep oluyor kızlar yani bıyıkla lazerden kurtulacağım derken yanaktaki tüylerin uyanmasına sebep olabilirsiniz Aman diyim

Yüz için en temizi iğneli Tecrübe sahibi, işinin ehli olan bir yere giderseniz ne leke kalıyor ne de iz Ben çok memnunum :21: :21:

Bir deşunu belirteyim yüz bölegesine lazer epilasyon ışığın farklı bölegelere de yayılma ihitimalinden dolayı önerilmiyor İlk etapta kılların bittiğini düşünebilirsin bayağı dökülüyorlar falan ama sonraları daha önce tüy bile olmayan yerlerdeki kıllar lazer ışını ile uyarıldığı için kıl çıkmasına sebep oluyor kızlar yani bıyıkla lazerden kurtulacağım derken yanaktaki tüylerin uyanmasına sebep olabilirsiniz Aman diyim

Yüz için en temizi iğneli Tecrübe sahibi, işinin ehli olan bir yere giderseniz ne leke kalıyor ne de iz Ben çok memnunum :21: :21:

Evet canım haklısın benim bi yakınım gitti tüm vücut komple azalmaya başlamıştı gerçekten sonra çoğaldı giç çıkmayan yerlerde çıktı seyanslarıda bitti şuan o kadar berbat ki çok pişman bende ondan korkuyorum lazerden

Yüzünü riske atıp sir ağda yaptırma bence.Bıyık kısmı olur da yanaklarında varsa tahriş olabilir.acır ama iple aldırman daha mantıklı gibi bir de aldırdıktan sonra mutlaka önce limon sonra bebek pudrası sür.limon gözenekleri ve kökleri sıkılaştırır pudra da kıl köklerini tıkar ve inceltir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bide limon tüyleri inceltip yok ediyomuş tuz karışımı ve limon kk de okumuştum

Evet canım haklısın benim bi yakınım gitti tüm vücut komple azalmaya başlamıştı gerçekten sonra çoğaldı giç çıkmayan yerlerde çıktı seyanslarıda bitti şuan o kadar berbat ki çok pişman bende ondan korkuyorum lazerden

canım ben vucut içinl azere gidiyorum kıllarım bitmek üvere 1 sene de hep sallaya sallaya gittim yani =) Vücutta çoğalma olmadı ama yüzünde olmayan yerlerde kılları çıkan bir sürü insanla tanıştım maalesf :50:

Back