• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler???

Kızlar lütfen bi fikir verin yüzümde tüyler var herkeste olduğu kadar hiç almadım ve kesinliklede almayı düşünüyorum. Ama düğünüm var ve o gün yüzümde kötü kötü gözükmesini istemiyorum tüy sarartıcılarıda korkudan kullanamıyorum kalınlaştrıp çoğaltıyo diyolar bi akıl verin lütfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sarartıcı kullanın hıc bısı olmuyor

sir sgda annemde fazlalastırdı o yuzden sarartıcı da ıyı

Kızlar lütfen bi fikir verin yüzümde tüyler var herkeste olduğu kadar hiç almadım ve kesinliklede almayı düşünüyorum. Ama düğünüm var ve o gün yüzümde kötü kötü gözükmesini istemiyorum tüy sarartıcılarıda korkudan kullanamıyorum kalınlaştrıp çoğaltıyo diyolar bi akıl verin lütfen.

Tüy sarartıcı tüyleri uzatıp fazlalaştırıyor.sir ağdada aynı şekilde.ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum.tabi tüysüz kılsız insan bilemez bunu.zaten tüyün yokki tüy sarartıcı nasıl çoğaltsın tüylerini.neyse tüylerim herkes kadar demişsin.eger anormal derecede sakalların yoksa bence hiç dokunma.fondotonle kapatılır

Tüy sarartıcıyı ben kollarıma uyguluyorum ama o geçici bir çözüm.Yani yaptıktan birkaç hafta sonra eski haline dönüyo maalesef.

Kalınlaştırma yada fazlalaştrma yaptımı peki canim ?

sarartıcı kullanın hıc bısı olmuyor

sir sgda annemde fazlalastırdı o yuzden sarartıcı da ıyı

Ağda öle yapıyo canım malesef sert sert çıkarıyo çokk daha kötü duruyo

Tüy sarartıcı tüyleri uzatıp fazlalaştırıyor.sir ağdada aynı şekilde.ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum.tabi tüysüz kılsız insan bilemez bunu.zaten tüyün yokki tüy sarartıcı nasıl çoğaltsın tüylerini.neyse tüylerim herkes kadar demişsin.eger anormal derecede sakalların yoksa bence hiç dokunma.fondotonle kapatılır

Çok yok ama ne bilim heralde o gün özel olcak ya takıntı yaptım

Vallahi sir agda ile aliyorum. Tum yanaklarim, yuzum sivilce oluyor. Kipkirmizi kabarik bir yuzle dolasiyorum 2 3 gun. Dogum kontrol haplari bende killanma yapti o nedenle almazsam cok belli oluyor. Sarartici denedim ama güneşte tuyler yine belli oluyor.

Off bende çok kararsız kaldım

Çok yok ama ne bilim heralde o gün özel olcak ya takıntı yaptım

aklın varsa hiç dokunmazsın.ağda yapınca tüyler sert sert çıkıyo vede yüzün sivilce oluyo.bazen yanıyor sir ağdadan.yüz bu elbise giyip kapatabileceğin bi yer değil.hep göz önünde.sarartıcı kullansan dahada uzatıcak tüylerini mecburen agda yapmak zorunda kalcaksın o zamanda.dediğim gibi anormal bi tüylenmen yoksa hiç dokunma

ha bide şu var eğer bi kereliğine kullanıcaksan kullan sarartıcıyı ondan bişey olmaz.ama devamlı kullanma

İbrahim Saraçoğlu'nun bir kürü var yüzdeki tüyler için ve basit bir yöntem hem de. Ben bir haftadır uyguluyorum, bir aylık bir kür. Her sabah aç karnına 4-5 yaprak taze naneyi iyice çiğneyip yutuyorum.bu gün farkettim hatta ellediğimde elime gelen tüyler kısalmış, annem de farketti☺️ bir ay devam edeceğim bakalım.. 😊 ben de etkisini gösterdiğini hissettim, denemeni tavsiye ederim. ☺️

İbrahim Saraçoğlu'nun bir kürü var yüzdeki tüyler için ve basit bir yöntem hem de. Ben bir haftadır uyguluyorum, bir aylık bir kür. Her sabah aç karnına 4-5 yaprak taze naneyi iyice çiğneyip yutuyorum.bu gün farkettim hatta ellediğimde elime gelen tüyler kısalmış, annem de farketti☺️ bir ay devam edeceğim bakalım.. 😊 ben de etkisini gösterdiğini hissettim, denemeni tavsiye ederim. ☺️

İlk defa duydum canım çok şaşırdım denemek lazım canım saol

Ağda ile çoğalma falan söz konusu olamaz ki.
Kıllı gezmektir asıl en fenası.
Bence almayı düşün. Kendin yap hatta veet ağda bantlarıyla.

Tüy sarartıcı krem esas çok kötü gösterir tüyleri, ayrıca cilde sürmeye korkarım ben onu.
Hele ki yüze... :// Kol hadi neyse de ...

Sonuç olarak, Veet ağda alınır (büyük boyu alırım ben). Küçük küçük kesilip bölge bölge alınır yüzdeki tüyler. :12:
Sonra da cilde bepanthen krem sürülür sivilce çıkmaması adına. (yalnız dikkat edin merhem değil, krem olacak ve plus olmamalı)
Bir de kremi alınan bölgeye hemen sürmek gerek.

Ağda ile çoğalma falan söz konusu olamaz ki.
Kıllı gezmektir asıl en fenası.
Bence almayı düşün. Kendin yap hatta veet ağda bantlarıyla.

Tüy sarartıcı krem esas çok kötü gösterir tüyleri, ayrıca cilde sürmeye korkarım ben onu.
Hele ki yüze... :// Kol hadi neyse de ...

Sonuç olarak, Veet ağda alınır (büyük boyu alırım ben). Küçük küçük kesilip bölge bölge alınır yüzdeki tüyler. :12:
Sonra da cilde bepanthen krem sürülür sivilce çıkmaması adına. (yalnız dikkat edin merhem değil, krem olacak ve plus olmamalı)
Bir de kremi alınan bölgeye hemen sürmek gerek.

Benim yüzümde sivilce çıkcağını sanmıyorum çünkü sivilce ye meyilli bi cildim yok. Ama nişanlım kesinlikle almamı istemiyor o görüntü hoşuma gitmiyo diyo kısa kısa sert erkek gibi hoşlanmıyorum diyo yoksa ben çoktan almıştım belki

Back