• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler???

glyeyl18

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
371
77
318
32
Kızlar lütfen bi fikir verin yüzümde tüyler var herkeste olduğu kadar hiç almadım ve kesinliklede almayı düşünüyorum. Ama düğünüm var ve o gün yüzümde kötü kötü gözükmesini istemiyorum tüy sarartıcılarıda korkudan kullanamıyorum kalınlaştrıp çoğaltıyo diyolar bi akıl verin lütfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar lütfen bi fikir verin yüzümde tüyler var herkeste olduğu kadar hiç almadım ve kesinliklede almayı düşünüyorum. Ama düğünüm var ve o gün yüzümde kötü kötü gözükmesini istemiyorum tüy sarartıcılarıda korkudan kullanamıyorum kalınlaştrıp çoğaltıyo diyolar bi akıl verin lütfen.

Sır ağda ile alınırsa geri tekrar en fazla suandaki kadar çıkar. Kalinlasmaz ve fazlalasmaz

Tüy sarartıcılar kalınlaştırmıyor senelerdir kullanıyorum ben. Üstelik tüm vücudumda hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. zaten deri üstünde olan tüyü sarartıyor alttakiler aynı şekilde uzuyor kökünden koparcak bişey olsa kalınlaştırsın..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tüy sarartıcılar kalınlaştırmıyor senelerdir kullanıyorum ben. Üstelik tüm vücudumda hiç bir sorun yaşamadım şimdiye kadar. zaten deri üstünde olan tüyü sarartıyor alttakiler aynı şekilde uzuyor kökünden koparcak bişey olsa kalınlaştırsın..

Ya bilmiyorum ben göbeğimde kullanmıştım kalınlaştrdı gibi geldi

Ben uzun zamandır satenin sarartıcısını kullaniyorum hicbir kalinlasma veya cogalma olmadi.aldirdiginda yuzun tahris olup kucuk kucuk sivilcelerle dolabilir o yuzden sarartici daha risksiz hem de yaptktan sonra hic belli olmuyor tuyler rahatlikla kullanabilirsin

Ya bilmiyorum ben göbeğimde kullanmıştım kalınlaştrdı gibi geldi

Bende yukardaki arkadaşın dediği gibi saten kullanıyorum yaz kıs bide ayda 2 kez yaptıgımda olur öyle yorumlar okuduğundan psikolojik olarak öyle gelmiştir belki

Tek cözüm igneli epilasyon. Hic aldirmadiysaniz bence hic dokunmadan igneli yaptirin.

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Bende yukardaki arkadaşın dediği gibi saten kullanıyorum yaz kıs bide ayda 2 kez yaptıgımda olur öyle yorumlar okuduğundan psikolojik olarak öyle gelmiştir belki

Aklımo çeldiniz galiba yine sarartıcı kullanıcam. Ben sesu nun kullanmıştım siz ikinizde satenden memnun kalmışsınız bide onu deniyim bakalım

lazer epilasyon daha iyi bence. ben yaptırıyorum baya azaldı. tüy sarartıcıllar kalınlaştırıp siyahlaştırıyor diye duymuştum ama kulanmadım hiç:26::26:

lazer epilasyon daha iyi bence. ben yaptırıyorum baya azaldı. tüy sarartıcıllar kalınlaştırıp siyahlaştırıyor diye duymuştum ama kulanmadım hiç:26::26:

İştee bende öle duydum bilmiyorum ya

İştee bende öle duydum bilmiyorum ya

sarartıcı çözüm değil aldır gitsin... sinir bişi bilirim.. yüzde de hemen dikkat çekiyor. herkesin ik baktığı yer.. kadın olmak zor yaa :44::44:

sarartıcı çözüm değil aldır gitsin... sinir bişi bilirim.. yüzde de hemen dikkat çekiyor. herkesin ik baktığı yer.. kadın olmak zor yaa :44::44:

Aldırmak istemiyorum canım ya sonra sert sert siyah çıkcak o daha kötü bi görüntü

Vallahi sir agda ile aliyorum. Tum yanaklarim, yuzum sivilce oluyor. Kipkirmizi kabarik bir yuzle dolasiyorum 2 3 gun. Dogum kontrol haplari bende killanma yapti o nedenle almazsam cok belli oluyor. Sarartici denedim ama güneşte tuyler yine belli oluyor.

Agdayla basladim epilasyonla devam.3 yil agda kullandim mahvetti.cogaltti prüzlesti sivilce faln..epilasyon hic yoktan sivilce yapmiyo ama 3 gunde aliyorum.hic birine bulasma

önceden vivetin sarartıcısını kullanıyordum. gerçekten çoğaltmış ve karartmış gibiydi. sonra ağdada karar kıldım ama onun da sivilce problemi oluyor. kızlar onu da şu şekilde halletmeye çalışıyorum. ağdadan sonra hemen LİMON sürüyorum sonra yıkamıyorum. ilk günler hep limon sürüyorum. nispeten daha az çıkarıyor sivilceleri. ayrıca limonun tüy azaltma gibi bir özelliği de varmış

Lazer epilasyon kesin çözüm.Yüz olduğu için çok yüksek olmuyor fiyatı.

önceden vivetin sarartıcısını kullanıyordum. gerçekten çoğaltmış ve karartmış gibiydi. sonra ağdada karar kıldım ama onun da sivilce problemi oluyor. kızlar onu da şu şekilde halletmeye çalışıyorum. ağdadan sonra hemen LİMON sürüyorum sonra yıkamıyorum. ilk günler hep limon sürüyorum. nispeten daha az çıkarıyor sivilceleri. ayrıca limonun tüy azaltma gibi bir özelliği de varmış

KK de tuz limon karışımı var ağdadan hemen sonra uygulanıyo 4gün boyunca masaj yaparak yediriyosun ve herkes kesinlikle azalttığını hatta yok ettiği bile sölemiş

Bi arkadaşımda tüy sarartıcı kullanır yıllardır.
Kalınlaştırsaydı kullanmazdı elbet canım.
Onu denemelisin.

Tüy sarartıcıyı ben kollarıma uyguluyorum ama o geçici bir çözüm.Yani yaptıktan birkaç hafta sonra eski haline dönüyo maalesef.

Back