• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki tüyler????

ressamona

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2009
99
0
86
32
Diyarbakır
Arkadaşlar yüzümdeki tüyleri iple aldırmayı düşünüyorum bu yöntemi kullananlarda bilgi almak istiyorum mesela yüzde sivilcce yapıyormu ne kadar süre idare ediyo çok acıyormu?:uhm:

bende aldırcaktım hatta gittim ağdacıma almadı ,sonradan pişman olursun daha siyah ve sık çıkar dedi .arkama baka baka geri döndüm.sarart ordaki tüğleri yada benim gibi kaş makasıyla kes ;-)

benim de annem alıyor yüzünü..ben çok istememe rağmen kesinlikle aldırtmadı.çok pişman olursun die..ben de artık takmıyorum.geçti yani..kaç yaşındasın die sorucaktım tam lise olduğunu gördüm.bende lise çağında çok istemiştim aldırmayı:)bence aldırma cnm.ben 21 yaşındayım we şuan gözüme bile takılmıyorlar..sadece çene bölgemi alıyorum ordakileride yine gençliğin werdiği cahillikle(ki annem çok yapma dedi) kesmiştim makasla..we çenemde arttı kıl gibi siyahlaştı we uzadı..bence hiç dokunma ama hayat senn hayatın:)doğru we yanlışlarıyla,deil mi??opuyorumnanaktan

Arkadaşlar yüzümde pek tüy yokru sarartıcı kullandım viivet çok tüy yaptı yüzümnde uzadı baya iple iyi olur dediler aslında sir ağdayıda düşündümde cürret edemedim çok sivilce yaparmış bilmiyorum ya of bıktım tüy derdinde:sinifsinif:

ılk iki yapışta falan sivilcelenme oluyor ellemezsen alışınca sivilcelenme olmaz.Hem iple alınıca da sivilce çıkar ve çoğaltır.

Almadım ama alan arkadaşlarım vardı ,çok çok arttı ve tüyleri kıla döndü.Ben sir ağdayla aldım ve azaldı.Ama öncelikle hormonlarında problem olup olmadığını öğrenmelisin.Yoksa çözüm sir ağda da çözüm olmaz ama artmaz da

ben bıyıklarımı alıyorum sadece ...ılk basta nasıllardı hatırlamıyorum arkadaslarımın zoruyla almıstım...bır kere aldın mı hep almak zorundasın ..sıvılce flan olmadı bende kendı kendıme alıyorum iple....sarı ve ınceyse tuylerın alma derım ama başladıysanda yapacak bısey yok ..... :)

Kesinlikle bu yonteme basvurmayin killar olmadik yerlere dagiliyor ve sivilce oluyor..

benim de annem alıyor yüzünü..ben çok istememe rağmen kesinlikle aldırtmadı.çok pişman olursun die..ben de artık takmıyorum.geçti yani..kaç yaşındasın die sorucaktım tam lise olduğunu gördüm.bende lise çağında çok istemiştim aldırmayı:)bence aldırma cnm.ben 21 yaşındayım we şuan gözüme bile takılmıyorlar..sadece çene bölgemi alıyorum ordakileride yine gençliğin werdiği cahillikle(ki annem çok yapma dedi) kesmiştim makasla..we çenemde arttı kıl gibi siyahlaştı we uzadı..bence hiç dokunma ama hayat senn hayatın:)doğru we yanlışlarıyla,deil mi??opuyorumnanaktan

Ezzoya katılıorum
oncelerı cok takıyosun ama sonra hayatın telasesıne kapılıyosn
kocişin de hiç farkına bile varmıyo
cok dert edıyosan saly hansen ile sarart derım dıger sarartıcılar tuylerı uzatıyo

ben 2-3 ayda bir sir agda ile aldiriyorum oldukca azaldilar.. eski goruntu yok yani..
iple aldirinca daha beter cikiyor. aldircaksan sir agda ile aldirman sart bence ipe bulasma bile.

hormonel problemim yok daha almadım sadece sararttım uzadılar kafam çok karıştı ipmi sir ağdamı sir ağda cildi kırıştırıyormuş hemde kuzenimin kılları kalın kalın oldu capilex mi kullansam acaba diyorum ama onu kullanmak içinde elinde sonunda kılları almam gerekecek:uhm:

Ben gecen yil bir kere iple almistim, ilk aldigimda cok guzeldi, ama kisa surede tekrar cikti. ugrasmak cok zor geldi ben de almadim bir daha, sir agdayla alindiginda tuylerin cogalacagini sanmiyorum, hatta azalir bile. alacaksan da iple degil, sir agdayla al derim.yerimseniben

Back